Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1035 Dátum: 08 márc 25, 18:19:47 » |
|
Ovis voltam a fiúk felmásztak a Nagyvas mászokára hát énis megyek velük. Csak hát az volt a bökkenő hogy klumpa volt rajtam és megcsusztam fejjel lefelé logtam a mászokán ráadásul. nekiütküzött a fogam az egyik vasrésznek szépen kiütöttem az egyik fogam.
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #1036 Dátum: 08 márc 25, 18:20:28 » |
|
Najó, ez tényleg egy pocsék kép, hogy nézek már ki rajtaXD Wáááá, bár amúgyis utálom az összes fényképemet, ezért nem rakok ki egyet sem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1037 Dátum: 08 márc 25, 18:21:41 » |
|
Nyugi nővérkém, ezen a képen, csak Ichigo, Ichimaru, meg Renji néz ki jól..............
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1038 Dátum: 08 márc 25, 18:22:06 » |
|
A tablatartok vagytok ti?vagy a masik oldalon?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1039 Dátum: 08 márc 25, 18:24:07 » |
|
A táblatartók, ne higgyé mán engem lánynak jóvan ?..............
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1040 Dátum: 08 márc 25, 18:24:45 » |
|
na igen erről mesélhetnék haku... pl. amikor én lánynak néztelek akkor hakus avád volt kint és vhogy mindig olyan csajos dologkat írtál... de persze mostmár tom, h fijú vagy.... meg lehet, h azért zavarodtam össze, mert anyu len chanozott xD Am az ava télleg em túl jó tájékozódási pont... rólam is assziték, h fijú vagyok, amikor a gaaras avám volt kint xp
> lool saphira ez hosszú lett.... de am 100%ig egyet értek veled.. bár ennek ellenére rólam is van kint egy kép valahol a topic sűrű mélyében... :'X de az egy kicsit téleg érdekes, h mindenki kirak magáról 20 képet... köszi ezt most roppant értelmesen fogalmaztam meg... xP >> am kicsit télleg érdekes, h már itt is kezdenek elfajulni a dolgok...mármibnt az 1 perc terén... >>> ipirike. szted ha 6 ember áll egy sorban akkor hol van a középső 2 ember? ...oh máj gád...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1041 Dátum: 08 márc 25, 18:25:21 » |
|
Nem a lanyokra gondoltam hanem a masik oldalon levo fiura.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1042 Dátum: 08 márc 25, 18:26:51 » |
|
xDxD köszi a képet ^^ hmhmhm valamit akartam ri de elfelejtettem mire ideértem xDja igen tehát Haku ezaz ava alpján a fél fórum lányak nézhetett volna téged beszólás..hm khm sztem tök igazad vn . a fél fórum lánynak nézni téged? naneeee a háromnegyede minimum
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1043 Dátum: 08 márc 25, 18:27:48 » |
|
Piri, annyira, viszont nem nézem ki jól....................... (Hallod Moonie, máskor kiverem Ichigóbol, hogy tartja magát így formában .............) Crispy, Lujzulj meg ............
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1044 Dátum: 08 márc 25, 18:58:55 » |
|
naneee. ogy énis Lujzi legyek? sohaaa xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1045 Dátum: 08 márc 25, 19:00:09 » |
|
De igen, egy francia sznob Lujzika leszel.................... Amúgy, Sorina, már, kivette a neéből a Lujzikát, asszem ..............
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1046 Dátum: 08 márc 25, 19:01:08 » |
|
Azta mindenségit, milyen bevállalós lett hirtelen mindenki De tök jó csak így tovább, nem is kell magatokat szégyellni Mindannyian nagyon aranyosak vagytok, és ahogy eddig is gondoltam, még kép alapján se tűnik senki se ellenszenvesnek Egyszóval, én pont ilyen kedves kis pofikákra számítottam Um, szerintem belőlem elég volt egyszer képet linkelni.... de azért, na mind1 majd meglátom Megkérdezhetem amúgy hogy kinek mi a keresztneve? Engem nagyon érdekel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1047 Dátum: 08 márc 25, 19:06:50 » |
|
Az enyemet a legnehezebb kitalalni , meg is mondom , hogy ne torjetek annyit rajta a buksitoka szoval a keresztnevem Pirike
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1048 Dátum: 08 márc 25, 19:08:10 » |
|
fuuu hallod (vagyis látod) ezt senki se hitte volna, de rólam se hogy noémi vagyok
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1049 Dátum: 08 márc 25, 19:13:08 » |
|
Én Rita vagyok Szeretm a nevem Valószínűleg senki mást nem hívnak úgy mint engem az országban... Az emberek fele le se tudja írni elsőre...sőt fel se fogja...mármint az egészet Kathy Rita
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|