24 nov 26, 21:26:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1538532 alkalommal)
0 Felhasználó és 22 vendég van a témában
Morita
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #735 Dátum: 08 feb 02, 21:54:45 »

Ja...örültek is nagyon...ha tehették volna kitiltottak volna minket...
koripályán egyszer elesett egy fiú előttem...én meg szegényt vagy 5m-en át toltam úgy hogy a korim a lába között volt...
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #736 Dátum: 08 feb 02, 22:00:02 »

Sajnálom szegényt nem lettem volna a helyében . Nevet Én naon sz*r vagyok koriból Nevet De mindig olyat sikerül összehoznom , hogy jönnek a csajok és elrántom őket , hát mit ad isten magamra .  Nyelvesít :-\ Nevet Egyébként ott is esek kelek . Mindig ezzel b*sztatnak az osztálytársaim , hogy minidg eltanyálok . Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 02, 22:52:41 írta Gangstakun » Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #737 Dátum: 08 feb 02, 23:10:58 »

Én a lépcsőn leesésekben vagyok otthon. Hümm-hümm
Ráadásul mind után menni kellett varratni a fejem.
Vagy 2.szer leestem az itthoni nagylépcsőn, vagy kétszer a szomszédokén. Nyelvesít
Valamint varratni kellett még a fejem, mert:
Bevertem egy asztal sarkába, valamint az egyik tesóm belelökött az egyik másik tesóm fa járókájának sarkába és mejdnem le esett a fülem. Nyelvesít Hümm-hümm
Szép emlékek. Emlékszem azért verekedtünk, mert anya virslit csinált, és összevesztünk, hogy ki kapjon elsőnek.ikszdé
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #738 Dátum: 08 feb 02, 23:16:57 »

Úúú . szép emlékek . Én is estem már le lépcsőn , de én olyanon amilyet em bírok leírni majd keresek róla egy képet . Lényeg , hogy olyan lépcsőnk van itthon és 5-ször végigzúztam magam rajta . A sima  lépcsőnkhöz meg minden 2-odik télen oda sikerül vágnom a s*ggem . Nevet 
Naplózva

SR club alapító és tag

Chidori
Akadémiai tanár
*

« Válasz #739 Dátum: 08 feb 02, 23:29:40 »

Balhés gyermekkor Nevet

Szüleim folyton ezzel szivatnak (máskérdés, hogy ÉN NEM emlékszem az esetre), hogy annó kiskoromban mennyire imádtam az ágyon ugrálni...és egyszer megtörtént a baj , a kislány (én) ugrálás közben kiesett az ágyból, ráadásul fejre. A dologban az érdekesség még, hogy csattokkal volt tele tűzdelve a hajam és szüleim szerint az egyik beleállt a fejembe. Én sem erre, sem pedig az esésre nem emlékszem, de elhiszem nekik.  Hümm-hümm

Aztán volt még olyan, hogy amikor oviból anya hozott haza, elmentünk a boltba. Én -mint mindent oviból kiszabadult gyermek- boldog voltam és elkezdtem rohanni... és neki rohantam egy oszlopnak. A szám vérzett, én sírtam. Ebben csak annyi az érdekesség, hogy gőzöm nincs hogyan fordulhatott elő, hogy egy gyerek csak úgy hogyan futhat neki egy oszlopnak..oké.. mondom.

Aztán ettem még kutya kaját, estem biciklivel stb...  Hümm-hümm
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #740 Dátum: 08 feb 02, 23:38:21 »

Hát igen... Jónevelt gyerek voltam... De te Mori hugi... Te jó kislány vagy...  Mosolyog

He he  Mosolyog Látom mindenkinek zűrös gyerekkora volt... Csak hát kár hogy előbb-utóbb felnő az ember...

Harag... Szerimtem te inkább jó messzire kerüld el a lépcsőket...  ;D Te nem vagy lépcső-kontabilis...  Mosolyog

Ganstakun... Olvasom amiket írtál... Körülötted mindent ki kell párnázni... Te önveszélyes vagy...  ???

Uhh nem akartam beszámolni a biciglis esésemről, de leírom... Egyszer eső után tekertem haza mint a bolond, a kanyarban megcsúszott a hátsó kerék egy sárpacán, és én 5 métert csúsztattam a vizes, sáros úton... A jobb térdem azóta van kikészülve...
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #741 Dátum: 08 feb 02, 23:43:27 »

Hát eléggé igazad van gabesz . Már egyszer a lábujjam is majdnem letörtem . De nem baj túléltem . Nevet Viszont , ha belegondolunk legalább van , min nevetni én már szinte csak nevetek , ha megsérülök szinte minden tesin lehorzsolom a térddem már azt is megszoktam , hogy vérzek . Csak az zavar , ha véres lesz a gatyám . Nevet Ja amúgy a mi osztályunk háát nem tom mit mondjak róla , de olyanokat csináltunk már ... Utáltuk a tanárt és beleköptünk a kávéjába meg ilyenek  Mosolyog  Meg filcel írtunk a kabátjára Nevet Nagyon rohadtak vagyunk mindig hazudunk . Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 02, 23:47:21 írta Gangstakun » Naplózva

SR club alapító és tag

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #742 Dátum: 08 feb 02, 23:52:17 »

A biciglével a csúszásokat azt én is csináltam, csak éppenséggel szándékosan.
Pontossaban le a lejtőn, majd a kavicsos, sóderes részen behuztam a féket és jópár métereket csúsztam, cakhogy a fékezés előtt mindig keresztbe álítottam abiciglit, és hát olt hogy kipördőltem.

Na meg amikór megkaptam a BMX-em hát elég érdekes módját találtam a megállásnak ami anyi hogy neki a kerítésnek, vagy eg falnak. :-X

Meg volt hogy iskolába menet nagyon stekertem, aztán hirtelen kijött gy kocsi, én meg szétterültm a szélvédőn, persze ő is otthagyott egy visszapillantót. :-\

A legnagyobb, meg az hogy egyszer pont egy szakadék szélén sikerült megálnom, mert ha nem intravénásan kaptamvolna a snikerset.

Ja és lépcső... egyszer mér otthagytam a fogam.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #743 Dátum: 08 feb 02, 23:54:24 »

Hi-hi-hi...
Ez nem velem történt, csak pár ...hmm... évfolyamtársammal: Nevet

Általános iskola. Két balhés évfolyamtársam összeveszett. Az egyik beszaladt az osztályterembe, lekapta a kuka tetjét és beállt az ajtó és a szekreény közötti résbe, hogy majd ha belép a másik delikvens, akkor fejbekólintja... A tanár lépett be, és nő volt (arra már nem emlékszem mit tanított)...
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #744 Dátum: 08 feb 02, 23:59:02 »

Mi a némettanárnővel szívóztunk általánosba... Szegény 5 évig tanított... És 6. oszályos korunkra beleőszült... Olyan dolgokat műveltünk órán, hogy szerimtem csoda hogy ép elmével megúszta... 5 cm rel állítottuk a feje felett a körzőt a táblába, Bokszerrel, pillangó késsel bunyóztunk óra közepén poénból... Szegény akkor tényleg azt hitte, hogy padtársammal ki akarjuk nyírni egymást... Pár éve találkoztam vele, remegtek a térdei,amikor észre vett....  ;D
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #745 Dátum: 08 feb 03, 00:01:29 »

Hehhe ! Én ezt akartam elérni az előző angol tanáromnál  :-\ :-\ :-\ Egyébként boxszerem nekem is van , jó móka Nevet
Naplózva

SR club alapító és tag

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #746 Dátum: 08 feb 03, 00:02:27 »

Ööö...
Az ilyet inkább hanyagoljuk... :-X
Maradjunk meg a "gyagyás" gyermekkornál Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #747 Dátum: 08 feb 03, 00:06:21 »

Általános suliban történt:
Kiment németóra közepéről a tanár, mert hívták a tanáriba... Az egyik oszt társam felállt a helyéről és elkezdett hintázni az ajtón (rácsimpaszkodott a kilincsre,stb), de leszakadt az egész ajtó, úgyhogy megfogta és belülről rátámasztotta az ajtókeretre, szóval nem akasztotta vissza azokra a kis forgó bigyókra Nevet ... eltelik pár perc... a tanár nyitja magafelé az ajtót és ráborul az egész ikszdé ... mi csak annyit láttunk hogy eltünt a tanárnő az ajtó alatt xD... ott sipítozott, addig amíg le nem szedtük róla xD
Húú van 1 csomó ilyen sztorim... jó ez a téma Nevet
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #748 Dátum: 08 feb 03, 00:21:30 »

Már vártam mikor szólsz hozzá cart Nevet Midnig jókat röhögök a hsz - idon . Ebben inkább csak a szitu lesz vicces ,de nálam egyszer volt olyan , hogy mivel utáltam a napközis tanárt (3.-4.-ről beszélünk) elakartam lógni . Gondoltam a többiekkel megyek kosár edzésre . Hát az edző azt mondta utólag már nincs belépés , de mivel nem akartam büntetést kapni vissza indultam , aztán mivel az osztály terem melett volt a wc inkább nyomtam egy kis kanyart és bezárkóztam az egyik wc fülkébe és néha-néha mikor nem halattszódott semmi a folyosórol akkor kimentem megnézni mikor jönnek a többiek és egy órán át vártam a wc-ben , hogy ők is jöjjenek a kosár edzésről Nevet 
Naplózva

SR club alapító és tag

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #749 Dátum: 08 feb 03, 00:26:51 »

He he!  Mosolyog Ez szívás!  Mosolyog Eggy órát dekkolni a WC-n.... Ez jó... Ellóg az óráról, és a WC-n kommandózik!  Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins