toddy200
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1232 Dátum: 12 aug 29, 11:00:01 » |
|
Ezt egy spanyol oldalon találtam leforditottam és ime:
A személye tobi
A maszk alá Tobi arcát a dimenziója Kamui, ahogy visszatér a valós világ és a Naruto klón szertefoszlik ebben a dimenzióban
Tobi megpróbál felkelni, szorította az arcát vissza a szövetség. Naruto diadalmas várom, hogy láthassam az arcát.
Kurama-Naruto: Nincs maszk elrejteni
Kakashi: Obito ........ mutasd magad.
Ami Tobi fordul a szövetség megmutatja neki ráncos arcát, a szemét, és egy szem Sharingan Rinnegan.
Gai: Kakashi ...! Nem hiszem, hogy Obito.
Kakashi: Hogyan lehetséges ez ... halt meg a háború alatt?
Naruto: Ki ez a fickó?
Kakashi: Obito apja ... Ka ..
Kagami: My name is Kagami és nyilvánvalóan nem halott Kakashi.
Kakashi: De ... ez Obito jobb szeme, biztos vagyok benne, hogy ... hiszen ...
Kagami: Azt hiszem, ha fogom megmagyarázni, hogyan találtam a fiam szeme, meg kell kezdeni az elejétől.
Kakashi és Gai Mint tudod, én egy elit ninja uchiha, Tobirama képzett velem, és az volt a pályán, hogy legyen egy magas rangú tiszt az Uchiha klán. Én születtem a családban mindössze az anyám, ő soha nem beszélt az apám, senki sem, gondoltam, hogy meghalt a csatában alatt megalakult a Leaf Village-ben.
Amikor fiatal voltam, és Tobirama Hashirama vett egy különleges érdeklődés bennem, Hashirama engem irányítása alatt Tobirama, akkoriban azt hittem, hogy ez egy kiváltság, de azt észre, hogy több volt az oka ennek.
Néhány nappal halála előtt Tobirama, ez vonzott félre, és azt mondta nekem az apám, Madara.
Kakashi: Te vagy a fia Madara?!
Kurama-Naruto: Látom, ez van értelme.
Kagami: Kyubi hadd fejezzem be.
Tobirama Megbízható nem árulja el neki, azt mondta, hogy a csatában közötti Hashirama és Madara, mindkét fél arra fut ki, mindketten tudták, hogy ha ez folytatódik mindkét meghalni.
Tobirama még fiatal volt abban az időben, és nem halad a jutsu E / T ahhoz, hogy a vezető a lemez, ezért apám úgy döntött, hogy egy áldozat.
Flashback ****
Madara: Hashirama ha továbbra is, mind meghal, és levélhullás, de azt akarom, hogy vezesse a klán Leaf Village, nindzsák, nem akarjuk, hogy helyettesíthető egy másik rejtett faluban.
Hahirama: Mit mondasz?
Madara: eltűnnek, nem fogom be a pite a lemez újra, akkor menj vissza, és vezeti a falut, míg nem hozza kárt klánom, azt mondta, hogy ha én eldobott vissza, akarnak békét.
Hashirama: Ahogy én bízom benned?
Madara: A feleségem most volt az első gyermeke, mi nevű Kagami, bízom benne, míg a fiam nem árulta el a Senju klán nem jött vissza.
Flashback Ends ****
Kagami: Tobirama halt meg néhány nappal később egy csapda támadás, így Hiruzen felelős. Én továbbra is él a faluban tiszteletben apám és az áldozatot tette, amíg a fiam Obito meghalt, és akkor volt a segítségével Danzou hamis halálom.
Gai: Miért csináltad ezt?
Kagami: Voltak pletykák, hogy apám még életben van. Kellett találni, elvesztése után fiam, nevezték Hokage Namikaze Minato, Kakashi hőssé vált, és a fiam maradt semmi. Danzou beleegyezett, hogy segít egy feltétellel.
Kakashi: Ez a feltétel az volt, hogy?
Kagami: 'll kap, hogy hamarosan.
Elhagyása után a falu képes volt megtalálni az apám, ő volt a régi, és a teste nem volt olyan állapotban, hogy harcoljon.
Dühös volt velem elhagyja a falut, meséltem neki Obito és bemutatta nekem Zetsu, aki képes volt, hogy nekem Obito testét, ahol elkapta a szemét. Egy dolog, hogy a legenda volt Uchiha sosem volt apa, aki vette a fia szemébe. Az MS-t azonnal aktiválódik, a lüktető izgalom az átvevő szeme is elég volt ahhoz, hogy aktiválja, szerencsére akkor kaptam a szem Kamui volt a védelmi és volt a támadó.
Csak szükség van apám tanított egy dolog, hogy hogyan ellenőrzik a Kyuubi.
Gai: az az állapot ....
Kakashi: Úgy volt, hogy ....
Kagami: az az állapot, hogy a root segítség Uchiha államcsíny a Leaf Village kis, nem tudom, hogy a végjáték valóban tervezett Danzou.
|