24 nov 16, 03:45:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 79 80 [81] 82 83 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1520795 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Chidori-san
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

NaruSaku és Minato fan :D

« Válasz #1200 Dátum: 08 ápr 27, 15:46:01 »

Nevet lol
miért, Te jársz valami verekedős akármire?
mi már lassan a hülye oszt.társaink mellett megtanuljuk megvédeni magunkat minden veszélytől... már olyan gyorsak vagyunk, hogy a gepárd nem ér minket utol. 50 kilós b.nőmmel pl. súlyzóznak... no comment
----szerk.----
De azért az egyik legokosabb ötletünk az volt, hogy véstünk egy másik b.nőmmel a kezünkbe...ikszdé
http://animearadat.gportal.hu/portal/animearadat/image/gallery/1209322350_10.jpg   << persz, miért ne írtam volna el ezt is, de én ki nem javítom az fix! úgyis értitek...
Ezt így a suliba kitaláltuk, összeszedtünk 2 körzőt és véstünk... szerencsére eltünik teljesen a nyoma. még egy picit látszik, de pár hónnap és teljesen eltűnik... tuom, mert már máskor is volt ilyen (csak akkor depis voltamXD). Az volt a jó, hogy azon filóztunk (már az elején is) hogy ez közel se steril cucc. Kimentünk... köhöm... lógtunk, hogy vegyünk a patikában alkoholt, d zárva volt. Hát mi más jutott volna eszembe, hogy menjünk be a sarni presszóba és kérjünk egy kis házipáleszt rá... Bementünk és kaptunk egy kicsit INGYEN! Szal a kezünket bekentük vele, a maradékot megittuk:D Jó nap volt... persze rögtön megérezték rajtunk a piaszagot, pedig nem ittunk sotat... egy fél kortyot, dehát a legrosszabb ami történhetett volna, hogy kicsapnak, mert iskoladiőben presszóba mentünk...XDXDXD
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 27, 20:03:26 írta Chidori-san » Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
strawberry-san
Gennin
*

Eszeveszett mint Vash XD

« Válasz #1201 Dátum: 08 ápr 27, 20:06:53 »

ez eléggé EMO... konkrétan nem járok semmire... csak apám kiképző tiszt volt ikszdé
Naplózva

Nem kocka vagyok csak sok oldalú... egész pontosan 6

Chidori-san
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

NaruSaku és Minato fan :D

« Válasz #1202 Dátum: 08 ápr 27, 20:09:52 »

NEM VOK EMO!!!!!!! Nem tudom miért csináltuk, de nam vagyok azXD
Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
nviktor
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1203 Dátum: 08 máj 02, 18:16:51 »

a nicknevemnél az n betü a vezetéknevemet a Viktor meg egyértelmüen a keresztnevemet
Sztek kajálni mégis hot sovány vok
nagyábol ennyi Nevet Mosolyog
Naplózva

Szép vok csak az arcomat nem látjátok Nevet
Xiiau
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1204 Dátum: 08 máj 02, 23:44:35 »

Nevet én olyan nevet akkartam magamnak amit az egész világon senki se használ ( ikszdé és evvel azt a problémát is megoldottam hogy megkelljen jegyeznem az összes oldalon lévő külömbőző felhasználó neveket) igy aztán a történetem egyik kitalált nevét akkartam használni, de elfelejtettem hogy hogy is irtam le ikszdé egyedül a "xii" re emlékeztem...

ugyhogy ha bárhol találkoztok a xiiau névvel az én leszek.
amugy hobbim a filmek és a könyvek
ikszdé ezentul szenvedélybeteg vagyok... ikszdé imádom az animációs filmeket, a videójátékokat, RAJZOLNI egyszerűen meg az életem maga. ikszdé most hirtelenjében enyi
Naplózva

Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #1205 Dátum: 08 máj 03, 19:35:06 »

Ehhez senki sem kevés  Mosolyog
Ha rászolgált az illető (és tényleg rászolgált, nem csak ilyen kis semmi dolgokra gondolok^^)
akkor, ha nem is fizikailag (megverni nem szoktam senkit  Hümm-hümm ) de megkapja a magáét.  Pontosan
Simán leosztok bárkit korra és nemre tekintet nélkül, de hangsúlyozom, h. tényleg csak indokolt esetben.
Szal. nem kell tőlem megijedni...  Hümm-hümm  Nyelvesít
Nem sok ember érezhette meg eddig a haragomat ^^
Engem pl nem lehet rendesen leoltani mert úgyis van mindenre logikus, cinikus válaszom  Blöeee Nevet
Nah ha már itt vok én is bemutatkozok. Pöhh.  :/ Nevet 16 éves vok, Fehérváron tanulok gimiben 5 évesen. Most vok 2-as. Mit szeretek? -Igen ez volt a kérdés- Jó, de elég nehéz meghatározni - Egyéni szocprobléma - Hajj. Szeretek lustálkodni, mármint ha az ágyban fekvést annak lehet hívni. Amúgy kábé minden nap 7kor kelek. Kivéve suliidőbe akkor 6kor  >.<# . Szeretek focizni még, (abban is kötényeket adni xD) . Szeretem a filmeket, sorozatokat. Meg írni is. Mármint. Novellákat. És ehh. Még fotózni is.
Jellemem: Végtelenül kedvesnek gondolom magam (szerénység? minek az  Nevet ). Mármint nem vok képes megbántani szinte senkit, ha vitázok észérveket használok  Nevet . Ezt azér kiegészíti még egy rossz tulajdonság is. Képes vagyok mindenkinek beszólni, amit álltalában nem kell szószerint venni xP. Ehh ennyi. Víge ahogy Csapó Csabi mondaná. De mi vót ez Csabi? Ez tánt... akarommondani bemutatkozás.  Nevet
Kép mert csak (értsd: kint nem volt semmi amit le tudtam volna fényképezni) : szerény személyem
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1206 Dátum: 08 máj 04, 13:52:40 »

