24 nov 24, 19:41:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 27
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hebi - Taka  (Megtekintve 89882 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #105 Dátum: 07 szep 30, 16:01:09 »

Igen, láttam, hogy kérdezted, csak akkor kerestem az említett képet. Mosolyog
És mikor nem lett meg, csináltam meg újra...
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Elesia
Vendég
« Válasz #106 Dátum: 07 szep 30, 17:25:07 »

Én olyat hallottam, hogy Suigetsu akár lehetne Sai 'testvére' is (tudom, hogy a fiú nem Sai testvére, csak olyan volt neki, mintha az lenne). Tény, hogy elég nagy a hasonlóság, de azért különbségek is vannak.

Baloldalt: Sai 'testvére'
Jobboldalt: Suigetsu

Ez a Juugo/Yahiko dolog nekem is feltűnt, érdekes, hogy mennyi szereplő hasonlít egymásra (nincs ihlet?).
Nagyon bírom Juugo és Suigetsu stílusát, személyiségét, Karint azonban már most ki nem állhatom... Sasuke fannak se vallanám magamat, de azért kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki ebből a Hebi-dologból... Arra is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a 7-es csapat reakciója, ha végre összefutnak...  ???
« Utoljára szerkesztve: 07 szep 30, 17:31:14 írta Elesia » Naplózva
yupi
Kezdő Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Pein is Invincible

« Válasz #107 Dátum: 07 szep 30, 21:58:38 »

sztem is Yahiko=juugo szinte ugyan azt az embert láttam Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 szep 30, 21:59:42 írta yupi » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #108 Dátum: 07 szep 30, 22:51:45 »

Már csak a hajszínüket kellene ismernünk, az adna még egy biztos támpontot. Vagy éppen elvenne egyet. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #109 Dátum: 07 okt 01, 12:25:20 »

Én olyat hallottam, hogy Suigetsu akár lehetne Sai 'testvére' is (tudom, hogy a fiú nem Sai testvére, csak olyan volt neki, mintha az lenne). Tény, hogy elég nagy a hasonlóság, de azért különbségek is vannak.
<moderálva> - Chakra

Baloldalt: Sai 'testvére'
Jobboldalt: Suigetsu

Ez a Juugo/Yahiko dolog nekem is feltűnt, érdekes, hogy mennyi szereplő hasonlít egymásra (nincs ihlet?).
Nagyon bírom Juugo és Suigetsu stílusát, személyiségét, Karint azonban már most ki nem állhatom... Sasuke fannak se vallanám magamat, de azért kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki ebből a Hebi-dologból... Arra is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a 7-es csapat reakciója, ha végre összefutnak...  ???

Ezt már egyszer belinkeltem de sztem ennyi erővel akár Sakon is lehetne Sai tesója... ikszdé

Yupi sztem:
Nah ez már vmi hisz lehet h Juugonak a Juugo név jobban tetszett mint a yahiko és nevet változtatott Nevet
Mondjuk azért nem lehetne mert Juugo-t sztem Oro már kisgyerekként (újszülöttként kezdte "átdeformálni" szal lehet h mégsem igaz a kép Mosolyog

Moderátor: A nagy képeket nem muszáj idézni. - Chakra

« Utoljára szerkesztve: 07 okt 01, 12:52:00 írta Chakra » Naplózva
yupi
Kezdő Jounin
*

Pein is Invincible

« Válasz #110 Dátum: 07 okt 01, 13:31:26 »

hát én nem találtam rá utalást h csecsemőként talált rá Oro Juugo-ra.. tehát lehet h pont ez az eset után volt vmi csavar és valahogy Oro-hot került...
És ráadásul Ero úgy tudja hogy mind meghaltak.. tehát ő sem tudja hogy mi lett Jahikoval
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 01, 13:41:18 írta yupi » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #111 Dátum: 07 okt 01, 13:53:31 »

Juugo önszántából ment Orochimaruhoz, hogy az majd "kigyógyítja" a gyilkolási vágyból ami néha rájön. Lásd Naruto Manga 349. részt. Hogy akkor mennyi idős volt, azt ben lehet tudni, de valahol 10 és 15 között lehetett, mert egyidőben volt ott Kimimaroval.
Naplózva

Elesia
Vendég
« Válasz #112 Dátum: 07 okt 01, 14:09:42 »

Ne haragudj Pettinho, elkerülte a figyelmemet  Mosolyog

A mangában Karin mondja, hogy Juugo saját akaratából ment Orochimaruhoz, hogy hátha majd az talál gyógymódot a gyilkolási vágyára (francba, megelőztek ikszdé). De tényleg, mi van, ha Juugo=Yahiko?  ??? Elvégre nem lehet pontosan tudni, hogy a 372. fejezetben melyik fiú ölte meg azt a chunint, csak annyit látni, hogy Yahiko a földön fetreng (mint Juugo, miután Sasuke lecsillapította), Nagatonak meg furák a szemei...
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 01, 14:10:55 írta Elesia » Naplózva
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

JátszMacska

« Válasz #113 Dátum: 07 okt 01, 14:23:38 »

Nah, eddig utáltam  ahebit, oszt most kiderül hogy tökjó arc az összes... Nevet

Tényleg, lehet hogy Yahiko skizofrének voltak ( Nevet ) és bedühödött mert a fickó rosszat mondott az anyjára. Nagato meg lazán meghülyült a látottaktól =D Aztán később Oro is beleőiszkált a dolgokba, így lett Yohiko Juugo, Nagato meg Pein. Vagy nem.

De ha Yahiko-Juugo az is lehet ohgy hívott egy-két nagymacskát és secpec végeztek a palival...
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 01, 14:24:18 írta FireCat » Naplózva

mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
yupi
Kezdő Jounin
*

Pein is Invincible

« Válasz #114 Dátum: 07 okt 01, 15:15:39 »

Tehát juugo ismerte Oro-t és lehet, hogy pont ez a találkozás álltal ismerte meg.. és tudott meg többet róla...
Naplózva

Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #115 Dátum: 07 okt 08, 17:58:21 »

Juugo ismerte Orot, hisz gondolom Kimimaro által ismerte meg Orot- vagy fordítva.
Vajon Karinnak van valami támadási jutsuja? Mert lehet, hogy őt látjuk a leggyengébbnek, de valójában nagyon erős...
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #116 Dátum: 07 okt 20, 13:00:23 »

hmmm...szerintem is ismerte Oro-t. Karin-nak meg lehet, hogy nincs is semmi támadási képessége, csak a chakrákat érzékeli... habár mindenkinek van támadása is... Nevet
Naplózva

Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #117 Dátum: 07 okt 20, 13:03:36 »

Vajon Karinnak van valami támadási jutsuja? Mert lehet, hogy őt látjuk a leggyengébbnek, de valójában nagyon erős...
Hát mint már többx el lett mondva nem véletlen h Sasuke őt választotta mert igaz h naon jó nyomkövető ninja ...sőt biztos h van vmi más dolog a tarsolyában amit nem láttunk még....
(Off:Nem Saphi nincs mindenkinek:Lee)
Naplózva
Mikoji
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #118 Dátum: 07 nov 03, 14:19:39 »

Hmm,Karin...lehet ,hogy nincs közelharcban(sőt egyáltalán harcban)használható jutsuja...De róla eszembe jut Shikamaru árnyék technikája se a leghatásosabb közelharcban...de okos és van stratégiája...ki tudja lehet h Karin nála is okosabb kacsint ino
Naplózva

Senseiem:Narutorban(Bash-sama)
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #119 Dátum: 07 nov 15, 14:21:35 »

Ha okosabb karin shikanal en megnyuzom kishimotot... am mind1..
Juugo.. hmm ö egy elég összetett személyiség.. de most mondom el utoljara hogy nem skizofrém.. juugonak van egy betegsege ami neha rommal jar és a roham alatt nagy ingerült lesz kb veszett és oankor mint egy veszett kutya megtamad akarkit... ebböl a betegségböl készitették el az atok pecsétet késöbb. Na de hogyan keletkezett ez a betegség.. lehet hogy valaki esetleg 1 szem jutsuval belepiszkalt a kis buksijaba es a jutsu mellékhatasa ként ez lett vele, mert valaki el akarta érni hogy ne emlékezzen valamire :O... ( igen a karikas szemüre gondolok ), szal.. Juugo egy nagyon erös harcos akitöl még a legerösebbnek titulalt is félt ezért félre kellet allitania valahogy igy megpiszkalta az ö vérének az erejet amit ö nem tud igy kezelni... és plusz nem emléxik semmire.. szal igen en is arra szamitok ho Juugo = Yahikoval de akkor vajon honnan a juugo nev.. szerintem most kéne leforditani a két envet Mosolyog.
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 27
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins