24 nov 26, 16:16:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1537466 alkalommal)
0 Felhasználó és 22 vendég van a témában
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #885 Dátum: 08 feb 17, 23:37:05 »

nah hát akkor vámpír-sama  személyesen  :-\  :-\  :-\

http://thekenny.extra.hu/en_vazz_xDDD_.JPG

csak hogy tudjátok kitől kell  rettegni  :-\  :-\
am  nemvagyok elmebajos vagy  ilyesmi  csak  szeretem  a  vért  és  pont xD
nem kell  semmi  rosszra gondolni  Hümm-hümm
ezt  a képet  akár  photoshop  topicba  is  berakhattam volna  mongyuk merthogy  ééén vagdostam össze  nyeheheee
igen  ám   Nyelvesít ilyen ügyi  vook xDDDDDD  Nyelvesít  Nyelvesít  Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 17, 23:39:59 írta Adachi » Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #886 Dátum: 08 feb 18, 13:17:06 »

.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 06, 21:17:34 írta Saphira » Naplózva

Gk
ANBU Kapitány
*

Zisten

« Válasz #887 Dátum: 08 feb 18, 18:29:41 »

Saphi: tehát az nem igaz, hogy: ,,aztán meg kiállok ártatlan arccal, hogy nem csináltam semmit." de az igaz, hogy:
,,Csalok, gyilkolok, lopok, ahogy a jó gonosztevőknek szokás." Nevet
dejó, énis! Nevet
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #888 Dátum: 08 feb 18, 18:44:13 »

Nos...kicsit akkro többet jégkiránői valómról...

16 éves lány vagyok...Hajdú -Bihar megyében élek...őőő...szeretnék kutató lenni...eléggé ki is hajtom miatta a belem...néha a nagy semmiért...de ez az év úgy sem számít:D...szeretek olvasni, rajzolni, írni, animét nézni, főzni...igen normális 16 éves vagyok ennekellenére hogy szeretek és tudok is főzni...a tacom és csokis muffinom verhetetlen... alig várom hogy legyenek kis törpéim...vagyis alig várom hogy olyan körülmények közé kerüljek hogy törpéim lehessenek...szeretem a gyerekeket...anyáék szerint óvónőnek kéne lennem...csak nem akarok éhenhalni...
Szeretem vért...ezért vagyok az ifijabbik vámpír...álatlában én is farmert vagy fekete nadrágot hordok...kivéva nyáron amikor fehéret...a feketében meghaok úgy szívja a napfényt...a csilli-villi cuccok nagyon nem az én pályám...sminkelni se sminkelem magam...nem bírja a bőröm...sajna...
igazából két sportom van...télen síelek...nyáron búvárkodom...néha járok futni...de ennyi...
Lopni életemeben egyszer loptam...borsót a zöldségesnél mert megkívántam...
Nem iszom, cigizek vagy egyéb durva dolog...sokak szerint sablonos vagyok emiatt...hát kössék fel magukat...
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #889 Dátum: 08 feb 18, 18:55:33 »

Ugyan Morita, utolsó mondatod miatt nem leszel sablonos Mosolyog Én sem iszom, cigizek, drogozok meg egyebekXD

Amúgy...hm... most úgy kedvem támadt mesélni magamrólXD *ego* Szal mint drááága keresztanyukám én is 16 vok, Gyálról (aki nem tudná Pestszentimre mellett vanXP), éshátizé... rossz tulajdonságaim h makacs vagyok, akaratomon kívül megbántok másokat, nagyon hangulatfüggő, mindent az utolsó pillanatra hagyok, utálok főzni/takarítani/házimunkát csinálni, anyagias vagyok - ha ezzel nem ijesztettem el senkit sem, gratulálok hozzáXD Azt mondják viszont h kedves vagyok (kivéve mikor nem :-\), felvidítom az embereket, és ragaszkodó Mosolyog (sajna ezzel már éltek vissza, de én vagyok olyan naiv sajna h ilyen világban megbízom az emberek többségében :-X). Természetesen imádom az animét, mangát, Japánt, doujinshiket, fanficet és fanartot, yaoit (mwuhahaXD), és a cosplayt^^ Öltözködésemben...hát változatos, van amikor feketében vagyok, máskor színes cuccokban, de inkább vegyíteni szeretem a kettőt. Egy szép napon művész vagy író szeretnék lenni, mindig is imádtam a művészeteket, az önkifejezést Mosolyog Igen, egoista is vagyokXD És talán egyszer teljesül életem nagy álma, a világuralom:3 Sajna iszonyatosan lusta vagyok, és koczkulós (lány létemre) Nyelvesít

Egy kis érdekesség rólam: van h szeretek elfilozofálgatni az élet dolgairól, és imádom a burgonyából készült ételeketXD

Huh nemtudom miért de visszaolvasva a topicban kedvem volt leírni ezeketXD
Naplózva
Gk
ANBU Kapitány
*

Zisten

« Válasz #890 Dátum: 08 feb 18, 19:00:50 »

Morita: nagyon vártam a beszámolót és nem csalódtam, valahogy ilyennek képzeltelek! Nevet
a törpék alatt tehát nem a kertitörpéket, hanem a gyerekeket értetted, ezt jó tudni, demár 16 évesen vállalnál? dehiszen tudod, hogy mekkora felelősség! Nevet
nem dohányzom, így útközben magamra térve, inni csak alkalmakkor! --olyan alkalmakkor--  Mosolyog

Moonie: az anyagiasság miért rossz? és ezzel csak a papucsokat ijeszted el, akik félnek attól, hogy nem lesz normális megélhetőssége, amivel eltarthat egy családot! Mosolyog (mondjuk ebben a világban lehet hogy jogos az ettől való félelem, de kimondta, hogy ebben a világban kell élni!)
elfilozofálgatni énis nagyon szeretek megintcsak magamra térve, de már uncsi, hogy mindig ugyanoda lyukadok ki! ;D
kockulós vagy? mesélj! ez mit jelent egy lánynál? xD
bocs, hogy nincs kronológia Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 18, 19:01:45 írta Gk » Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #891 Dátum: 08 feb 18, 19:15:16 »

Köszönöm Gk...nem 16 évesen akarok gyereket....kihagytál egy apró mondtatot:
Idézet
alig várom hogy legyenek kis törpéim...vagyis alig várom hogy olyan körülmények közé kerüljek hogy törpéim lehessenek

Hát hiába is...az én keresztlányom Nevet
Naplózva
Gk
ANBU Kapitány
*

Zisten

« Válasz #892 Dátum: 08 feb 18, 19:18:37 »

deha alig várod, akkor a közeljövőbe tervezed, vagy alig várod, hogy 26 éves legyél? (most csak írtam valamit) asszem ezt értettem félre, sorry! :-X
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #893 Dátum: 08 feb 18, 19:23:09 »

JA...értem...nos igaen..alig várom...mindent benne...tényleg mindent
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #894 Dátum: 08 feb 18, 19:25:13 »

Mosolyog Érdekes módon én nem akarok gyerekeket... sajnos pont úgy vagyok vele h nem szeretem őket és jó darabig nem is vágyok egyre sem :-X

Amúgy Gk kérdésedre válaszolva...hm... hazaérek első dolgom a gép bekapcsolása, lefekszem akkor az utolsó, általában rajta lógok, tanulás helyett inkább gépezek, anyámék azt mondják h függő vagyokXD És már többen is mondták h koczka vagyokXD
Naplózva
Zakuro
Chuunin
*

« Válasz #895 Dátum: 08 feb 18, 19:26:49 »

Én szeretnék gyereket de max. kettőt. Azt is csak akkor ha az első fiú lesz.
Naplózva
Gk
ANBU Kapitány
*

Zisten

« Válasz #896 Dátum: 08 feb 18, 19:30:47 »

kocka...de ez tág fogalom...ha valaki azt mondja nekem, hogy ő kocka, akkor  következőképpen képzelem el:

- szódásszifon szemüveg, feketevas keretben
-stréber a gyerek, vádliközépig felhúzott, a nagyapától örökölt, rombuszmintás lukas zokni
-aki bevágta a ,,hogyan programozzunk" című 1700 oldalas kis zsebkönyvet
-és nem szégyelli kimutatni
-tényleg egész nap a gépen lóg, ahelyett, hogy sportolna vagy akármit csinálna...
-az életének 99%-os zsebpénzét a saját számítógépének fejlesztésére költötte.

kábé így képzelek el egy kockát, de téged Moonie: abszolútde nemtudlak beazonosítani szinte egyikhez sem, bocs! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 18, 19:32:23 írta Gk » Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #897 Dátum: 08 feb 18, 19:45:48 »

Hát igen, azt hiszem az igazán igazi koczkák tényleg valami ilyesmik lehetnek, betegesen megszállottakXD És azt kifelejtetted h a gép a legjobb barátjuk Nevet

Amúgy elképzeltem magam szódásszifon szemüvegben (bár van szemcsim, de az nem a sok koczkulástól Hümm-hümm), meg olyan rombuszmintás zokniban és mellényben... sírok a röhögéstőlXD Azért ennyire nem vagyok súlyos esetXD
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #898 Dátum: 08 feb 18, 19:46:48 »

Monnie - chan már leírta ezért nem akarom ismételni , de én is ilyen vok semmi tanulás csak net . Mondjuk néha megcsinálom a házit ,  de csak ,ha nem akarok 1-est kapni . Nyelvesít
-Úúú sajnos nem lehetek kocka . Milyen kár ... Nevet Gk kocka jelelmzőiből egyik sem illik rám Szomorú .
Ja azt elfeléejtettem , hogy majd talán akarok "gyerekeket"  , de szerintem olyan 27 éves koromig bőven megleszek nélkülük . Kb olyan apának képzelem el magam aki emlékezni szokott , hogy valami kis emebreket látott a házban Nevet
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Gk
ANBU Kapitány
*

Zisten

« Válasz #899 Dátum: 08 feb 18, 19:48:14 »

akkor sikerült feldobni egy kicsit a napod! Nevet
amúgy infótanárom feleségül vette a processzort...megcsalta router-t! Nevet a hangkártyáról nemis beszélve! az Operációs rendszerekkel megy kocsmázni! Nevet
Gangstakun: örüjj neki! Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins