24 nov 24, 17:37:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 27
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hebi - Taka  (Megtekintve 89860 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
DeatH
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #120 Dátum: 07 nov 15, 21:47:32 »

sztem sasukénak csak arra kellenek, hogy kísérjék őket, pl sztem tudja hogy narutoék is ott lesznek és sasuke nem akar velük foglalkozni.
amgy vajon honnan jött ez a név? Nevet sztem sasuke már le se szarja narutot, hát hogy szemrebbenés nélkül megchidorizta xd nem baj hogy csak egy árnyék klón, mert sasuke ezt nem tudhatta
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #121 Dátum: 07 nov 20, 21:37:09 »

a név egyértelműen onnan jött, h ugye Sasuke Oronál tanult(rem. nem SPOILER), éshát az öltözékén is van valami kígyóbőr szerűség, és Hebi azt jelenti, kígyó.
Naplózva
Miku-chan
Vendég
« Válasz #122 Dátum: 07 nov 20, 21:48:50 »

Sasuke tudja, hogy Naruto nem hülye, meg Karin mondta, hogy rengeteg egyforma mennyiségű chakrájú emberke bukkant fel, ebből már tudhatta, hogy az Naruto, mivel üldözi őket a Levél. Plusz, ha már képes látni a kyuubit Naruto belsejében, akkor szerintem meg e kottyan neki megkülönböztetni egy árnyék klónt az igazijától.

Szerintem, nem spoiler, hogy Oronál tanult, mivel aki már tudja mi az a HEBI, az ezzel tisztában van, különben nem jön ebbe a topicba. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 20, 21:49:30 írta Miku-chan » Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #123 Dátum: 07 nov 20, 21:54:06 »

Tudom, nem nagyon témába vág, de én nagyon bírom Karint... nem tudom miért, de... áh, nagyon jó karaktere van a csajnak! Nevet
Naplózva

Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #124 Dátum: 07 nov 20, 21:57:56 »

szerintem nem igazán volt OFF, hiszemn végülis a Hebi egyik tagjáról írtál. Én...én Karinban azt nem bírom, ahogy mászik Sasukera. Amúgy bírom a csajt, de ez a tulajdonsága irritál...meg a veszekedései Suigetsuval...nagyon kemény! Nevet
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #125 Dátum: 07 nov 20, 22:02:39 »

Igen-igen, csak úgy eszembe pottyant, csak közben másról beszéltetek :-X

Igen, a veszekedések nagyon nagyok!!! Azt én se bírom, amikor rámászik Sasukére, de amikor utána állandóan zavarba jön és össze-vissza beszél, azok a jelenetek nekem nagyon betesznek! Hehe
Valahogy a kicsit őrült karaktereket mindig megkedvelem... hogy is van ez...? :-X
Naplózva

Miku-chan
Vendég
« Válasz #126 Dátum: 07 nov 20, 22:11:48 »

Éééééén, tudjátok mit várok?

A Sakura vs Karin harcot! Tuti lesz és az akkor durranás lesz, hogy az vmi hihetetlen! Meg amikor majd Sakura meglátja, hogy Karin higy mászik Sasukera!

Előre sírok a nevetéstől! Nevet
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #127 Dátum: 07 nov 20, 22:15:59 »

OFF: te is azt szereted, ha a kedvennceid, és/vagy általad nagyon szimpi kairk pórul járnak, vagy...kapnak 1-2-t? Nevet

Nem OFF :
Olyan csata tuti lesz. Én viszont Suigetsu képességeire vagyok kíváncsi. Legalábbis Zabuza kardjával önmagában nem sokat ér.

Tényleg...Sasuke honnan ismerte a késő Hebi tagokat, mielőtt tagok lettek? :o (kmolyan bevezetem a Ben Tennyson nyelv- magyar szótárat...ikszdé)
Naplózva
Miku-chan
Vendég
« Válasz #128 Dátum: 07 nov 20, 23:43:40 »

Hát az Oronál töltött évek alatt ismert meg őket, Karint és Suigetsut, pontosabbat nem tudunk, csak hogy már az elején kinézte őket magának és ezt tervezte. A harmadikról, hogy is hívják.... Juugo! Róla szerintem csak hallott, mert akkor találkoztak elősször mikor érte mentek, és Juugo is csak azért ment vele, mert Kimimaro miatta halt meg és kiváncsi mire képes.

