25 máj 20, 23:06:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1715262 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Feo
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #945 Dátum: 08 márc 06, 22:11:35 »

Hmm a sok régi tag bemutatkozása láttán úgy éreztem írok ide is Nevet

Hmm akkor a külső adatok(ha már mindenki írt Nevet) 176 körüli vagyok, 1 jóideje 65kg-t mutat a mérleg.
Szőke vállig érő haj, barnás beütésekkel, +szép kis szakáll Nyelvesít ,  két szép szemem elvileg kék...de mondtak már rá zöldet is szal ilyen színváltós móka :'X
Stílus? hmmm úgy igazán nincs, öltözködés téren elég szolid cuccokat hordok, zeneileg meg mindent meghallgatok. Nem vagyok valami túl jókedvű ember deh szerencsére rosszkedvem sincs túl gyakran Mosolyog
Amúgy 17 leszek...11.es vagyok infó szakon.
Hobbi...hmm: Anime, foci, zene, túrázgatás meg kezd visszatérni a kondi is a listára^^
Amit ezen kívül szeretek de azért mégse hobbi Nyelvesít : kutyáh...főleg az enyém^^, gép...kockulás Nevet
Hmm, a nem kifejezetten kedvelt dolgok listája kicsit hosszú lenne szóval kihagynám Nevet
...Hát Gabesz...én nem szeretek bulizni Nevet Nevet...egy kisebb társasággal szívesen elhülyülök deh 1 kimondott buli úgy h a helyszín zsúfolásig van stb stb az nem az én világom...(ciki-nem ciki ez van Nyelvesít )
Ja igen...majdnem kihagytam h eléggé lusta vagyok Nevet...csak jobb hangulatomban enyhül ez a tulajdonságom illetve túrázásokon^^
Hmm....hát kell ennél több infó? Nevet , lehet ez is sok volt...de ha valaki mégis többet akar tudni, hát az jól gondolja meg Nevet ...deh ha ilyen helyzet áll fent ---> MöSöN^^
Naplózva

seiri
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #946 Dátum: 08 márc 06, 22:58:33 »

Huh.. hát ő izé hol is kezdjem  Nevet Meghoztátok a kedvemet hogy kiöntsem magamból a rövid önéletrajzomat. ^^
Jómagam szeptemberben leszek 18 éves, és Budapesten azonis belül a 16 kerben élem mindennapjaim.
Külsőleg 168 magas 52 kg vagyok ( remélem nem hazudtam sokat  Nevet ), és amolyan zöldesszürke szemem van.
Természetesen -mint itt feltehetőleg mindenki- oda vagyok japánért, az animékért blahblah...

Szeretek elfilozofálni az élet nagy dolgain, művészkedni ( írni, olvasni sőt néha ha elborulok, akkor még rajzolni is tudok  Mosolyog ). Nagy álmom hogy egyszer hírhedt etológus leszek, és megmentem a világot a pusztulástól *superman theme songja szólal meg a háttérben*. De komolyra fordítva a szót, ebből annyi következik hogy nagyon szeretem az állatokat. ( főleg majmokat, mert valahogy közel érzem magam hozzájuk ^^')
A komolykodásaimon kívül szeretek hülyülni is, meg szeretem ha van kivel hülyülni Mosolyog
Alapjában véve nyugodt  természetű vagyok, és nehezen lehet kihozni a sodromból, de előfordulhat hogy mindez megtörténik, és olyankor tudok ám gonosz is lenni (nagyon gonosz  Ördögi )
Lételemem a sportolás, amit már kiskoromtól fogva művelek mindennap Mosolyog manapság már persze örülök hogyha néha letudok mászni a közeli konditerembe, de ezzel nem akarom rontani az összképet Nevet
Kedvenc sportom a foci amit játszani és nézni is nagyon szeretek ^^
Ha zenéről van szó akkor elég sok mindent szívesen meghallgatok ( diszkót legkevésbé )
Hát nem tudom mit tudnék még írni, de ha még beugrik valami azt hozzáírom Hümm-hümm
Végezetül bátor leszek és itt egy sejtelmes kép rólam,  hogy biztos rosszat álmodj :'X  Nyugi majd egyszer rakok be normit is.  >.<#   http://kepfeltoltes.hu/view/080307/DSC0076612_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
itt egy másik kicsit régebbi én ^^" http://kepfeltoltes.hu/view/080307/DSC000252_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 07, 23:19:29 írta seiri » Naplózva
wolf
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #947 Dátum: 08 márc 06, 23:23:20 »

Na bővebb info rolam Nevet
Budapesti vagyok azon belül 18.kerület Mosolyog
Szemem: barna 
Hajam: barnás fekete
Stilus: elegáns de van 1 kis sörhasam Nevet
Hmm 18 multam és októberi vagyok.    >.<#
Kedvenc anime-m a Naruto. 176cm vagyok mittomén most hány kilo Mosolyog
Minden zenét birok ami éppen megteccik.
Kaják közül szeretem a spagettit, pizzát, lasagne-t és stb...
Öltözködésem mint egy átlagos emberé. Néha kimegyek futni, de amugy itthon gyúrok. Gyúrunk vazze??? Mosolyog
Hát most asszem ennyi...  Nevet

« Utoljára szerkesztve: 08 márc 06, 23:26:33 írta wolf » Naplózva
bero
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #948 Dátum: 08 márc 06, 23:24:17 »

Magasság: 170 cm körül
Súly: 60 kg körül
Kor: 18 év körül
Stílus: sportos, de elegáns
Zene: bármi jöhet, hangulat függő, de egyszer mindent megtudok hallgatni
Haj: barna, nyáron szőkés
Szem: barna

Most van időm ezt kibővíteni...

Ezek az alap infok.  Nevet
Plusz, szeretem az olasz kajákat, az autókat, a focit, a haverokkal való beszélgetéseket, a jó időt, a nyaralást, a jó filmeket, a lányokat, a bulikat, a jó hangulatot, anyut, aput és (magamat.)  Nevet  Hümm-hümm
Most éppen a jogsival ütyködöm inkább több, mint kevesebb sikerrel.  Mosolyog
Sok mindent vezettem már életemben, például: vonatot, hajót, robogót, autót, gokartot....  Mosolyog
Szinte mindig jó kedvem van, néha van csak normál állapotom.  Pojén
Akkor sok helyen jártam már életemben: Anglia, Franciaország, Belgium, Szántód, Pécs...
Több nem jut eszembe. Kép is van, hát elég érdekes, mert egy kicsit elbambultam valamin, foci közben. Nevet
http://kepfeltoltes.hu/080306/DSC05666_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #949 Dátum: 08 márc 07, 13:58:27 »

Izéé... Decemberben leszek 15... Pirul

Oké, akkor én is változtatok a dolgokon. xD 15 Éves leszek szeptemberben. xD

A szemem meg nekem is színváltós. xD Pedig elvileg kéknek kéne lennie. xD De néha szürke, néha zöld, ha meg túl sokat nézem a monitort átmegy sharingan designbe. xD
Naplózva

Ayaka
VIP

a tudás üldöz, de én gyorsabb vagyok

« Válasz #950 Dátum: 08 márc 07, 17:35:06 »

Rólam semmit nem kell tudni Nevet úgyis ritkán járok fel. Ma is épp ünnepelem h volt itthon 3 óra szabadidőm xD
Amúgy én úgy nézek ki mint a 3 oldallal ezelőtt berakott képeimen Nevet amúgy meg ha már így belelendültem az írásba akkor mesélek pár dolgot Mosolyog mondjuk h keveset vagyok itthon, csak aludni járok haza xD rengeteget dolgozom, ez meg is látszik néha rajtam :S amúgy 18 vagyok. Vehetek cigit, piát stb, ja, és szavazhatok Nyelvesít amúgy mások szerint elég lökött vagyok.... van benne valami. Ha fáradt vagyok akkor hiperaktív leszek, ami nem jó, mert túl sokat beszélek és túl gyorsan xD amúgy is sokat beszélek, akkor mein veszélyes lehetek fáradtan?xD  most elég sok hülyeséget elmondtam, amúgy nagyon nehezen nyílok meg mások előtt.Viszont pozitív(sztem) h mindig őszintén elmondom a véleményem, akkor is ha ez nem tetszik az illetőnek. Nem fogok hazudni senkinek >.<#
Naplózva
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #951 Dátum: 08 márc 07, 21:22:44 »

Ayaka akimajdnemlányomlett sztem is tök aranyos vagy^^
nanézzünk engem. huh akkor magasságom 169. izé sulyom 60 demindig több XDXDXD öm szememszine barnászöld hajam szine barna a pulcsimszine zöld.jaeznemkellmind1. akkor immmádoma  kosarat Nevet ésés zeneistilus pf háát
metalrockemopunk xDxDxDszalminden ütőskemény jószövegű izé Nevet rólam már vankép de sebaj xD namost csinálok egyet h láccon télelg zöld felső vanrajtam xD

http://kepfeltoltes.hu/view/080307/K_C3_A9p_20031_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kiegészitőadatoka képhez: lila körömlakk lila szemceka edzésstől sz*r haj. (ezekfontosak xD)

naennyi. ja és 16.kerületi vagyok Nevet havanvalaki akiszintén.azjóXD
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #952 Dátum: 08 márc 07, 22:19:28 »

Ayaka és Crispy mindketten aranyosak vagytok. Mosolyog Akor én is bemutatkoznék. Januárban lettem 22. 174 cm magas vagyok és kb 70 kg. Barna hajam és barna szemem van. Sok mindent szeretek a tudományos dolgoktól kezdve, a filozófián át az anime-kig. Mosolyog Képet majd igyekszem feltenni, feltéve ha megtalálom, hova írtam fel a linket, vagy max megint feltöltöm. Nevet És Budapesten a XV. kerületben lakom.
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 07, 22:23:55 írta Gabor-sama » Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #953 Dátum: 08 márc 08, 10:47:26 »

úúúú csakmost néztem ittvan egy másik 16.kerületi törzslakosisugynén csak másféléve lakom itt de azért izé törzslakosnak számitok xDxDxD egyszer már biztos össefutottunk ha sokat jársz Örsön xD
Naplózva

seiri
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #954 Dátum: 08 márc 08, 14:46:55 »

Óhh jee 16.kerben az erő  >.<#  (mi barátaim közt csak bűnbarlangnak hívjuk ^^' )
Crispy te merre fele laksz, ha nem túl indiszkrét kérdés? ( nem kell házszám, utca csak kb Nevet )
Naplózva
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #955 Dátum: 08 márc 08, 17:36:50 »

hát én itt a Csömörin ((Mármint utca) féluton a Vári meg Örs között =)
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #956 Dátum: 08 márc 09, 18:03:53 »

na hát akkor bemutatkozok Szlovákiában lakom, 15 éves vaok, 171cm 50kg imádok dumálni, hát általában mindenről ami eszembejut, állandóan vigyorgok, de ennek megvan a maga oka utállok unatkozni....stb   
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #957 Dátum: 08 márc 09, 18:31:53 »

hát én még mindig gyereknek érzem magam és 15évesen csk most fogok nagy marhaságokat csinálni
na, de úgy 8 éves korom táján szokásom volt elszökdösni othonról meg ilyenek
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Ayame
Akadémiai tanár
*

« Válasz #958 Dátum: 08 márc 09, 20:00:10 »

Hát én is be mutatkozok:
Budapesten lakom(I.kerületben)
Kor:18 leszek hamarosan :'X
Magasság:160 cm
Haj szin:sötét barna haj
Szem:sötét barna
zene: R'n'B,pop,
Naplózva
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #959 Dátum: 08 márc 10, 21:06:43 »

Nah bátorkodom 1 ilyen képet mutogatni magamról Nevet
http://kepfeltoltes.hu/080310/DSC00019_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
(sokat ne várjatok....csak azért mutogatom mert feelinges és közben többet mondd annál h 176 cm és szőke vállig érő haj, barnás beütésekkel...legalábbis én így látom Nyelvesít)
Naplózva

Oldalak: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins