24 nov 16, 07:51:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1521112 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
all in
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1155 Dátum: 08 ápr 10, 16:19:11 »

hát, akin én bosszút álltam volna azon már szerencsémre nem kell, mert a legjobb barátnőjét maga ellen szította és mindenkinek elmondta a csaj bizalmas dolgait, és hát a barátnője az akit előbb írtam,ő az a típus, aki bosszút tud állni... úgy helyretette a csajt, hogy áááá... most ő rá haragszik szinte mindenki, mert hogy milyen ****fej volt amikor így átvágott mindenkit... Ördögi
Naplózva

"minél jobban próbálsz valamire nem gondolni, annál inkább belemerülsz..." ->ha ezt bárki megdönti tiszteletem az övé Nevet
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1156 Dátum: 08 ápr 13, 16:17:30 »

Nos akkor énis bemutatkozok. :)A nicknevemnek nincs semmi különleges jelentése csak rövid és könyű megjegyezni.Szeretem a jó kajákat,az internetet,a barátaimat,a fórumot és az Akatsukit.Nem szeretek korán kelni,tanulni és ha rossz kaját akarnak belém tömni Lehánylak.Nagyon nics semmi hobbim max fitnesterembe járok de azt nemmondanám hobbinak és pénzen kívül semmit se gyűjtök.
Naplózva

Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1157 Dátum: 08 ápr 13, 20:09:16 »

És ez nagy szám ? Mi mindig csinálunk valamit minden 2 héten van valami nagy dolog múltkor ablakot törtünk előtte csak üveget az ajtókkal nem fogalalkozunk , ja meg szoktunk sportolni is az osztályban >.<# van box , rugby , foci más bunyós sportok ...
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1158 Dátum: 08 ápr 13, 20:22:23 »

Áááá Gangstakun...mi kicsik vagyunkaz ilyenekhez...mi mondókákat éneklünk... Nevet
Perikajancsi a zöld erdőben...meg mit tom én...
És odavertem az egyik fiút parasztnintendoban Nevet...már bejött a matektanár de mi még befejeztük...szal a tanár fél percig scak döbbenten nézett egy fiút és egy lányt ahogy egymást probálják megérinteniu a mutatóujjukkal Nevet
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1159 Dátum: 08 ápr 13, 20:28:57 »

Én kártyáztam angol órán >.<# még bejöttt a tanár , de azért befejeztük ... De az a kemény mikor mérgesek vagyunk és elüvöltjük a káromkdást meg egyebeket ...
1-ik osztálytársam véletlen üvöltötte rajz órán , hogy :
Mindeki mondta , hogy az volt a legerőssebb ... De , hogy volt a zerős , há ilyen kicsi volt idáig a f*xomig ért >.<# mind röhögtünk , tanár ledöbbent aztán meg mondta , hogy :
Igen szemléletes mérték egység >.<#

( bocs a "trágár" kifejezésért )
Naplózva

SR club alapító és tag

Chidori-san
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

NaruSaku és Minato fan :D

« Válasz #1160 Dátum: 08 ápr 17, 16:00:57 »

ja és 3-4 éve betörtem egy ajtóüveget is fejjelXDXDXD nem direkt, de bezártak és meg ki akartam tolni az ajtót és hát fejjel bee az üvegbe, ami persz betört, nekem meg miért ne hullott volna az egész a nyakamba és a hátamba, de szerencsére megúsztam egy kissebb vágással. Viszont az üveg szétrepült és akik bezártak, azoknak volt akinek a kézfesébe ált bele egy darab, volt akinek az ujjába, de nem volt nagy egyik sem... még edzettünk is 10 percel utána. (merhogy edzés előtt volt az öltözőben)
Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
kornel1992
ANBU újonc
*

koronás udvari csimpokomon mester

« Válasz #1161 Dátum: 08 ápr 17, 17:28:57 »

mi angol órán még két oszt. társammal bagyujtottuk eggyik gyerek kezét (hármunk közül persze) én bele fújtam egy kis axe-ot és a másik hü**e meg begyújtotta a tanár meg jó hogy észre vette
gazdagabb lettem egy igazgatóival Nevet Nevet másnap meg egy szaktanárival
Fellner city 4EVER  Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Pirul
Naplózva
Sasuke cookie boy
Vendég
« Válasz #1162 Dátum: 08 ápr 17, 18:56:25 »

ez a kéz égetős nagyon kemény XDXD én régebben ének órán gyújtottam fel majdnem a függönyt.. szintén dezodor segítségével
Naplózva
Chidori-san
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1163 Dátum: 08 ápr 18, 11:04:30 »

én még a mai napdg is élévezettel csöpögtetek a kezemre forró viaszt... >.<# hihi, tök jó, persze nem a legjobb hobby...
mi a padot gyújtottuk fel a suliban majdnem (illetve nem majdnem, égett, csak elaludt). a fiúk telefúlyták a padot spray-vel és rá egy gyufa... vagy öngyújtó... már azt nem tudom...
(Ez nem én voltam, de 2 hete, egyik oszt. társam 200ft-ért felszívott az orrán egy fél rúd krétát, persze összetörve porrá >.<# >.<# >.<# azért ez már dúrva...)
Gangstakun: a soport az nállunk is megy. bár nállunk a fiúk leálnak pankrációzni és ha éppen nincs szerencsém (vagy vmelyik csajnak) akkor te kötsz ki ellenfélként, miuán a földön fekszel, ő meg rajtad, jön a többi eszes is, átváltanak amerikai fociba és kicsi a rakást játszanak... persze, képesen arra is, hogy a 150 centis oszt. társamra ugranak rá 5-en... akinek szerencséje van (mint nekem) magasra nőtt és nem is olyan gyenge. Ezzel azt akarom kifejezni ha nem vagy elég erős, abban a szadist osztályben, akkor kilapítanak... Technikai KO
Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1164 Dátum: 08 ápr 18, 13:30:10 »

Ilyesmire találták ki a viperát >.<# ... Amúgy mi nem bántjuk a lányokat .. viszont 1szer az 1-ik otálysukkal váltó verekedést cisnéltunk , mit a tekkenben cak mondnai kelett 1 szót és jött a haver a te helyedre >.<# én meg szóltam a havernak mikor éppen kerülgettük 1mást a másik sráccal ő meg atom neki lódult és ellökte aztán meg ráült a hátára >.<# ja meg 1-szer rugbyztünk az osztályba és meglöktek úgyhogy kb 3 métert szálltam ,mjad meállított a tábla >.<# ...
Naplózva

SR club alapító és tag

Chidori-san
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1165 Dátum: 08 ápr 18, 14:48:43 »

akkor ti jó fiúk vagytok (olyan Tobisok Nevet ) Általában nállunk se nagyon jellemző, bár akad 1-2 kis szemét ......, akik képesek lennének minden ok nélkül megütni. Sőt volt már olyan, hogy az egyiknek eldurrant az agya vki miat és én voltam a legközelebb, úgy válba vert, hogy 1 hétig egy 2cm sugarú körven lila volt a vállam. Azt hittem ráküldöm a maffiát vagy nem tom mit...
Egyszer volt még lánybunyó nállunk, nem is régen, aztán szétszedtem őket. Erre a fiúk engem fogtak le, hogy hagyjam őket verekedni  No comment
A múltkor meg alaufólia csata volt... már csak arra vártunk kinek verik ki vele először a szemét. nekem múltkor tollal dobták ki a szemem kb. 0.5 cm híjján és most nem túlzok...
Akkor volt még olyan 2-3 éve, hogy megszívtam a tol végét, persze miért ne jött volna ki belőle a tinta. 2 óráig zölt volt a nyelvem. Akkor dekoráltuk ki b.nőink fejét piros alkoholos filcel... ja nem is. mi ahátukat dekoráltuk ki, erre ők az én fejemet...
Szóval így az iskolás éveim folyamán volt 1-2 dolog.
Még általános 1. osztályban egy kis 2.-os gyerek beszólt nekem. Én pont egy kivágott fa törzsén ültem és amikor beszólt csak úgy rugtam felé egyet... csakhát el is találtam, szal a kissrác másnap lila képpel jött suliba. Azóta nem is hallottam róla:D Ha esetleg köztünk lenne, akkor utólag bocsi Mosolyog
Naplózva

Ledenay
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Néma figyelő

« Válasz #1166 Dátum: 08 ápr 21, 08:49:08 »

