najah xD bunshin is be tud mutatkozni az tény xD
hmm...
énis sokmindent szeretek csinálni..... BMX,anime nézés,photoshopolni,inni a haverokka,haverokkal kosarazni, néha AMV-zek is de az nem az én ninja utam...
178 magas vook, 70 kiló körüli, nemvagyok dagatt senem csontos, pár évig gyúrtam de rájöttem h nem áll jól, kék a szemem de kissé ilyen korcsos színe van neki mert végülis egyik színre sem hasonlít igazán.. a hajam eredetileg szőke volt aztán lett magától barna aztán festéktől vöröses és ezután meg lessz fekete...
mostanában eléggé eltértem a régi jó "letoltgatya, 3 XL es cuccok fejkendő,fulcapp" es styleról de azért még van ami megmaradt xD
pl a gatya jóhelyenvanott meg am is szeretem a lógosabb cuccokat.. a toppot meg a testre simulós cuccokat jobban megnézem egy csajon...
egyesek szerint fontos tényező h rágom a körmeimet ha ideges vagyok, (sokszor szoktam ideges lenni de mindíg jó okkal xD )
a rap től a metálon át az emo ig mindenféle zenét meghalgatok hangulattól függően...
kivéve a discot.. azt soha..........utállom mint a sz*rt mindennél jobban, mind a zenét mind magát a stílust és a stylistot.....( tehát mind kinézetileg mind emberileg utállom és sz*rnak tartom ahhogy van
)
filmeket nemsokat nézek csak az igazán jókat....
álltalában valami hót idiótaságot merthát mi a retekért nézel filmet ha nem azért h kikapcsolódj..... ( 1 csöpögős filmet nemlehet lazán végignézni mert szorongsz h mi a sz*r lesz a végén meg feszült vagy.. izgulsz h mi lessz a végén stb... )
az ilyesmiket inkább animéktől nyerem
eléggé sokat kockulok de nemvook monitorfejű.. de ezt tudjátok h sokat járok el partyzgatni..
hmm amit ilyenkor kell míg fiatal az ember
.... 36 évesen 2 gyerek mellett nem poén haverokkal való bulizásból detox részegen hazamenni.... nem lenne jó példa
én már csak tudom..
nem vagyok valami pozitív egyéniség, álltalában a sz*rabbik felét nézem a világnak..de ilyennek is kell lenni... nemlehet mindenki "vigyorgó egotultngéses mindenhúdejóésszép" életfelfogású nemde ??
(ezélrt sokan is szoktak piszkálni meg hasonlók... ebbenemennyünkbele..)
de ettől függetlenül sokat mosolygok meg egyebek......nem lettem még öngyilkos stb...
....elégé sűrűn vannak idegbeteg megmozdulásaim de azt mindíg megbocsájtják... eddig nemcsináltam még nagyobb hülyeséget ilyen elmeroggyant állapotban....
szeretek mindent megmagyarázni.. másokkal gonoszkodni, vagy éppen meghalgatni a gondjait.... (persze ez emberfüggő)
párámm...párámmm..... hmm rohadsokat pontozok stb xDD
nadeennyitrólam... xD jól megnyíltam előttetek mitnemongyak xD.. hmm ma ilyen a napom xD
aki mindezekután is még ismerni szeretne jobban ( mert igenis ...eeezmégnemminden xDD) azt várom emesenre