24 nov 24, 14:39:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 27
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hebi - Taka  (Megtekintve 89828 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #150 Dátum: 07 dec 02, 19:49:36 »

A Hebi szó jelentése: kígyó.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Ayaka
VIP

a tudás üldöz, de én gyorsabb vagyok

« Válasz #151 Dátum: 07 dec 03, 19:07:06 »

Sztem nem kellene nonomage-t oltogatni.... Am. sztem az egész név felesleges. De ha már pazaroltak rá egy kis "fantáziát" akkor télleg lehetett volna valami ötletesebb is xD
Naplózva
inuchan
ANBU újonc
*

« Válasz #152 Dátum: 07 dec 03, 19:29:47 »

Nem tudom.Valahogy én is a kígyóra tippeltem volna hogy a Hebi ezt jelenti.
Naplózva
Miku-chan
Vendég
« Válasz #153 Dátum: 07 dec 03, 19:53:12 »

Nem oltogatásnak szántam.
Csak ez a név kifejezetten a kevesebb néha több kategóriába tartozik. Nem lehet mindennek puccos neve. Ráadásul ez szerintem tökéletesen kifejezi azt, hogy a Hebi mint olyan egy kisebb, hogy úgymondjam "szervezet". Egyetlen céllal alakult/rakta össze Sasuke, hogy minél egyszerűbben Itachi közellébe férkőzhessenek. Nincsenek világuralomra törő terveik, olyan mint egy sima csapat, csak Konoha falain kívűl.

Ami szerintem érdekesebb, hogy miért pont Hebi, mint kígyó. Én azt gondolnám, hogy Sasuke nem tartja nagyra Orot és inkább azon lenne, hogy elszakadjon tőle. Ez a hebi szó viszont, pont olyan mintha a kötődését fejezné ki vele.
Naplózva
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #154 Dátum: 07 dec 22, 21:37:26 »

amugy volt a mangában h a Karin csinált valamit először Sasukenak és az végülis kiderült hogy mit? mert énnemvágtam vagy csak túl fiatal vagyok ehez? :-X xD
Naplózva

Piyoko
Újonc
*

« Válasz #155 Dátum: 07 dec 29, 13:25:52 »

Én is arra gondoltam először de nem hiszem,hogy Sasukének szüksége lett volna segítségre ezügyben :-\ Ha meg igen és Sakura megtudja akkor Karin írhatja a végrendeletét :-X
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #156 Dátum: 07 dec 29, 17:10:58 »

Idézet magamtól Nevet
Suigetsu Karinnak:

Érdekes, de most, hogy kicsit utánnanéztem annak a mondatnak ami Morita említett, találtam egy másik fajta fordítást is:
(352/10/5. kép, Suigetsu:)
Tudok a kis titkodról...
Történt valami régen... valami ami Sasukéval kapcsolatos.

Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Piyoko
Újonc
*

« Válasz #157 Dátum: 07 dec 30, 13:53:41 »

Na ez már egy kicsit értelmesebb de Karin úgyis pofon vágja Suigetsut , úgyhogy  nem tudok más dolgot elképzelni :-[ Nyelvesít :-\  Ha így belegondolok hogy hányfajat fordítás lehet..
Naplózva
Anna-chan
Gennin
*

« Válasz #158 Dátum: 08 jan 07, 15:46:13 »

Hát ez a Hebi nekem sem jön be...
Főleg az Karin nevezetű perszóna nem szimpi, egy osztálytársamra emlékeztet... Hümm-hümm Na nem mintha irigykednék rá! Nevet
Suigetsu még ok, de a többi...
Szaszke meg sztem mással volt elfoglalva. Vagy nem...  Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 07, 15:47:13 írta Anna-chan » Naplózva
Alion
Chuunin
*

« Válasz #159 Dátum: 08 jan 07, 19:47:31 »

Hát évekig nő nélkül meg amúgy is 16 körül van Sasuke  :-X Ha sikerült el érni céljukat akkor következö feladat meg menekiteni Sasukét Sakurától mert a végén úgy jár mint Tsuade meg Jiraya Jirayat úgy meg ütötte el tört majdnem minden csontja  Nevet
Naplózva

-A legendás rejtözködö lekvár falu shinobia Nevet
Tems
Gennin
*

Bakanda! Cehh... xD

« Válasz #160 Dátum: 08 jan 09, 19:10:58 »

Hehe... Suigetsu-fan vagyok, asszem ennyi elég. És Karin maradhat szászke-kunnak... bár remélem eccer Juugo egy rohamában véletlenül-direkte kiheréli szászke-kunt... ikszdé
Naplózva

Jelenleg agyilag zápult, kifacsart felmosó rongy, akit a WCben áztattak ki...

Junjou Romantica! (L)
Alion
Chuunin
*

« Válasz #161 Dátum: 08 jan 11, 19:23:25 »

Hát az durva lenne....Mármint az hogy Sasukét el intéznék...Amúgy elég érdekes szedet vedet banda a Hebi...Amúgy az eredeti egyenruhát Oro találta ki? Nevet Kicsi fun ahogy ki néznek azokba a ruhákba.Én a Hebinek inkább ien sötét ruhákat képzelnék el egy két vörös kigyó mintával  Nevet Amúgy azt a csomot a hátukon nagyon nem szeretem :S Annak van valami szimbolikus jelentése? :o
Naplózva

-A legendás rejtözködö lekvár falu shinobia Nevet
barkasz
Chuunin
*

« Válasz #162 Dátum: 08 jan 25, 04:17:56 »

Azt láttátok, hogy mikor Suigetsu megidézte a Mandát egy flaskából öntött az idézéshez vért? Lehet, ha megharapta volna csak az ujját és abból víz jött volna, Manda nem ugrott volna elő Mosolyog
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #163 Dátum: 08 jan 25, 12:33:23 »

Suigetsu ott szerintem Sasuke véréből öntött egy kicsit, mert neki (Suigetsunak) nincs idézési szerződése a kígyókkal, csak Sasukénak. De persze idézni a Vizesfiú is tud. ^^
Naplózva

szoszi
Vendég
« Válasz #164 Dátum: 08 feb 04, 16:51:47 »

nagyon eredeti csapat, ez igaz, de nem rosszak, csak furcsa nekem az a karin...kicsit túl, nyomulós....nem?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 27
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins