24 nov 16, 10:49:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 73 74 [75] 76 77 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1521469 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
$a$0rł
Vendég
« Válasz #1110 Dátum: 08 ápr 06, 09:46:54 »

Egyik ismerősöméknek ikrei vannak...most 5 évesek...
A kisfiút eddig csak 5-ször vitték sebészetre...kezét,lábát,mindent...és utána mindig aztmondja: Ez tök buli volt! Mégegyszer  Nyelvesít Nevet Nevet

Én mindig megfejeltem a szekrényt,mikor uncsimmal hülyéskedtünk...de nem direkt...
mi mindig piróztunk...összegyűjtöttünk csomó száraz falevelet,és azt gyujtogattuk...természtesen a FA asztalon Nevet
ősszel meg mindig összegyűjtöttük a faleveleket,és abba ugráltunk nagy magasságokból...mennyi "áááábasszusezbiztoseltört" hallatszott...(természtesen nem tört el,csak fájt )  Nevet
Naplózva
Chidori
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1111 Dátum: 08 ápr 06, 15:40:29 »

én annyira hulye voltam kiskoromban , hogy azt mondtam a mamámnak , hogy ugy meggyogyitom hogy ,megáll a szive .

Ez hatalmas.. LOL

Most hirtelen ezek jutottak eszembe:

> Ágyon ugrálás közben egyszer leestem, és a hajamban levő egyik csatt beleállt a fejembe. Ezt még szüleim mesélték, én erre az esetre sajnos(?) nem emlékszem. Azt viszont tudom, hogy kiskoromban mániákusan imádtam ágyon ugrálni.
> Futás közben neki rohantam egy oszlopnak > szám vérzett.
> Bátyám szülinapi buliján a lakásban fogócskáztunk, a fogó pedig én voltam. A szemem bevolt kötve, így nem láttam semmit. Egy óvatlan pillanatban megcsúsztam és a fém küszöbön landolt a fejem. Eléggé megviselt a dolog, szerencsére itt is csak a szám repedt fel. Tanulság: Ne mászkálj mezítláb!  :'X
> Biciklivel jómagam is sokat estem el. Komolyabb sérülésem (értsd: törések stb..) még nem volt, viszont a lábamat és a tenyeremet már többször összehorzsoltam.
> Kutyakaja evészet..
> 7. osztályban egy neon lámpa leverése egy tolltartóval.. takarítónő enyhén anyázott.  Nyelvesít Nyelvesít
> Virágcserép leverések otthon és iskolában egyaránt.
> Kiskoromban én is gyakran bújtam az asztal alá. A bemenetel könnyen ment, de feljövetelkor 90%ban, mindig bevertem a fejem az asztal sarkába..
> A játszótéren vannak olyan hinták amiknek nincsen "hát támaszuk". Kiskoromban egy ilyennel játszottam, de hátradőltem... puff a betonra.  >.<#
> Egyszer lenyeltem egy nagyobb cukrot... kellemetlen szenvedés volt. Neeem bye bye Pojén
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
ipirike
Osztag Vezető
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #1112 Dátum: 08 ápr 06, 19:12:55 »

Kutyakaja , a az nem olyen finom , mint a macskakja  Hümm-hümm ja es ne is beszeljunk a tyuk szarrol amit kicsikoromban nagyon szrettem , de anyira , hogy amikor anyam elvette tolem en elkezdtem sirni  >.<# .
>Hat a bicikli ...azt inkabb hadjuk  >.<#
>>Gyorsfutaskozben is volt mar egy szep landolasom.
>>>Meg meg 4.-ben egy szep gancsot kaptam ..hat a terdembol a ver omlot.
Ha meg eszembe jutnak ilyen szep esemenyek akkor meselek  Nevet
Naplózva

Gibbi
Chuunin
*

« Válasz #1113 Dátum: 08 ápr 07, 11:18:29 »

