Én lány létemre sosem voltam az a típus, aki babázott. Sokkal jobban szerettem a fiúkkal lógni és minden hülyeségben benne voltam...
2 méteres ugrás nekem is megvolt egy fáról, mellesleg annak a fának uncsimnak és nekem hála nem volt ága sem, csak egy egyenes vastag törzs... hogy hogyan abba nem mennék bele.
A kutya hátára álltam és úgy kapcsoltam mindig fel a villanyt, mivel nem értem még el, de szerencsére a kutya türte:)
Ugyanennek a kutyának a fülébe haraptam, mire ő felugrott, én hanyattestem és beleestem az üvegasztalba (a mai napig nem tudni, hogy nem tört darabokba).
A spájzban a falat kalapáccsal vertem
Levágtam a saját hajamat 4-5 éves koromban... eég érdekesen nézem ki
Elekzdem suliba járni, mire belémkötött valami 2.-os kissrác, mire én szájbarúgtam és betört az orra
Pedig nem úgy akartam
Az asztal alatt voltam, leloptam a kaját az asztalról és az asztal alatt megettem a kutyával és a macskával :'X Eh... nagy állatbarát vagyok
Kb. 3 éves voltam, mindent, amit találtam lufóliába csomagoltam és odaadtam mamámnak... sokszor meg se nézte, ahnem amikor nem láttam kidobta, mivel mindig valami hülyeséget csomagoltam be. Ezzel nem is volt baj, de 1x besomagoltam egy 5000-est
Szerencsére azt pont kibontotta:)
Horvátországban voltunk kézilabdaversenyen és kimentünk a tengerpartra. nagyon nagy vihar volt, én mi okosak bementünk a tengerbe... szerencsére nem történt semmi ba, de így utólag visszagondolva ez nem egy jó játék volt... ugyanitt hajótúrán kiálltunk egy nagyonnagy halászhajó tetejére és a hullámok a teteőre is felcsaptak. mi meg csak ott áltunk és vártuk a nagy hullámokat :'X
Most ennyi jut eszembe, de tudom, hogy mégvannak érdekes dolgok :'X