Akatsukis
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #360 Dátum: 11 dec 02, 17:37:59 » |
|
Azt kell hogy mondjam nem hiszem hogy ôrült Uchiha barátunk még emlékszik arra hogy volt egy csapata. Amúgy Sasukétöl nem vártam volna el hogy összetoboroz egy csapatot, de be kell valjam jópárszor megmentették a seggét.
|
|
|
Naplózva
|
AKATSUKI FOREVER!!!!!
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #361 Dátum: 12 jan 23, 00:10:36 » |
|
Nem tudom... szerintem ha legközelebb összeakadna, akkor nem puszipajtásként fognak viselkedni.... legalábbis Sui és Szöcske biztosan nem....
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
 |
« Válasz #362 Dátum: 12 jan 23, 14:54:20 » |
|
Én személy szerint örülnék ha újbol 1 csapat lennének, elegem van a Hiper Emo Szöcskéböl! 
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
 |
« Válasz #363 Dátum: 12 jan 23, 15:36:00 » |
|
Nekem is tetszett a csapatuk:D A kedvencem Sui volt belőle, Jugo-t annyira nem élveztem, Karin Sakura 2, Sas'ke meg hát ő Sas'ke  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #364 Dátum: 12 jan 23, 16:41:46 » |
|
Sui' a legjobb ez egyértelmű. Mondjuk Karin nem a szívem csücske, de jobban bírom, mint Sakurát mondjuk  Sasuket szeressük  emos kis g_ci X"D Juugoval nincs különösebb bajom, de annyira nem is bírom :|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sasuke uchicha
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #365 Dátum: 12 feb 24, 13:12:24 » |
|
A hebi a kedvenc csapatom! Amugy pedig az egesz vhogy akatsuki köpenyben maszkal. Nem erteeeeem!!!!!!!!!! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #366 Dátum: 12 feb 24, 18:21:26 » |
|
Azért mászkálnak akatsukis köpenyben, mert csatlakozta hozzájuk, ha érdekből is.  És az első feladatuk "akatsukisként", a nyolcfarkú elfogása volt.
|
|
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
Art Disaster
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
Deidara Addict™
|
 |
« Válasz #367 Dátum: 12 feb 24, 18:52:35 » |
|
Mit tudok ehhez elsősorban hozzáfűzni? Suigetsu rulez. Az egész csapat hangulatát ő húzza fel.  Mégha nem is bírom az emo kidjüket, jókis csapat ez. Juugo disney hercegnő módjára kommunikál az állatokkal, Karin meg a Sasukemániájával mosolyogtat meg. Pedig egyedül ez a gyerek vágja a fancsali képeket, és ahogy fokozatosan bekattan az agya, elfelejti mennyit köszönhet a csapatának..
|
|
|
Naplózva
|
People can take everything away from you. But they can never take away your truth... But the question is Can you handle mine?
|
|
|
Izma
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #368 Dátum: 12 feb 24, 19:58:29 » |
|
Juugo a disney hercegnő....ez már a fájdalom kategória, mindjárt lefordulok a székről a röhögéstől  (Vizuális típus vok, szal elképzeltem Juugot disney hercegnő ruhába ahogy dumál az állatokkal) Egyébként nekem is Suigetsu a fav a csapatban , különösen a múltkor mikor azt a fejet vágta a mangába, kicsit se nézet ki örültnek  Karin olyan kis semleges. Ott van, meg van, legyen. Bár azért tud meglepetéseket is okozni. Mint a múltkor ahogy beetette az öröket, h bekattant, közbe meg a szökést tervezi,ügyes  Sóska pedig.....hát távolról sem a szívem csücske, sőt azt is mondhatnám, h utálom. Már a manga elején se volt valami szimpi(utálom az orrukat fent hordó sznobokat) Most meg....hát kicsit el van durranva a csóka agya 
|
|
|
Naplózva
|
Őrült...ez nálam a normális.  Nem vagyok szemét, csak tényeket közlök. Az igazságnak kemény vasökle van és mindig a legfájóbb pontra súlyt le.
|
|
|
balzsa
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Örvény Falu
|
 |
« Válasz #369 Dátum: 12 márc 21, 10:38:57 » |
|
Karin tényleg lehet, hogy Uzumaki? Ha jól emlékszem vörös volt a haja, de az meglepi lesz, ha kijön, hogy ő is Uzumaki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #370 Dátum: 12 márc 21, 11:34:05 » |
|
Végül is, az ő chakrája is elég különleges. ^^ És a chakraérzékelő (szenzor) képessége is elég jó.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #371 Dátum: 12 márc 21, 14:56:00 » |
|
Könnyen el tudom képzelni  Akkor viszont Narutonak van egy klántesója ^.^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #372 Dátum: 12 márc 21, 16:47:01 » |
|
Most, hogy kiderült, hogy karin uzumaki ráadásul sasukeba belevan esve aki uchiha és aki klanját felakarja támasztani nem gondoltatok arra, hogy ha karinnal nemz gyerekeket akkor milyen über brutál lesz a gyerekük?  Azért egy uchiha zseni+uzumaki gyerekek nem lenne kis pályás ninja:D Naruto meg bosszúból összejönne hinataval és hyuuga+uzumaki vérvonal se lehet majd piskóta:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 21, 16:47:32 írta Mach5 »
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #373 Dátum: 12 márc 21, 19:33:15 » |
|
Ezzel az elmélettel csak egy probléma van.. a Sasuke - Karin szerelem egyoldalú, Sasuke az égegyadta világon semmit nem érez iránta, csupán egy hasznos eszköznek tekinti 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #374 Dátum: 12 márc 22, 16:16:02 » |
|
Sasuke az égegyadta világon semmit nem érez iránta, csupán egy hasznos eszköznek tekinti Mosolyog Kitudja lehet eszközként fog tekinteni rá tovább is és pont ezért fog vele gyerekeket nemzeni:D Kihasználja a lehetőségeket:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|