Hehe...nekem  is voltak vicces dolgaim.....
Ovis koromban egy szer guggolva ültem a hintában,és ügyesen kiestem belőle térdre....de nem is ez volt a nagy baj,(igaz lábam csupa vér volt)hanem nagymamám kezelési módszere:sebbenzines vatta,jól a seb közepébe nyomkodva... Nevet kicsitsem bőgtem....
Ágyon ugrálás nálam is volt,én vhogy úgy estem le hogy a fejem hátsó része egy éles szekrénysarokkal találkozott...LOL
Biciklivel legnagyobb élményem az volt,hogy haverommal lejöttünk egy dombról és vhogy merőlegesen összetalákoztunk a kerekeinkel és vmi iszonyatos mutatványt hoztam össze: elsőkeréken gurultam,közbe féllábon ugráltam..... és mindezt superman pózban lol......haverom nem tudott felkelni a földről a röhögéstől...és ráadásul nekem sem lett semmi bajom Nevet
Naplózva

ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato)
TOBI sziget algafutára Nevet
Mesterlövész osztag tagja
Tobi magazin szerkesztője
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1114 Dátum: 08 ápr 07, 11:27:18 »

Mi most ugráltunk suliban a szőnyegen...nagy 16-17 évesek Nevet
http://gportal.hu/portal/tagbiokem2006-2010/image/gallery/1206828385_77.jpg
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1115 Dátum: 08 ápr 07, 11:31:24 »

Biciklivel legnagyobb élményem az volt,hogy haverommal lejöttünk egy dombról és vhogy merőlegesen összetalákoztunk a kerekeinkel és vmi iszonyatos mutatványt hoztam össze: elsőkeréken gurultam,közbe féllábon ugráltam..... és mindezt superman pózban lol......haverom nem tudott felkelni a földről a röhögéstől...és ráadásul nekem sem lett semmi bajom Nevet
Próbálom elképzelni, és dőlök le a székről a röhögéstől....  Nevet Legalább nem törted ki a nyakad...  Mosolyog

Hmm... Hugi... Jól sikerült fotó...  Mosolyog
Naplózva
Chidori-san
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

NaruSaku és Minato fan :D

« Válasz #1116 Dátum: 08 ápr 07, 11:40:25 »

Eh... én a kutyakajár kb. 2 éve kóstoltam meg... csak a szárazat, de am... sóval... nem is olyan rossz... :'X
Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
Gibbi
Chuunin
*

« Válasz #1117 Dátum: 08 ápr 07, 11:55:38 »

Legalább nem törted ki a nyakad...  Mosolyog
Igen,ennek énis örülök.... Nevet
Naplózva

ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato)
TOBI sziget algafutára Nevet
Mesterlövész osztag tagja
Tobi magazin szerkesztője
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #1118 Dátum: 08 ápr 08, 14:34:18 »

Nahmostmár aztán éntet is írok magamról egy foga...mzást..lmazást.
Szaaaal.: Hülye Beteg Perverz Antiszociális Szentetlen Állat.
Magyarul kedves,szép,okos,vanmireegoista,korához képest túlérett. Továbbá hiperaktív vagyok,amit hálistennek nem használok ki.
A nyelvtant nagyon vágom,3.-ba megyei 2. lettem,többi évben 5. ...
A Narutoval kb. 1 és fél éve ismerkedtem meg. Igazán jó kis anime,talán az első olyan igazán hosszú animém,de az biztos,hogy az első japán szinkronos animém volt. Apám is nagy fan,vele is nézetem,sokszor piszkál,hogy MIÉRTNEMTÖLTIGYORSABBANANARUTOTÁÁÁÁ... xP
Amúgy naon szeretek animézni,sportom a gördeszka,a focit UTÁLOM(mert divatsport...de attól még nemvagyok b*zi...),van 2 házoállatom (Süti és Huncutka,mindkettő kutya),szeretem a spagettit és a spenótot is.
Továbbá érdeklődöm a paranorma dolgok iránt,ami sok rossz estét eredményezett...(de sztem látom is a szellemeket,egyszer felkeltem éjjel inni,visszamentem az ágyba,megfordultam,ott volt egy nagy fehérruhás nő...de megsefordult akkor a fejmebne h szellem...ikszdé).
Naplózva
Chidori-san
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

NaruSaku és Minato fan :D

« Válasz #1119 Dátum: 08 ápr 08, 14:36:49 »

Morita: a szivacsugrálás az nállunk is megy... sőtt
ma pl. fogtam 2 b.nőmmel 1-1 olyan nagy fit-ball labdát azon ugráltunk  Pattog és... karaokéztunk tesi óra közepén... amúgy nem néztek mindet hülyének... áh, dehogy.

nállunk egy nap, így zajlik: http://images.iwiw.net/0601/user/00/93/73/42/4/user_9373424_1201186040131

már amikor a drága fiú osztálytársaim, nem a lefestővel összepingált, 25 cm magas virágunkat erőszakolják meg (16 éves korosztály!!!) vagy az ajtót szedik le hobbyból... :/ :/ :/ :/ beteges... No comment No comment No comment
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 10, 14:47:53 írta Chidori-san » Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
Tenchi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1120 Dátum: 08 ápr 08, 15:20:47 »

POm cuki a képed.. + szép vagy Nevet

Na én is rakok be egy képet.. bár elég sz*r xD Meg a fejem is xDD
http://kepfeltoltes.hu/view/080408/forumra_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Magamról még fogok majd írni én is.. Pirul
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 08, 15:21:27 írta Tenchi » Naplózva
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #1121 Dátum: 08 ápr 08, 16:04:45 »

-_- Tenchi jóókép ^^ csajok legyetek már kicsit magabiztosabbak >.< (mondomén...) xD amugy télelg miiindenki irhatna már Nyelvesít:P:P föleg akikre kiváncsi vagyok x'D
Naplózva

Hagane
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ai Yazawa Fan

« Válasz #1122 Dátum: 08 ápr 08, 17:22:50 »

Sziasztok, én is szeretnék bemutatkozni. A nevem Bea, 17 éves vagyok, Budapesten lakom, és közgazdasági suliba járok. Szeretem az állatokat, a Narutot, a Forma-1et és a filmeket. Főként rockot és metált hallgatok. Iszonyúan félek a méhektől, darazsaktól, dongóktól és egyéb ilyen gonosz zümmögő csípős állatoktól. Nem szeretem a hazug és kavarógép típusú embereket. Eléggé kevés az önbizalmam és elég naív vagyok néha. Ezeken szeretnék változtatni. Egyenlőre ennyi jutott eszembe.
Naplózva

Tenchi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1123 Dátum: 08 ápr 08, 19:28:41 »

SZia Hagane  bye bye Üvd a fórumon... Nevet
 Crispy Hát sajnos azt nme tudjuk hogy kire/kikre gondoltál.. Hümm-hümm
Hmm... az önbizalmam= a 0val..(na jóvan egy kicsi Mosolyog ) AZ állatokat én is imádom.. Nevet És az állatkínzókat pedig utálom (bár gondolom ezzel mindeki így van) A rovarokat és a bogarakat utálom! (nem jönnék ki Shinoval Nyelvesít  x'DD) A póktól írtózom..főleg a nagy feketétől.. xD Könyveket nem nagyon olvasok de van néhány amit elolvastam.. xD Zenét szertek hallgatni nem vagyok egy bandánál leragadva, ( Hümm-hümm ) meghallgatok minden olyan számot ami éppen tetszik.. xDD Iskolába járni szeretek de nem tanulni!!.. Nevet
Naplózva
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #1124 Dátum: 08 ápr 08, 20:14:40 »

nah akkor most szmáááájli időszakomat élem...imádom a kis sárga izéket x'D ó igen és a zöldet manapság X3 ezek kombinálásával jött létre eeez: xD  http://kepfeltoltes.hu/080408/IMG030_www.kepfeltoltes.hu_.jpg avagy a terhes kép x'D a póló volt a lényeg...azért ijen durvás a fejem..nemazt nézni x'D

ésésés a kedvenc számom épp most: http://youtube.com/watch?v=UBDAeO7_XTc
énse ragadok le egy banndánál deee letudok ha nagyon jó x'D igy vagyok most bULLettel x'D és nekem mind1 milyen műfajú a zene ha tetszik de általánosítva rock,metal beállítotságu vagyok =) és az egyik kedvenc tulajdonságom: lesz*rom ha engem sértegetnek de a barátaimér gyilkolok :@

ennyi mára.. x'D
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 08, 20:15:27 írta Crispy » Naplózva

Oldalak: 1 ... 73 74 [75] 76 77 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins