24 nov 16, 21:44:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 63 64 [65] 66 67 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1522403 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Gangstakun
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #960 Dátum: 08 márc 10, 21:45:35 »

ez ne a Gyűrűk Urában volt ? Nevet Én képet föltölteni nem fogok .. Nyelvesít ... De , ha még nem írtam volna 14 leszek októberben és rugby -zek , ezenkívül lsuta vagyok tanulni mégis a félévi átlagom 4.46 Nevet
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Hige
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #961 Dátum: 08 márc 11, 16:11:21 »

De jó már neked. Nekem csak 4. :/ Mondjuk ez azér van, mert egyáltalán nem tanulok. Nevet Jah de mondjuk szünetekben igen.
Naplózva
ipirike
Osztag Vezető
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #962 Dátum: 08 márc 11, 18:11:50 »

Nekem a leggyagyasabb emlekem amikor 5 evesen leestem a maszokarol es majdnem megfuladtam , ennel gyagyasabb emlekre nem emlekszem.
Ebben az alanyeg ,hogy csak egy par cm volt koztem es a fold kozott >.<#.
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 11, 18:25:48 írta ipirike » Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #963 Dátum: 08 márc 11, 18:33:14 »

Hogy lehet majdnem megfulladni attól, hogy leesik valaki a mászókáról!??  Hmm?
Naplózva
ipirike
Osztag Vezető
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #964 Dátum: 08 márc 11, 18:36:52 »

Hopsz azt elfelejtettem leirni , hogy cukorka volt a szamban , na igy fuladtam meg majdnem.
Naplózva

Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #965 Dátum: 08 márc 11, 19:33:22 »

Olyat mi is csináltunk barátnőimmel hogy dolgokat raktunk a sínekre, de mi a pénzen kívül még tedtünk oda hegyezőt, kiskanalat meg nyakláncot is Nevet De ritka volt hogy valamit nem találtunk meg.
Biciklis balesetem nekem is volt, kb 10 éves lehettem, unokatesóméknál voltunk, és volt nekik egy nagy rotveilerjük. Mi meg kitaláltuk hogy hozzákötjük a bicajhoz, hogy majd a kutya húz minket. Én próbáltam ki elsőnek, a kutya meg egyből nekirántott egy oszlopnak, elég nagyot estem de pár horzsolással megúsztam.
Naplózva

"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
pansy
Újonc
*

« Válasz #966 Dátum: 08 márc 15, 16:07:54 »

Hello

Dobok egy bemutatkozást, ha már felhívták a figyelmem, hogy létezik ez a topik. Nevet
Szóval Pansy desu, 22 éves, egyetemista, angol-japán szakon. 2005 óta Naruto fan. Sokszor (főleg az aktuális heti fejezet után) kényszert érzek, hogy ezt valahol megvitassam, de nem mindig van rá időm, szóval olyan sűrűn nem fogtok látni erre felé, de azért  mégis.  Hümm-hümm
Hobbim nincs, csak függőségeim, pl. yaoi. SasuNaru fan vagyok, utálnak is érte a Narutardok, dehá' ez van. A cinizmus és a szarkazmus ömlik belőlem, volt is már belőle pár komoly sértődés, pedig nem offenzívnak szántam.  :'X
Aztán még filmek, fanfiction, könyvek, Japán, nyugati zene, stb.
Valszeg a 'Manga' témákban leszek a legaktívabb, de majd próbálok lépést tartani ezzel a hatalmas fórummal.

Rövid ennyi, hosszabban nem merem, mert itt ülnék egész este.

Minna szan, dózo jorosiku onegaisimaszu. (-> jah igen, magyarosítás supporter vagyok.  Nevet)
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #967 Dátum: 08 márc 15, 17:30:25 »

SasuNaru fan?*.* Dejó, nem sok embert ismerek rajtam kívül aki odavan ezért a párosításért Nevet Szia a fórumon^__^
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #968 Dátum: 08 márc 15, 17:53:56 »

Szia pansy!!!!
SasuNaru...jöhet...igazából a legtöbb yaoi jöhet... Nevet

Nah de nem is ezért ugrottam be...nézegettem az osztájunk honlapját ég megtalálktam a legértelmesebb képet magamról és b.nőmről...

http://gportal.hu/picview.php?prt=337323&gid=1899191&index=64

Nagyon fain kis kép szerintem...hogy a töritanárom szavaival éljek..szal kívül legjobb barátnőm Bori belül szerény személyem aki akkor nagyon beteg volt...bár szegény Borim kissé kiütött állapotban van....
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 15, 17:55:51 írta Morita » Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #969 Dátum: 08 márc 15, 17:56:01 »

Nahát keresztanyum, nem is tudtam h szereted a yaoitXD Egy újabb közös tulajdonság bennünk drága keresztanyukáám Nevet

Tényleg fain kis kép, édesek vagytok, főleg te^^
Naplózva
kana-chan
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

.мคoo.

« Válasz #970 Dátum: 08 márc 15, 19:17:51 »

Ari a képed Mori Pirul
Én majd akkor rakok fel, ha készül rólam értelmes kép (meg amikor lelkileg felkészültök erre a képre >.<# )
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #971 Dátum: 08 márc 15, 19:41:01 »

Bátorság kana!!!!

Nem tartom magamat egy világszépnek de hát istenem...van mivel kompenzálnom szerintem és lehetek olyan sikeres mint más... és ez boldoggá tesz Nevet
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #972 Dátum: 08 márc 15, 19:42:33 »

Elméletileg most lett csinálva a rugby csapatról 1 kép ... Majd , ha megszerzem , akkor feltöltöm és lehet találgatni , hogy melyik vagyok én  Mosolyog
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Hamate Kasae
Újonc
*

« Válasz #973 Dátum: 08 márc 16, 17:02:44 »

Én nem vagy Egoista csak.

ÉN FOR EVER Ördögi
Naplózva
Chidori
Akadémiai tanár
*

« Válasz #974 Dátum: 08 márc 16, 21:17:42 »

17 éves vagyok, Egerben lakom. Harmadikos gimnazistaként élem mindennapjaimat. Szeretek a barátaimmal lenni, animet nézni, fórumozni, sportolni, olvasni, aludni.  Nevet Szeretem az állatokat, a természetet, a finom ételeket, a jó zenéket.  Pojén  Külsőleg hosszú, barnás (kicsit szőkés..) hajam van és zöld szemem. Kb 160 cm magas vagyok. ( :'X :'X :'X).  Nem szeretem a sulit (vagyis... szeretem, de... na szóval értitek.  Hmm?), a hazugságot, a nagyképű embereket.  A jövőmet illetően, minden bizonnyal megtartom anime fanatizmusomat, továbbá szeretnék pszichológusi pályán elhelyezkedni.  bye bye
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Oldalak: 1 ... 63 64 [65] 66 67 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins