ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1095 Dátum: 08 márc 31, 19:47:40 » |
|
Aha szal nem en vagyok a legkisebb itt en 13 leszek. De tudnal magadrol legalab egy leirast adni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1096 Dátum: 08 márc 31, 19:54:45 » |
|
147 cm , fekete rövid haj , barna szem .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1097 Dátum: 08 márc 31, 19:56:30 » |
|
Hu , de nehez beloled valamit kihuzni. Meselj magadrol szokasok , oltozkodes vagy barmi . JELLEMEZD MAGAD!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1098 Dátum: 08 márc 31, 19:59:54 » |
|
szeretek olvasni , netezni ,és van egy kis sörhasam .de az utolso tényleg nagyon kicsi .nem szeretek futni és nem nagyonsportolok .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1099 Dátum: 08 márc 31, 20:00:25 » |
|
Huhh oda ne rohanjak! kyuubi-kun ez alapján bárki megismer 1550 m-ről! Vagy 5500 emberre ráillik ez a személyleírás! Bocs, de kiszaladt! Ipirike... Én felvesszlek... Ha nagyon akarod.... Skype-ról meg meg van a véleményem... Nagyon jó, de nem ér annyit... Túl sok memóriát zabál... Skype téma lezárva! Ha netán reagálni akarna rá valaki!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1100 Dátum: 08 márc 31, 20:04:07 » |
|
Jo akkor vegyel fel Gabesz. >Kyuubi-kun az egy eros jellemzes volt -bocs , de igy nem tudlak felismerni >>Ha engem akarsz latni az 57 oldaltol olvass vissza es ott lesznek kepek meg van egy jellemzes is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pomegranate
Chuunin
Nem elérhető
Kabalababa XD
|
|
« Válasz #1101 Dátum: 08 ápr 02, 19:32:56 » |
|
omg úgy döntöttem h berakok egy képet magamról. tényleg ne nézd meg ha nem akarsz rosszat álmodni http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/200804402203239en.jpg ja és hugimnak üzenem h őisrakjonbeképet XP
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 25, 09:59:25 írta pomegranate »
|
Naplózva
|
Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart. Anyum: Zakuro Apum:Gangstakun Hugim:Tenchi Senseiem:Adachi CHPK 3-as számú tagja
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1102 Dátum: 08 ápr 02, 19:34:47 » |
|
Nem fogok rosszat almodni , nem vagy csunya . Azok a sorok a hatterben jol neznek ki -csak vicceltem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pomegranate
Chuunin
Nem elérhető
Kabalababa XD
|
|
« Válasz #1103 Dátum: 08 ápr 02, 19:35:43 » |
|
pirike ne reménykedj mert azok már csak üres üvegek >ide írok majd magamról<
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 02, 19:36:19 írta pomegranate »
|
Naplózva
|
Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart. Anyum: Zakuro Apum:Gangstakun Hugim:Tenchi Senseiem:Adachi CHPK 3-as számú tagja
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1104 Dátum: 08 ápr 02, 19:37:06 » |
|
kíváncsi lennék hol a tartalmuk nagy jo a sapid meg a szemüveged csini kép
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1105 Dátum: 08 ápr 02, 19:41:20 » |
|
Az bisztos a bendoben van a tartalma , vagy a Wc-ben , na jo abbahagyom. Es csak mondtam, hogy jol neznek ki , de nem vagyok pias na jo megszoktam apamtol kostolni , de ritkan. >Olyan szemuvege van az egyik o.tarsamnak , vagi , azt a sapit kolcson venem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 02, 19:42:22 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
Twisty
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1106 Dátum: 08 ápr 04, 21:29:57 » |
|
Na, gondoltam bemutatkozok így 4 hónap után, mertugye azt sem árt... :'X Szóval. Brigi vagyok, 15 éves, Egy "gyönyörű", "kedves" emberek lakta városban élek Budapestől nem messze. Közgazdasági Szakközépbe járok, a gépírásórák a legélvezetesebbek. Nicknevem kb. 1 éve keletkezett egyik KoRn szám után, ez volt a Twist. Y-nal jobban tetszett, szóval Twisty lett belőle. Azóta nemnagyon hallgatok metált, kivéve SlipKnot-ot. Egyébként minden zenei stílust kedvelek. Szeretem a kék eget, a virágokat, a nyári szünetet, azokat akik engem is szeretnek és az ezüst hajú bishiket. Nem szeretem a plázaciciákat, a "médiaszemélyiségeket", az esőt és a szemét embereket. Nagyon foglalkoztatnak a spirituális, paranormális dolgok és az idegen nyelvek. Kb. ennyi dióhéjban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1107 Dátum: 08 ápr 05, 08:39:15 » |
|
Szervusz Twisty...üdv a fórumon.... Szimpatikus tuajdonságok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1108 Dátum: 08 ápr 05, 09:07:35 » |
|
tényleg szimpi tulajdonságok (és kb.azokat nem szereti akiket én....csak nálam többen vann) a fórumon
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Twisty
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1109 Dátum: 08 ápr 05, 09:54:42 » |
|
Köszi a fogadtatást! noemimi-chan, nálam is többen vannak, de most így csak a leglényegesebbeket írtam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|