Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #375 Dátum: 12 ápr 10, 10:10:06 » |
|
Hát Sasuke szívfájdalom nálkül kinyírta volna Karint, sőt utána még Sakurával is megakarta öletni szóval nem valószínű xD Bár reménykedem mert szeretem a SasuaKarin párost Sajnos szerintem ha Sasuke egyáltalán összejön valakivel az Sakura lesz de az elmélet nem rossz xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 10, 10:12:14 írta Hedi-usagi »
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #376 Dátum: 12 ápr 17, 18:25:20 » |
|
Juugo olyan semmien xD de Suigetsu tényleg nagy arc, főleg amikor Karinnal veszekednek xD nekem a sorrend Sasuke Suigetsu Karin és Juugo
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #377 Dátum: 12 máj 10, 16:44:26 » |
|
Sasuke helyében egyszer azért szúrtam volna karint xD elvégre nem rossz bőr és ak legalább több hasznát vehette volna neki.......sakura se rossz de én a helyében egy olyan nőt keresnék aki elég erős esetleg van valamilyen különleges képessége(pl karin szenzor gyógyítás különleges uzumaki chakra) hogy a továbbiakban csak adjon az uchiha vérvonalhoz az esetleges utódlásnál
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #378 Dátum: 12 júl 09, 11:51:03 » |
|
Én azt nem értem, hogy mi a különbség a Taka és a Hebi között. Nem tudjátok esetleg? Egyébként nálam a sorrend: 1. Sasuke 2. Suigetsu 3. Karin 4. Jugo
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #379 Dátum: 12 júl 09, 13:03:23 » |
|
Az a különbség, hogy Itachi haláláig Hebi, Tobi mesedélutánja után, mikortól már Konoha elpusztítása a céljuk, Taka.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Abe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
未知の,神秘的,でありながら強力な
|
|
« Válasz #380 Dátum: 12 júl 17, 16:45:07 » |
|
Kedvelem őket jó kis csapat. Sasuke a legerősebb ez már biztos és a leggyengébb szerintem Karin.
|
|
|
Naplózva
|
"The moment people come to know love, they run the risk of carrying hate."
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #381 Dátum: 12 júl 17, 16:51:22 » |
|
Fordított erő sorrend, egy kis hülyeséggel: 1. Karin: Rendelkezik Susano'o val, a Sharingannal, Fms-ms-el,és a nővérével állították meg Kabuchimarut. 2. Juugo- Okos, és vízzé tud válni. Tulajdonképpen utálja a Takát/Hebit, és elég nyugodt... Mindig iszik 3. Suigetsu- Idegbeteg, és hiperszuper erőssé tud válni.. Imádja Kimimaro-t. 4. Sasuke: Csak picsogni tud, buta mint a föld és Chakraérzékelni tud csak...Meg egy picit gyógyítani.. Na kié kinek a személyisége?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #382 Dátum: 12 júl 17, 18:15:18 » |
|
Szerintem forditva van.. Jugoo nyugodt amig átnem változik. Suigetsu meg egy idegbeteg akinek benem áll a szája ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #383 Dátum: 12 júl 17, 18:24:51 » |
|
Sőt, és még szadista is állítólag: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/353/17Bár őt pont bírom
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #384 Dátum: 12 aug 18, 13:19:50 » |
|
Sasuke az égegyadta világon semmit nem érez iránta, csupán egy hasznos eszköznek tekinti Mosolyog Kitudja lehet eszközként fog tekinteni rá tovább is és pont ezért fog vele gyerekeket nemzeni:D Kihasználja a lehetőségeket:D Akkor mivel "egyesül" az Uchiha és az Uzumaki gén (ami ha jól tudom a Senju leszármazottja), akkor megszületik a második Rikodou, aki erősebb lesz, mint Madara, és majdnem annyira erős, mint Rikodou.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 18, 13:34:33 írta Sasukefan »
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #385 Dátum: 12 aug 18, 21:53:14 » |
|
Az uzumaki az nem a senju leszármazottja... Szerintem összekevered azzal hogy a 1.hokage felesége egy uzumaki volt na és valamennyire így kereszteződött a 2 klán de amúgy 2 külön klán ,1hokage a senju feje,az uzumaki klán feje meg valami ősz hajú papi volt,és olyan híres volt mint a senju klán amúgy volt uzumakik országa is ,már nem tudom mi is a neve pontosan...Csak ugye neem tudták megvédeni az országukat és elszökdöstek az uzumakik a szülőföldjükröl,PL:Kushina,vagy Karin (szülei) ??
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 18, 21:54:39 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #386 Dátum: 12 aug 18, 22:23:48 » |
|
Uzumakik és Senjuk távoli rokonok. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/500/4 Ez magyarázza az Uzumakik rendkívüli életerejét, és valószínű Karin gyógyító képességét is. Kíváncsi leszek Karin becsatlakozik-e a 4-eshez. Végülis épp szökni készült szegény, amikor otthagyta Kishi. Sasuke pedig vándorol tovább + 1 kolonccal a nyakán... Hjaj mi lesz ebből, menne inkább bunyózni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #387 Dátum: 12 aug 18, 22:36:15 » |
|
Szerintem előbb-utobb sasuke mellet köt ki,még ha megis sebesitette.Nem bir magával Karin,de szerintem azért ennyire menő nem lehet saske..Sőt ,nem is igen az
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #388 Dátum: 12 aug 21, 06:50:29 » |
|
Már hogyne bírna magával. Amit a börtönben művelt az csak az őrök megtévesztése miatt volt. Ha a közelébe is meg Sasukénak, akkor vagy a fejéért megy, vagy tisztes távolságból rendezi vele amit rendezni akar. Vagy egyéb tervei vannak,amikről semmit sem tudunk, hiszen eddig tőle sem hallottunk/láttunk sokkal többet, mint a Sakura-féle megnyilvánulásokat, amikor Sasuke a közelében volt.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #389 Dátum: 12 aug 22, 19:56:39 » |
|
szerintem Karin egyáltalán nem vészesen nyomul Sasukéra... talán még ő oldja meg a legnormálisabban xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|