Kana, az én o.főm "verekedése":
"Most bokán vagy rúgva." Nos ennyit mond és elmegy...kis 160cm-es pingvin....
Naplózva
Rekage
ANBU újonc
*

What a sick, mazochistic lion..

« Válasz #1207 Dátum: 08 máj 04, 14:03:09 »

hm én 13 éves vagyok Zalaegerszegről^^
szeretek úszni (hetente 11-szer megyek), fotózni, moziba járni, utazni, barátokkal lenni, zenét hallgatni (iPod rulz^^), fagyit&minden édességet enni, szeretem a kutyák/mat, a macskámat xD, a barátaimat, a napsütést, a BACARDI BREEZERT... yummm
én minden reggel negyed 6 kor kelek megyek edzeni.. hétvégenként meg kb. 10-kor^^
normális/publikussá tehető kép nincs rólam... majd felteszem a fényképezőmről a képeket azt. lesz Nevet
addig is érjétek be ennyivel Pirul
Naplózva

Egy ember halála tragédia, millióké statisztika.
kuciblog.
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1208 Dátum: 08 máj 04, 14:18:31 »

Kana, az én o.főm "verekedése":
"Most bokán vagy rúgva." Nos ennyit mond és elmegy...kis 160cm-es pingvin....

>.<# >.<# >.<# Ez kegyetlen ... Kis pingvin  >.<# >.<# >.<#

A milyenket le anyázta az egyik fullk*rva az osztályból és úgy fogta emg a csajt a karjánál fogva,  hogy föl is emelte 1 kicsit ... pedig csak 1 kézzel fogta ...
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #1209 Dátum: 08 máj 05, 16:01:32 »

http://img0.tar.hu/rs001/size2/34537343.jpg
Na én most így nézek ki,ez most hétvégén lett fényképezve Nevet
Naplózva
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #1210 Dátum: 08 máj 05, 17:29:03 »

Nah, csináltam, egy képet magamról, a mutim segítségével: ikszdé
http://i26.tinypic.com/2ahdu79.jpg
Naplózva

Aemy
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Chokolate Sisters fele

« Válasz #1211 Dátum: 08 máj 06, 11:43:58 »

Na ez vagyok én.. Bár mostmár picit hosszabb a hajam:   http://kepfeltoltes.hu/080506/me_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Naplózva

Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! Ámor BLOG
Xapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és  Csibe
Dongo
Chuunin
*

Újra itt van a nagy csapat

« Válasz #1212 Dátum: 08 máj 06, 14:39:04 »

bemutatkozás...hm.. a dongó csak úgy jött ikszdé igazából az e-mail címemben is ez van, de h akkor honnan jött,relytély. szeretek sportolni, kick-boxolok heti 3szor, meg lovagolok egyszer.néha futok, de akkor nagyon elszántnak kell lennem Nevet ööö.. hivatásos zenebuzi...meg állatbarát.tv-t keveset nézek, csak a sorozataimat Nevet dr house pl.
ööö... bnőm szerint én egy vulkán vagyok :hamar robbanok,és aztán lehiggadok. meg ha úgy van nem titkolom a véleményem.de azért tudok kussolni is Nevet
hát kb ennyi. ja és kép meg majd lesz Nevet
Naplózva
Volfid
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1213 Dátum: 08 máj 06, 14:45:27 »

üdv mindenkinek a nick em elárulom a slayersből van asszem az istenek(halott) vezére és megfogott ez a név.
Imádom az embereket idegesíteni focizni és lövöldözni mindenre amire tudok főleg ha mozog  Ördögi
mellesleg 14 éves vagyok.
Naplózva
seiri
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1214 Dátum: 08 máj 06, 18:15:39 »

hm Aemy tök jóó kép.. olyan mostoha  Hümm-hümm meg a többieké is jóóó  Mosolyog
na én is linkelek be magamról ha már a másik topicban csajokról kértek képeket. -hogy ne mondhassátok hogy a csajok gyávák vagy mittoménmik  Nevet am én már linkeltem ide.. na sebaj xD http://kepfeltoltes.hu/view/080506/dfhiji20000_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Naplózva
Oldalak: 1 ... 79 80 [81] 82 83 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins