inuchan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #75 Dátum: 07 szep 23, 20:02:43 » |
|
Lehet engem hülyének nézni de én azért szeretem hogy le van fordítva mert merT meRT mERT MERT nem tok angolul se.se japánul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blodwolf
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #76 Dátum: 07 szep 23, 20:30:35 » |
|
én kicsit eltunyultam angolból amióta vannak, magyar forditasok...de probálkozok angolból(és ha kami-sama is úgydönt megszerzem a középfokút)és már egy éve *_* németet is tanulok.idén akartam volna japánra menni(de ez az angol & infó előrehozott éretségi elég lesz)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #77 Dátum: 07 szep 25, 22:21:57 » |
|
..muhaha......még pár nap és kijön a második kötet...én meg megajándékozom magam az elsővel és a még friss meleg másodikkal is ..remélem megéri majd :-X..(annyira rossz csak nem lehet..)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blodwolf
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #78 Dátum: 07 szep 26, 17:15:13 » |
|
gratula ^^ , reggel 5 fele voltam fent az oldalon(bp-re járok suliba) és én is nagyörömmel vettem észre a kis kiírást ,felvidítottátok a napomat ! már aligvárom a CONt,ha már a nyárit mindig kihagyom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Axel-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Keyblade master
|
|
« Válasz #79 Dátum: 07 szep 26, 20:44:29 » |
|
Igen! Egész nyáron nem volt fordítás. Biztos nyaraltak a készítők. Akárki akármit mond szerintem nagyon jók lettek. A fordítással sincs bajom. Alig várom
|
|
|
Naplózva
|
Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com"...SouthSide nigga..."
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #80 Dátum: 07 szep 26, 21:08:30 » |
|
Problémák voltak a kivitelezéssel, mert írt nekik a japán kiadó, hogy az angol kiadáshoz hasonlóan kell kivitelezni a magyar mangát és elég nehezen sikerült szerezni a kiadónak egy eredeti angol mangát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #81 Dátum: 07 szep 26, 21:09:13 » |
|
Végre. Igaz az 1. kötetet is csak 1 hónapja tudtam megvenni, de remélem nem kell mindig fél évet várni a folytatásra, így soha nem érik be Japánt. ;D Problémák voltak a kivitelezéssel, mert írt nekik a japán kiadó, hogy az angol kiadáshoz hasonlóan kell kivitelezni a magyar mangát és elég nehezen sikerült szerezni a kiadónak egy eredeti angol mangát. És ezzel választ is kaptam az aggodalmamra. Remélem a többi angol kötetet már beszerezték, és gyorsabban jönnek a fejezetek. És a helyesírási hibákat is kiszűrhetnék.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 szep 26, 21:11:29 írta Goku2000 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #82 Dátum: 07 szep 27, 08:52:39 » |
|
ahhoz képest h aszonták h 2 havonta jelennek majd meg a mangák, fél évig kellett várni a 2.ra :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #83 Dátum: 07 szep 27, 16:21:23 » |
|
Problémák voltak a kivitelezéssel, mert írt nekik a japán kiadó, hogy az angol kiadáshoz hasonlóan kell kivitelezni a magyar mangát és elég nehezen sikerült szerezni a kiadónak egy eredeti angol mangát. és mik voltak ezek a problémák vagy nem publikus?
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #84 Dátum: 07 szep 27, 16:42:15 » |
|
Csak ez az angol manga beszerzés volt a problémás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blodwolf
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #85 Dátum: 07 szep 27, 17:29:55 » |
|
most lehet h. kicsit bunkó leszek...de a mangafannal elég sok "hiba" van.már mint olyan értelemben is h. a naruto is a sakura partyra volt megigérve és ha emlékezetem nem csak nem volt, szintúgy a Kenshin a Nyaconra és most adták ki ^^". kicsit késnek a dolgok....mikorra jutunk így el a 20-as kötetig o_O...lehet h. már vigan híres kutya tenyésztő vagy mangaka leszek vagy nemes egyszerűséggel már férnél leszek OH! és hogy ne csak szidjam őket> igazán elnyerte tetszésemet h. maradtak a japán manga kötési stílusnál...azaz az eredeti borító hagyományosan fekete-fehér és rajta van még a színes borító pluszban, a kis "cikkek" is igazán érdekesek voltak bár ezen az Ukki-sanos kis "megemlékezéstől" azt hittem meghalok röhögőgörcsben ^^". Ceressük Kishimoto-san munkáját ^^ igazán jól rajzol, meg vannak azok az eredeti karakterei
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 szep 27, 17:47:46 írta -=Cart=- »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #86 Dátum: 07 szep 28, 12:36:17 » |
|
Az hogy nem tudták a SakuraCon-ra kiadni a Narutot nem a Mangafan hibája volt.... És természetes, hogy maradtak az erdet kötésnél, hiszen máshogy meg sem tudták volna csinálni.... Az Ukki-kunos "visszaemlékezés" nekem is tetszett....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #87 Dátum: 07 okt 08, 19:36:51 » |
|
milyen az új manga fejezet? olyan idegesítő, h megint kell várni 2 hónapotl mire Győrbe is eljut :idegroncs: :gaara5:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lumiere
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #88 Dátum: 07 okt 09, 09:58:59 » |
|
én conon szerencséer már hozzájutottam és ki is olvastam hát szerintem nagyon kapkodhattak a kiadással, mert sok a nyomtatási hiba és egy értelmetlen mondatot is találtam ("ezt jól legyakta!"-gondolom lenyomtá-t akartak vagy hasonlót) amúgy a történet odáig van, hogy kakashi kiviszi az erdőbe őket, hogy na most gyrekek fára fogtok mászni egyébként más problémám nem volt a kötettel, és sikeresen beszereztem 3 naruto-s zacsit a mangafantól (valamint egy naruto-s ernyőt, de ez már off)
|
|
|
Naplózva
|
" A boldogság nem egy állandó állapot, csupán apró örömpillanatok sorozata."
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #89 Dátum: 07 okt 09, 15:34:21 » |
|
jó lett én már kölcsön is adtam bár a dzsónin meg csúnin kicsit beütött
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
|