Amúgy én annyira nem is vagyok se Sakura se Karin-fan Nevet, csak tisztelem a helyük a sorozatban és megvagyok velük. De az ilyen helyzetek, azok nagyon királyak és viccesek szoktak lenni. Meg Sakurán jókat nevetek!

(A legjobban akkor is a Konohamaru SasuSai-féle Sexy no jutsut várom! Az halál lesz, remélem nem fogják kihagyni!) Nevet

(Ha meg lesz a szótár kérek díszpéldányt!)
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 20, 23:47:31 írta Miku-chan » Naplózva
DeatH
Kezdő Jounin
*

« Válasz #129 Dátum: 07 nov 21, 11:52:40 »

jöhetne már valami a hebiről is a mangában már csak fejezet óta   csak pein meg ero megy. már alig várom a hebi vs narutóék harcot Nevet
Naplózva
Miku-chan
Vendég
« Válasz #130 Dátum: 07 nov 21, 17:48:07 »

Tudjátok min agyaltam?

Hogy, Karin azt mondta, mikor Juugo önszántából ment Oro-hoz, akkor azért ment mert gyógyulást remélt. Hogy a fenébe juthat valakinek az eszébe, hogy orochimaru, majd meggyógyítja. Nem tűnt fel neki a sok fogoly, meg a börtönök? Ez teljesen képtelenség.
Ilyen szempontból, tuti lesz majd valami "emlékezzünk vissza a Hebi tagjainak múltjára 50 részben lehetőleg a döntő küzdelmek előtt" manga szakasz.

!!! Chuunin vagyok !!! :ninjaboldog:
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 21, 17:50:33 írta Miku-chan » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #131 Dátum: 07 nov 21, 18:20:01 »

Ez olyan mint Sasuke esete...
Juugo sem láthatott más megoldáts a gyógyulásra. És az is majdnem biztos, hogy a dührohamai miatt nem látták szívesen az övéi. Ororchimaru meg "véletlen" megtalálta és felajánlotta, hogy majd ő "meggyógyítja".
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #132 Dátum: 07 nov 21, 21:16:55 »

Hű, már régebben olvasgattam, de... mintha valami olyasmi is lett volna, hogy amikor öntudatánál volt (ergo nem uralkodott el rajta a képessége, ami majdan az átokpecsétek öh... "alapanyagaként" szolgált), akkor tisztában volt vele, milyen veszélyes, mikor eluralkodik a képessége... emlékezzetek csak vissza (no meg én :-X), hogy vissza akart menni a cellába.
Szal úgy gondolta, "hurrá, végre valaki, aki meg tud gyógyítani, deha mégsem, akkor legalább kevesebb embernek árt ez az átok, ami rajtam van" és akkor úgymond "önként" cellába vonul...
Hmm... erről mit gondoltok? Vagy nagyon nagy hülyeség? Ma már nem tudom megállapítani, miket mondok :-X
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #133 Dátum: 07 nov 21, 22:20:15 »

Az ötlet jó, de ez csak azután lehetett, hogy Kimimaro beteg lett. Előtte ő volt az aki mindíg megfékezte Juugot. Ezért is lettek barátok, mert Kimi mellett sosem kellett attól félnie, hogy ártani fog neki. Karin is úgy emlékszik vissza, hogy Kimimaroval sosem volt baj és csak ő tudott ellenálni Juugonak.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Miku-chan
Vendég
« Válasz #134 Dátum: 07 nov 21, 22:22:35 »

Ha csak Kimimaro tudott ellenálni neki, akkor mi van Oroval? Ennyierővel Juugo már rég a földbe döngölhette volna és akkor egy csomó kellemetlenségtől megkímélnek minket, meg a szereplőket is. Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 27
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins