Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #1050 Dátum: 08 márc 25, 19:14:16 » |
|
Én meg *dobpergés* nem Mónika vagyok Tóth Katalinként anyakönyveztek... én viszont nem szeretem a nevemet, mert a végletekig egyszerű :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1051 Dátum: 08 márc 25, 19:15:26 » |
|
Moonie akkor megváltoztattad? Mármint hivatali úton...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1052 Dátum: 08 márc 25, 19:16:38 » |
|
Hát nekem meg extra nevem van, műr mint, hogy alig van belőle pár az országban. Szoktam bébének is szólítani miatta. Az én nevem Balogh Bertalan, hát sztem elég fura név, de ez van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pomegranate
Chuunin
Nem elérhető
Kabalababa XD
|
|
« Válasz #1053 Dátum: 08 márc 25, 19:17:27 » |
|
Rita nővéremet is így hívják tetszik Én Alexa vagyok és nagyon nem alexandra!!! csak simán Alexa
|
|
|
Naplózva
|
Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart. Anyum: Zakuro Apum:Gangstakun Hugim:Tenchi Senseiem:Adachi CHPK 3-as számú tagja
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1054 Dátum: 08 márc 25, 19:19:23 » |
|
A neveket, nemrég beszéltük meg a Dumában, na mind1: A nevem:: Bakonyi Gergő István ............. Gerit szzeretem ,,,,,,,,,,,,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #1055 Dátum: 08 márc 25, 19:23:44 » |
|
Itt van rólam még egy kis infó (elvégre Én topicban vagyunk vagy mi a szösz ^^): lássuk csak .... szeretek rajzolni nem vagyok fotogén ^^" a viselkedésemre sokszor mondják, hogy cöppet fiús alapvetően dől belőlem a szó, de idegen környezetben meg úgy viselkedem, mint aki karót nyelt nem vagyok a gyors kapcsolatok híve és nem jönnék össze senkivel csak azért h. legyen valakim ^^ szóval meg kell dobogtatni a szívemet ahhoz, hogy ráálljak, nekem nem elég, ha valaki jól néz ki (de ez is szempont természetesen ) mondják h. túl válogatós vagyok ilyen téren, de hát istenem nah.. egyenlőre elég ennyi, nehogy túladagoljalak titeket (infóval) ^^ >>csak Crispy kedvéért (ha már te is mondasz félévi átlagot ): az enyém 4,86
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 25, 20:21:49 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1056 Dátum: 08 márc 25, 19:25:29 » |
|
hát akkor egypár dologban hasonlítunk
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1057 Dátum: 08 márc 25, 19:25:43 » |
|
Fuh kana...többen hasonlítunk mint hittem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1058 Dátum: 08 márc 25, 19:27:04 » |
|
akkor ezen a fótrumon van egypár hasonló ember...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1059 Dátum: 08 márc 25, 19:28:16 » |
|
En nem toom leirni a vemet mert nincs ekezet , de ket nevem van Pirike es Katalin en a Piriket hasznalom Hu Kana olyat en kene mar irjak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1060 Dátum: 08 márc 25, 19:41:46 » |
|
huh ez érdekes kana-chan .... mintha csak magamról olvasnék De úgy látszik itt sokak elég egyhúron pendülnek ezekszerint... Rám főleg ez a baráti körben dől belőlem a szó, idegenek között meg inkább kissé szégyenlősseb dolog igaz :'X Meg pasik téren is megálapodhatunk abba hogy sok mindenben egyezünk ^^'.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1061 Dátum: 08 márc 25, 19:43:35 » |
|
kezdek egy kicsit megijedni ugyanis rám is ezek a részek igazak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #1062 Dátum: 08 márc 25, 19:51:44 » |
|
Hát mindenki rám hasonlít, aki .... és Szal. ne aggódj Noe-chan Egyébként, aki normálisan gondolkozik a kapcsolatokról, annak vmi ilyesmi lehet a véleménye. jaj... érzem, hogy az ego tör fel belőlem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 25, 19:53:20 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1063 Dátum: 08 márc 25, 19:53:06 » |
|
Na akkor n is leirom magam: Szoval hosszu barna hajam van , barna szemem.Akkor 152 cm vagyok (az osztalyban en vagyok a 3. legkisebb) 40 kg , 12 eves , de nyaron leszek 13. Belso tulajdonsagok: Szereny vagyok , nem szeretek hazudni (csak ha muszly ) jo lelku vagyok (pl a multkor az egyik osztalytarsam megcsodalta a polomat szoval az monta , hogy de jo lenne ha neki is lenne en meg oda adtam szo nelkul meg szamtalan cuccomat csak ugy ni oda adtam). Jol tanulok arra ertem , hogy a jellemzo jegyeim a 9 es 10 , de azert mint minden gyereknel beszokot csuszni rossz jegy is mint az 5-os. Szeretem a Narutot (csak ezt az animet nezem , semilyen mas meset vagy animet nem nezek). Szeretek rajzolni , de nem nagyon van turelmem a kezimunkahoz :'X. Szoban vicces tudok lenni , itt a forumon nem toom elmondani a bakokat ahogy akarom. Szeretek a neten logni es soha nem logtam meg orarol , mert nem tudtam :'X.Biztosithatok mindenkit , hogy a puskazasban jo vagyok .Nem szeretek felelni az irasbelit jobban szeretem.Es mindig megsebesitem magam , a konyhai balesetekben vagyok a legtapasztaltabb . >Ha van valami kerdes akkor johetnek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 25, 20:25:44 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1064 Dátum: 08 márc 25, 20:00:48 » |
|
Hát igen... A román oktatási rendszerben 1-10 ig mennek az osztályzatok! Legalábbis asszem... (csak ha valaki furcsállná a 10. est)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|