24 nov 26, 23:34:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1538700 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
gaara_fan
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #780 Dátum: 08 feb 04, 20:15:31 »

nah lássuk...emléxem oviba az udvaron mindig összeszedtem gilisztákat és valami bottal vakdostuk öket kis darabokra...nagyon undórito nemtom mit szerettem benne xD
Ilyeneket mi is csináltunk... xD Így visszagondolva tök gusztustalan... de GONOSZ  :-\
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #781 Dátum: 08 feb 04, 20:30:47 »

Mi az oviban a hinta rűdjába belekapaszkodtunkés azon mászkáltunkórákig...nem értem hogy miért volt vicces...de akkor az volt
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #782 Dátum: 08 feb 04, 20:34:34 »

Dreezyr én egy órán át bújkáltam a wc-ben olvass vissza . AMúgy azt hittem ilyen Uchiha Madara képes emberkék azt hittem erősek , de nagyon Nevet . Amúgy , ha ketten nyomtak 70 kg - t akkor nem volt valami nagy az a troll . De , hogy sikerült rád ülnie ? Amúgy mi viccből is ököllel verjük meg rúguk egymást . Én mindig belevere más fejét a falba Nevet Akkor kicsit le lassulnak NevetNyelvesít :-\
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #783 Dátum: 08 feb 04, 20:39:11 »

én konzervatív suliba járok...a legjobb barátomról az egyik csaj azt mondta hogy agresszív...a legnagyobb agresszivitása az volt hogy mikor felhúztuk kiment és hozott be nekünk teát...

eygébként egyenként voltak 70kg-k...
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #784 Dátum: 08 feb 04, 20:46:04 »

Ja most olvasom . Háát mi olyanokat csinálunk , hogy egy csaj vetély társa úgy csinált mintha levágná a msáik haját és ezt egy csomó embernk mutogatta meg nevetett rajta engem meg már idagasytett és órán kikaptam a kzéből az ollót és belevágtam a msáuikcsaj hajába , mikor nagyon vadak vagyunk akkor van , hogy nagyon össze verjük egymást vagy egy gyerek akbátját bedobtuk a kukába .

Ja tényleg fejenként voltak . Háát , de 70 kiló troll - t még meg lehet ölni Nevet .
Naplózva

SR club alapító és tag

Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #785 Dátum: 08 feb 04, 20:47:59 »

Mi anno, a gyereket dobtuk a kukába Nevet
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #786 Dátum: 08 feb 04, 20:49:52 »

Az is jó buli lehetett , de nekünk olyan nem jutott eszünk be .
Naplózva

SR club alapító és tag

Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #787 Dátum: 08 feb 04, 20:51:53 »

Fúú, mi iszonyat kegyetlenek tudtunk lenni, ez a kukás eset csak a jéghegy csúcsa :-[
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #788 Dátum: 08 feb 04, 20:54:37 »

Mi csak annyira vagyunk kegyetlenek , hogy minidg csesztetjük egymást . ma pl. a gyerek le volt guggolva és a feje a ped előtt  volt gondolom én , hogy bújkált én meg direkt bele vertem a fejét . Annyira jó érzés volt  dancing :-\ :-\ :-\
Naplózva

SR club alapító és tag

Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #789 Dátum: 08 feb 04, 20:59:02 »

Hmm, mi általában mindig valamilyen furmányos módon tettük pokollá egymás életét és nem vertük egymást Nevet Jó persze az is előfordult :-\
Naplózva
Jordan
Gennin
*

« Válasz #790 Dátum: 08 feb 05, 17:31:06 »

Egyik osztálytársam szerint neki óvodás korában lábszag volt a jele Nevet
Naplózva

Hobbim: Csillagászat, testépítés
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #791 Dátum: 08 feb 05, 18:03:07 »

Van egy hülye haverom ő olyanokkal szivatja a ksikölököket meg mond nekik baromságokat , hogy úgy röhögök majd be pisálok . Az egyik gyerekkl elhitte azt , ha oda megy egy fáhóz és oda veri a ágyékját és közben üvölti , hogy Aaahhh , ahh , aaa . Akor megkapja karácsonyra amit akar . Nevet Meg mondta az egyiknek , hogy az ufo - k össze fogják cseélni az ő és egy kislány ajándékát . A kislánynak mondta, hogy ezért mondja az anyukájánka, hogy ő varázs vibrációs műf*szt kér .  :-[ Ma meg chipset kunyerált egy kisgyerektől . Gyerek torna versenyen kapott egy sz*r kis bronz érmet és aazt mondta róla , hogy aaa az az azé má fajin . meg egyebek . Ááá olyan hülye . A tanárok is szoktak neki mikor nagyon röhög mondani ilyen sz*r vicceket . É sröhög rajta mint az állatt meg nyalizik . Aztán el jön egkérdezem tőple mit mondott a tanár azt mondja , hogy honnan tudjam egy szót se értettem .  Nevet Olyan p*cs , hogy az nem igaz .
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 05, 18:03:43 írta Gangstakun » Naplózva

SR club alapító és tag

Jordan
Gennin
*

« Válasz #792 Dátum: 08 feb 05, 18:11:31 »

Van egy hülye haverom ő olyanokkal szivatja a ksikölököket meg mond nekik baromságokat , hogy úgy röhögök majd be pisálok . Az egyik gyerekkl elhitte azt , ha oda megy egy fáhóz és oda veri a ágyékját és közben üvölti , hogy Aaahhh , ahh , aaa . Akor megkapja karácsonyra amit akar . Nevet Meg mondta az egyiknek , hogy az ufo - k össze fogják cseélni az ő és egy kislány ajándékát . A kislánynak mondta, hogy ezért mondja az anyukájánka, hogy ő varázs vibrációs műf*szt kér .  :-[ Ma meg chipset kunyerált egy kisgyerektől . Gyerek torna versenyen kapott egy sz*r kis bronz érmet és aazt mondta róla , hogy aaa az az azé má fajin . meg egyebek . Ááá olyan hülye . A tanárok is szoktak neki mikor nagyon röhög mondani ilyen sz*r vicceket . É sröhög rajta mint az állatt meg nyalizik . Aztán el jön egkérdezem tőple mit mondott a tanár azt mondja , hogy honnan tudjam egy szót se értettem .  Nevet Olyan p*cs , hogy az nem igaz .

Ez LOL! Kár hogy már 12.-es vagyok ezt megcsinálnám az alsóban Nevet
Naplózva

Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #793 Dátum: 08 feb 05, 18:14:44 »

Azt tisztázzuk , hogy nem alsós vagyok hanem hetedikes . Amúgy csinált már olyanokat ha valaki keres egy közelben lévő utcát akkor mindig beküldi a város központba Nevet .
Naplózva

SR club alapító és tag

Jordan
Gennin
*

« Válasz #794 Dátum: 08 feb 05, 18:21:02 »

Hát a 7.-es az nekem már alsóban volt.....De olyan városos dolgot már én is csináltam!  Nevet Mellettem volt egy utcányira amit kersett én meg leírtam neki hogy merre menjen és forduljon Nevet közben meg megkerülte az egész várost Nevet Nevet Nevet :-\
Naplózva

Oldalak: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins