24 nov 24, 15:56:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 22
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A MangaFan kiadó jóvoltából magyarul megjelent Naruto Manga  (Megtekintve 95869 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Asakurave
Vendég
« Válasz #60 Dátum: 07 aug 12, 20:21:19 »

Angelirnek teljesen igaza van! Hiszen szerintem is azért írták így mert a magyar helyesírás megköveteli!
Naplózva
Balin
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #61 Dátum: 07 aug 18, 20:20:26 »

Hé srácok valaki meg tudja nekem mondani hoy mikor fogják kiadni a következő Naruto mangát (mármint könyv alakban).
Naplózva

Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal.
LORD OF MORIA  Tanítványaim: Petikek, Kronosz7
Kenshin hites ura
Hugica:Csillus
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

JátszMacska

« Válasz #62 Dátum: 07 aug 18, 20:22:02 »

Nekem fogalmam sincs de az októberi időszakban állítólag belehúznak a kiadók.
Naplózva

mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #63 Dátum: 07 aug 24, 22:46:04 »

miért nem adták vajon ki a második kötetet? már júliusban ki kellett volna adniuk.

de most sajna a Zabuzas részeknek csak kb. a 6. kötetben lesz vége
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #64 Dátum: 07 aug 24, 22:59:04 »

És nem tudjátok h mennyi lesz majd a 2. kötet?  ???
Nekem azért tetszett ez az első is, sztem egész jó lett. Mosolyog De azért örülök, hogy Magyarországon is kiadták a Naruto mangát magyarul mert nagyon szeretem olvasni, már 5-ször kiolvastam. Nevet Meg azt nem is tudtam h laponként is visszafele kell olvasni, először aszittem rosszul rakták rá a védőborítót. xD Csak az egy kicsit fura volt, h amikor kiválasztják a csapatokat Sasuke azzal idegesíti fel Narutot, h aszongya h utolsókám...  :-X Elég h*lye egy szó, mert az anime-ben lúzer volt. Meg amikor Kakashi monnya h tök utolsó. xD De azért sztem élvezhető. Mosolyog  Jajj meg imádom az 5. rész elején azt a Narutos képet, amin nyalókával van. ^^
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #65 Dátum: 07 aug 24, 23:01:26 »

gondolom a második kötet is 5-6 fejezetet tartalmaz majd Mosolyog
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #66 Dátum: 07 aug 24, 23:04:41 »

Aha, akkor azis 2000 Ft lesz gondolom. De tuti megrendelem majd. ^^ Már nem győzöm többször elolvasni az első kötetet. xD Hiába kezdtem eleve úgy olvasni h fújtam kívülről, sose tudom megunni, h ne olvassam el mégeccer. Mosolyog
Naplózva
Angelir
Vendég
« Válasz #67 Dátum: 07 aug 24, 23:14:34 »

A kötetek elrendezése mérete és egyéb adatai mind az eredeti japánnak felelnek meg. Csak a nyelv változik, amúgy teljesen ugyan az. Nézd meg mettöl meddig tart a 2. kötet és látni fogod mi lesz magyarul benne. Csak azt lenne jó tudni mikor adják ki...
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #68 Dátum: 07 aug 25, 19:34:19 »

Hát, csak az első kötet is több részt foglalt össze mert egy rendes japán manga nem ien hosszú...  :-X
Naplózva
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

JátszMacska

« Válasz #69 Dátum: 07 aug 25, 20:04:53 »

Dehogynem. angol fórumokon 'volume'-t kell nézni, nem 'chapter-t' Nevet Én legalábbis így tudom
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 25, 20:05:33 írta FireCat » Naplózva

mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #70 Dátum: 07 aug 25, 21:40:34 »

Volume: olyan mint a saga. X db chapter (rész, fejezet) van benne.
Chapter: fejezet, rész.

A Naruto Manga most a 40. voluménél és azon belül a 367. chapternél (résznél) jár.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Angelir
Vendég
« Válasz #71 Dátum: 07 aug 25, 22:00:37 »

Amit kiadnak könyveket, tökéletesen megfelel az eredetinek, pusztán a nyelv változik. Szal méretileg azonos lesz mint amiket találhatsz neten.
Naplózva
dei016
Vendég
« Válasz #72 Dátum: 07 szep 09, 18:36:18 »

a mangát én is megakartam venni,de nem tom hol juthatok hozzá. vki akinek meg van az első kötet, ő hol juttot hozzá???
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #73 Dátum: 07 szep 09, 20:35:26 »

http://animebolt.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=16495&category_id=9&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26
Itt megrendelheted, és 2-3 napon belül már ki is hozzák. Mosolyog
Naplózva
Blodwolf
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #74 Dátum: 07 szep 23, 19:09:44 »

(csak h. én is kifejtsem gondolataimat...1000xre a töbiekhez hasonlóa)
Nagyon örülök h. kiadták itthon is,bár nem értettem miért nem tetszik...aztán leeset h. az első részeket borzasztóan untam.
na de ez a kisebbik gond ikszdé, számomra legszörnyübb a  "nevek" magyarosítása volt...ez felért egy olyan sokkal mint amikor bejelenteték mo-on h. lesz inuyasha,aztán kiderültek a magyarosítások ikszdé.Erősen imátkozok h. a kövi pár kötetben csinálnak vele valamit, bár nincs sok esély rá...és miért nem? valószínűleg csak azért amiért az inuyashara is azt mondták(amikor tervezték itthonra a mangat) h. azért lesznek a magyarosítások,mivel a sorozat már fut a tvben is és nem akarják a magyar rajongókat bekeverni ^^""" (már a síkítozó szörnyetegekre célozva)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 22
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins