Sasuke kun
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
http://anime-furukawa.try.hu/
|
|
« Válasz #1230 Dátum: 08 máj 12, 17:42:00 » |
|
hy all
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1231 Dátum: 08 máj 12, 19:00:31 » |
|
Pedig sztem jo név! Am miaz igazi neved?Csak a keresztneved!xD
Am szászke-kun olvass forumszabályzatot!!!Nagyon hasznos!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasuke kun
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
http://anime-furukawa.try.hu/
|
|
« Válasz #1232 Dátum: 08 máj 15, 15:11:34 » |
|
Hy all az én nevem Sasuke-kun most oldoztak föl a ban alol xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #1233 Dátum: 08 máj 15, 19:20:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1234 Dátum: 08 máj 15, 19:35:15 » |
|
Jó kép Slane nekem tetszik a hajad ezekszerint ha most levágattad akkor eddig még ennél is hosszabb volt... hm Köszönjük Sasuke kun, ebből a hszből aztán mindenre fény derült ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #1235 Dátum: 08 máj 15, 19:46:06 » |
|
Valahol még van benn egy kép rólam, ott látszik mekkora volt Köszi szépen ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LLL
Vendég
|
|
« Válasz #1236 Dátum: 08 máj 17, 11:12:30 » |
|
Mint látható, meglehetősen új vagyok itt... Bemutatkozni nem szeretek sosem sehol semmikor semmilyen esetben sem, kivétel, hogyha mondjuk csak a nevemet kell megmondanom, és kész. Amúgy nem tudom sosem, mit mondhatnék magamról. Így most se. Ha már a nevet említettem... fórumos nevem egy rövidítésnek az első három betűje, néha a barátnőim így hívnak. És tényleg gőzöm sincs, mit írhatnék magamról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1237 Dátum: 08 máj 17, 11:16:04 » |
|
Hát ilyen apróságokat lehet pl: Mit az amit szeretsz? Mi az amit nem? Mi a hobbid? Milyen álmaid vannak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1238 Dátum: 08 máj 19, 19:10:17 » |
|
Hát nekem rémálmaim vannak, de frankón! Egyébként Mongóliába szeretnék menni, mert ott nyugivan és lehet vadászni. Aki tudja rólam ezt, az általában őrült nek tart, mert én lóval akarok menni, amire volt már példa. mármint, hogy valaki el lovagolt addig. Uff. Beszéltem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1239 Dátum: 08 máj 23, 17:53:59 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 24, 16:25:28 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
Tenchi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1241 Dátum: 08 máj 23, 18:26:07 » |
|
Hát igen szerintem is tök jól sikerültek ezek a képek.. ^__^ És hidd el nem lesz rémálmunk..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1242 Dátum: 08 máj 23, 18:37:42 » |
|
meeem? hát ez nem ér megakartalak ilyeszteni bár éllőben ha valamikor véletlenül találkozunk sikerülni fog mé vagyok negatív én negatív mikor hol ugyan már xD én teljesen optimista vagyok mindig xD (füllenteni sem szoktam xD) nekem egyenlőre azis elég hogy lejáratásból ász vok mármint képes vagy magad lejáratni avagy másik esetben halálra unni ha velem vagy :'X
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1243 Dátum: 08 máj 23, 19:33:51 » |
|
Sensei nagyon negativ vagy magaddal (ki beszél? xD). Szerintem jól nézel ki ,de az egyik képen vagy álmos vagy szomorú vagy ,ne légy az (megint ki beszél xD).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 23, 19:38:40 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #1244 Dátum: 08 máj 23, 19:36:38 » |
|
Hát Adri vagyok 13 éve kocka bpesti lány.Az Aysee nevet ugy találtam ki hogy egymás után leütöttem a billentyűket...azóta ezt használom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|