kingucy
Vendég
|
|
« Válasz #870 Dátum: 08 feb 14, 00:42:47 » |
|
Kutyáról jut eszembe (hát hú, tudnék mesélni, de izé...) van most egy kölyökebem, igazi kis pokolfajzat, ártattal tekintettel és hófehér bundával, de igazi sötétlelkű ám :-\ Sokmindent láttam már életemben, de ő csinált olyanokat is, amit még nem. A kutyákok is álmodtak, mint ahogy mi. (szoktak horkolni is) A kölyök azonban álmában evett illetve szopott. Kíváncsi lennék veletek történt-e már ilyesmi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hige
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #871 Dátum: 08 feb 16, 21:11:41 » |
|
A nevemet A Wolf's raines Higétől loptam. Sztem illik hozzám. Szeretem az animéket, és az animéket szerető embereket ill. az állatokat, és az állatokat szerető embereket. Utálom a kényes embereket, és akik kinevetnek mert szeretem az animéket. Hobbim az anime, fanfiction (olvasás és írás), animeszereplők rajzolása, ill yaoi mangák. Anime képeket gyűjtök, amiket kirakok a falra. Animén és kutyán kívül szeretem nézni a felhőket, mikor lemegy a Nap, meg felkel a Nap. Szeretem a természetet és a modern városokat. Mindent szeretek ami Japánnal kapcsolatos (majdnem mindent ), a kedvenc sportom pedig a tenisz, és a legtöbb küzdősport.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #872 Dátum: 08 feb 16, 21:58:14 » |
|
Hi my name is ... you can't know it . Azért ezt a nicket választottam , mert ezt találtam ki . 7 - edikes vagyok 14 éves (nem buktam) . Keveset tanulok (nincs rá szükségem elég figyelni órán meg néha olvasni a füzetből) szóval sokat vagyok a fórumon . Viszonylag nyitott vagyok , de azért minden info - t nem adik ki akárkinek . Utálom akik próbálnak cikizni amiatt , hogy naruto - t vagy más anime - t nézek (ezéret ma is már ökölbe volt szóírtva a kezem , hoyg össze verjem a legjobb haverom mikor ő meg a dragonball -t nézi ... ) . Viszonylag agresszív vagyok . Talán azért , mert mindig idegesítenek a hevrjaim . kedvenc elfoglaltságom másokkal dumálni és másokat összeverni . Na asszem ennyi elég egyenlőre .
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #873 Dátum: 08 feb 16, 22:05:38 » |
|
Először is 18 éves vagyok főiskolán első éves vakbél nélküli hallgató (kivették a vakbelem most nem rég, mert elhalt ). Okos vagyok, szép vagyok és még írhatnám a jobbnál jobb jelzőket... Otthon ülök lábadozóm a műtét után és most van időm animéket nézni. A nicknevem abból alakult ki, hogy Bertalannak hívnak, de Bercinek becéznek és egyszer egybe írtam le a c-t meg az i-t és így lett belőle o és így lett bero. És így nézek ki : nagyon lazaaa... http://kepfeltoltes.hu/080216/P7170003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 14, 14:40:57 írta bero »
|
Naplózva
|
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #874 Dátum: 08 feb 17, 09:26:18 » |
|
Szerintem elég ha 1 helyre belinkeled leirnod..nem bántásként mondom és sztem olvasd el a fórumszabályzatot :-X Amúgy üdv a forumon
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 17, 13:36:36 írta R4z0r »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #876 Dátum: 08 feb 17, 18:33:46 » |
|
Morita én még nemláttam a vámpíros éned, de nálam nyert a jégkirálynős, bár ez mitől az amúgy? XP Yah és akkor bemutatom magam: http://acid.uw.hu/chidori_alfa.mpgMaga Kakashi tanította nekem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #877 Dátum: 08 feb 17, 18:37:12 » |
|
Őőő...duma topicban jön általában elő... Én vagyok az ifijabbik vámpír... Ne akarj látni amikor jégkirálynő vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #878 Dátum: 08 feb 17, 18:48:03 » |
|
Acid ez most alfa vagy analfabéta chidori ? na akkor még1 kis info rólam , mert tudom , hogy senkit sem érdekel Na szóval Kecskeméten lakom "kertes" házban és a Lánchíd utcai kupac sz*rral egyenlő suliba járok . Tv - t naggyából egésznap nézek , de iagzából csak hallgatom gépezés melett . És a többi az dirty little secret ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #879 Dátum: 08 feb 17, 18:54:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #881 Dátum: 08 feb 17, 19:00:54 » |
|
És a jégkirálynő nem olvad el a 40 fokos melegben :-\ Haku és a helyedben vigyáznék...egyszer csak az FBI 6 ügynöke ugrik rád, mert azt hiszik öngyilkos merénylő vagy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #882 Dátum: 08 feb 17, 19:05:27 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #883 Dátum: 08 feb 17, 19:12:33 » |
|
Csak nem örülnék ha a ma esti híradóban a következő hírt hallanám:
A rendőrség az FBI ügynökeivel összefogva, letartóztattak egy öngyilkos merénylőt. A Haku fedőnevű, egyébként magyar állampolgár, feltételezések szeint robbanószert használva akarta felrobbantani a a metró egyik szakaszát. A gyanosítottat elfogták és a házkutatás során találtak könyveket arra vonatkozóan hogyan kell robbanószert előállítani. Ezeket az elkövető kémiakönyvnek álcázva tartotta a fiókjában. Ugyan rabbanószermaradványokat nem találtak de a rendőrség most is nagy erőkkel nyomoz. Haku ügyében több nemzetközi szervezet is nyomozott illetve nyomoz mai napig is. Tehát az időjárásról...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #884 Dátum: 08 feb 17, 19:15:28 » |
|
"Igaz, robbanóanyagot, nem, de több illegális kópiát is találtunk, a "Narutó" és a "Bleach" c. japán animációs sorozatból, és egy tucatnyi warezolt játékot is." Ez off volt, de megérte, egyébként, A Duma topicra visszatérve, tényleg tanyáról jöttem, és elég macerás kecskét fejni .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 17, 19:17:03 írta Haku »
|
Naplózva
|
|
|
|
|