Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #135 Dátum: 10 okt 31, 18:57:06 » |
|
Megéri elolvasni a Fórumszabályzatot... A nemmel szavazók nagy része előbb utóbb a Moderátori figyelmeztetések-ben találja magát! Ismerős...xĐ nem is tudom honnan....=Đ De muszály volt elolvasnom...-.- első szabályzat amit elolvastam az életemben xĐ hajrá naruto-kun.hu^^ Egyértelmű hogy először alig akarják elolvasni...(tapasztalat x'Đ) utána muszály mert jönnek a figyelmeztetések:D (szintén tapasztalat x"Đ)
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #136 Dátum: 10 okt 31, 19:35:33 » |
|
Én csak átfutottam rajta először,viszont valamelyik nap unatkoztam és elolvastam De anélkül is tudom, hogy kell viselkedni. Nincs még semmilyen figyelmeztetésem >lekopog<. Mármint egy osztályfőnökim van, de ez egy más történet...
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #137 Dátum: 10 okt 31, 20:59:46 » |
|
(igazgatóim van xĐ) én nem szoktam szabályt olvasni.. mind ugyan az... De ezt muszály volt elolvasnom ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #138 Dátum: 10 okt 31, 22:31:51 » |
|
Én egyszer átfutottam rajta, de nem maradt meg semmi.xĐ Ezért később elolvastam odafigyeléssel. [utána se maradt meg túl sok de naagyjából vágom.xĐ] Én is jókislány vagyok, csak az a baj hogy hangosan gondolkodok Ezért néha olyat is mondok amit nemigazán kéne xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 31, 22:33:09 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #139 Dátum: 10 okt 31, 22:34:54 » |
|
[kiszöktem a suliból a boltba mert nem volt időm kaját venni xĐ] én is átfutottam de hála megragadt sok minden:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #140 Dátum: 10 okt 31, 23:16:06 » |
|
Óó ilyet én is csináltam 4.-ben Napközis voltam és kikéreckedtem a tanártól wc-re. Kiengedett én meg elrohantam boltba rágót venni.xD Sosem jött rá senki
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #141 Dátum: 10 okt 31, 23:46:39 » |
|
én bekaptam a legyet de sok az off ne itt írjunk erről a szabályokat mostanában betartom : ))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #142 Dátum: 10 okt 31, 23:49:31 » |
|
A szabályok arra valók hogy betatsák őket! Lehet lázadni, de előbb-utóbb mindenki rájön, hoy jobban jár, ha betartja a szabályokat! Ez nem csak a fórumon van így, hanem érvényes az élet összes területére!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #143 Dátum: 10 nov 01, 01:49:25 » |
|
Ez nem feltétlen igaz, vannak ostoba, elavult vagy értelmetlen szabályok. Hála égnek a Fórumszabályzat nem ilyen, de sok olyan szabály van az életben, amik feleslegesek.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #144 Dátum: 10 nov 01, 11:06:10 » |
|
ez az egyetlen szabályzat amit betartottam eddig xĐ Nem is olyan bonyolultak itt a szabályok ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Deidara47
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #145 Dátum: 10 nov 04, 08:50:05 » |
|
[cnge]Én nem olvastam el itt de már jó pár Fórumon fenn vagyok és ugy gondolom ha igyekszünk normálisan viselkedni nem lesz gondd még úgy se hogy nem olvassuk ela szabályzatot. Még sosem tiltottak ki Fórumokból. De ha elrontok valamit és még is bannolnának egy kis időre vagy bármeddig akkor legalább tudom mit rontottam el és akkor No Problem máskor nem történik meg^^ Hm! [/color] Kezdhetnéd például azzal, hogy olyan betűszínt választasz, amit el is lehet olvasni! Javaslom pl az alapértelmezettet, mert am ennek a színezésnek nem sok értelme van. De végül is mindegy, az azonban elvárható, hogy olvasható legyen.
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 04, 10:29:09 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
szake
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #146 Dátum: 10 nov 05, 17:06:19 » |
|
Csak sárgával ne írjon senki...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #147 Dátum: 11 feb 12, 23:00:08 » |
|
Elolvastam mert volt benne hasznos infó .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #148 Dátum: 11 feb 13, 21:02:34 » |
|
Akkor ma miért töröltem 2 rövid hozzászólást?xD Bocs akarva akaratlanul felmerült bennem a kérdés:P
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #149 Dátum: 11 feb 13, 21:07:45 » |
|
Én elolvastam. de szerintem mind kiment a fejemből.... (kivéve az alapok)
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
|