Nekem volt 2 barbi babám...nem szerettem őket...a fejüket a WCbe lógattam,meg mindig szétkaptam őket...jobb láb a nagyszobába bal láb a fürdőben a fejét meg a hajánál fogva felkötöttem a szárítóra...jó játék volt...
én inkább a kisautókat szerettem...mindig a teraszon jáccottam velük,és folyton a földön kötöttek ki...persze hülyegyerek leszalad a 3.ról felveszi a kocsit,vissza a 3.ra majd megint le mert az autó megint lezúgott ^^ szerettem mozogni xD
meg általánosba 2.ba volt divat a kígyós játék...fogtuk egymás kezét és úgy futottunk...persze mindig én voltam a végén...ecce bnőm "szórakozásból" elengedte a kezem,én meg a lendülettől hanyadtvágódtam...3napig nem voltam suliban,a púp miatt a fejemen xD
meg volt egy BMXem,a mai napig csodálom,hogy egyben van...egyszer egy telefonfülkének mentem neki...nemtom,hogy nem vettem észre  Hmm? meg bnőmmel a telefonfülkéből hívogattuk folyton a mentőket meg a rendőröket...
macskakajaevés nálam is volt...volt egy palotapincsink,ami csak a Wishkast ette meg  Nevet nem is volt olyan vészes íze ^^
Naplózva
Chidori-san
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1167 Dátum: 08 ápr 21, 11:59:46 »

Ledenay: bízz benne, hogy nem jár errefelé egy rendőr se:D
Barbibabás kalandjaim nekem is voltak, bár én finoman szólva kis k*rvát csináltam az 1ikbőlXD A lábára titnával combig erő csizmát festettem, csináltam neki jó kis miniszoknyát, derékis kivágott felsőt, a szőke hajába fekete melírokat meg rózsaszínt is és ki is festettem filces. Hát mit ne mondjak... rémálmaimban még most is előjön kísérteni, mertha még szép lett volna... áh, mind1.
de én még babákat is akasztottam fel (mármint nem igazi babátXD). rákötöttem egy madszagot a nyakára és felhúztam egy csőre... amúgy nem lettem szerencsére egy szadista emberkínzó, habár edzésen 3 ember kezét törtem persze véletlenül és az ő hibájuk is volt, hogy nem tudnak rendesen a labdáért nyúlni.
Naplózva

Ledenay
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Néma figyelő

« Válasz #1168 Dátum: 08 ápr 21, 19:21:56 »

Hát nemtom mit szóllt volna a rendőr,ha kimegy és egy taknyos 8éves kölökke' találja szemben magát,aki szerette a "hívogassunk rendőröket" című népi játékot ^^ xD
Am jó gyerek voltam ám ^^"
Naplózva
Chidori-san
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1169 Dátum: 08 ápr 22, 15:27:03 »

Előfordúlt, hogy mi is telefonbetyárkodtunt, d mi nem 8 hanem 13 évesenXD Hogy kivel azt inkább hagyjuk, de segélyhívókkal azért nem:D
Ja meg egyszer tesómmal megetettem egy kanáj fahéjat utána megsós vizet adtam neki sima helyett, de ez inkább nagy szermétég volt. de uncsim elnyomás miatt tettem, már nem tom melyikünk ölete volt, de az egyik tuti az enyém.
A múltkormeg tettem a táskájába 4 súlyzótárcsát (kicsiket, összesen lehetett vagy 5 kiló) de észrevette, mert reggel pakolt be... de amúgy simán elcipeli egész nap...
akkor tettünk még bologndok napján kézilabdás waxot (eh... fenyőgyanta Nevet )  a tanár székére, de beszívta a szék, szal nem ragadt bele...  >.<#  nem nagyon szerettük a tanárt, de ez pl. az én ötletem volt:D kaptuk is utána az ívet, jaj... majdnem osztályfőnöki lett belőle. Bár ajtóleszedésért már kaptam... iletve 6-an szedtül le tök VÉLETLENÜL és SZÁNDÉKOS rongálásért kaptuk meg az ofőit. a kár: 0 ft...  No comment  remélem megérte nekik... egészségükre. csak koptatják a bélyegzőt... ekkora hülyeséget... bezzeg a diákolimpiai 1. helyért még egy jó szót se kaptunk... nemhogy egy ofői dícséretet... elvégre ez egy sportsuli... temészetes, hogy jók legyünk... ah, mind1
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 22, 15:28:15 írta Chidori-san » Naplózva

Oldalak: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins