Gato,szóval minden oda vezethető vissza, hogy félted a szemed.
Én azt utálom, amikor tiszta erőből dobálják a teniszlabdát. :'X mindig menekülnüm kell előle. xD Vagy pl ha focizok, akkor minden rendbe van. De ha a tornaterembe a kispadon ülök... nos, ott utálok ülni. xD Már csak azért is, mert ahogy rugdossák a labdát, az egyfolytába vissza pattan mindenhonnan. xD Múltkor úgy fejbe rúgták az egyik gyereket, hogy eltört az orra. :'X
Nos, én meg, már mondtam pár dolgot magamról. xD De tulajdonképpen 15 éves leszek szeptemberben, 160 cm magas vagyok. Ózd környékén lakom, és oda is járok suliba, legalábbis ebben az évben, mert jövőre, (vagyis szeptembertől) megyek Egerbe gimibe. :'X
Tanulni utálok, vagyis naaagyooon utálok. xD Általában abból "gazdálkodom" amit órán elmondanak. Ettől függetlenül 7 évig ötös tanuló voltam, 8-adikban félévkor pedig 4,9 lett az átlagom. xD
öhh... még nagyon lusta vagyok. xD Legszívesebben nem csinálnék semmit soha. xD Imádok rajzolni, animéket nézni, mangát olvasni, és könyveket olvasni, de abból is csak a fantasy-kat. xD
öhmm... nincs olyan állat amitől félnék. Állatvédő és természetvédő vagyok, de utálom a zöldeket mert a tesco-ban betiltották a néééjlon szatyrokat. xD
Kedvenc állatom a farkas, és nincs olyan állat amit utálnék. A méhekkel, darazsakkal is jól kijövök, sőt meg is merem őket fogni, ami csak azért hátrányos, mert enyhén allergiás vagyok a méhcsípésre. :'X
Rengeteg állatom van, kábé 26, ebből az osztálytársaim tesznek ki 20 helyet. xD
éééésss... más nem jut eszembe. :'X