24 nov 24, 20:34:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 27
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hebi - Taka  (Megtekintve 89906 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #90 Dátum: 07 aug 27, 18:17:25 »

Nekem a Hebi nem igazán "gonosz" csapatként jön le.

Sasuke: nem gonosz, csak csőlátású (nem öl meg senkit, akit nem muszály, Naruto-s harcok más tészta).

Karin: eddig nem igazán tett olyat amiből arra lehetne következtetni, hogy olyan nagyon rossz kislány lenne. Igaz, hogy Ororchimarunak dolgozott, dehát pl. Kimimaro is ezt tette és ő sem volt rossz szándékú... (kicsit sántít a példa, dehát... Mosolyog). Az is igaz, hogy Suigetsuval folyton marják egymást, dehát Sakura is bepancsol néha Narutónak Mosolyog

Juugo: a normális enjével nincs baj. Hűséges, nyugodt, szereti az állatokat. Viszont a másik énje olyan mint egy idegbeteg Ororchimaru Mosolyog

Suigetsu: hát... ő egy kicsit emlékeztet Zabuzára. Talán ő az aki a "leggonoszabb" a csapatban.

Szerintem. Mosolyog
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #91 Dátum: 07 aug 31, 10:52:50 »

Na ja de Sasuke tusko xD.
Suigetsu háát nem is tom igazabol nem lehet még tudni ho ki mennyire gonosz, ami biztos ho Juugo nem gonosz, ha rohama van ( nincs masiik enje hanem rohama van! ) oan kor meg nem lessz gonosz hanem oan mintha vki drogozna nem tud ellenallni a vagynak hogy öljön, egyebkent en mar Juugot nan kielemeztem szal en naggyabol tom ho mien lehet Mosolyog.
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #92 Dátum: 07 szep 02, 09:14:23 »

de Juugonak két énje van, az egyik a normális, a másik az átokpecsétes.
De Juugoban azt nem szeretem, hogy Kimimaro-mániás.
Naplózva
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #93 Dátum: 07 szep 02, 09:27:34 »

Nekem a Hebi nem igazán "gonosz" csapatként jön le.

Sasuke: nem gonosz, csak csőlátású (nem öl meg senkit, akit nem muszály, Naruto-s harcok más tészta).

Karin: eddig nem igazán tett olyat amiből arra lehetne következtetni, hogy olyan nagyon rossz kislány lenne. Igaz, hogy Ororchimarunak dolgozott, dehát pl. Kimimaro is ezt tette és ő sem volt rossz szándékú... (kicsit sántít a példa, dehát... Mosolyog). Az is igaz, hogy Suigetsuval folyton marják egymást, dehát Sakura is bepancsol néha Narutónak Mosolyog

Juugo: a normális enjével nincs baj. Hűséges, nyugodt, szereti az állatokat. Viszont a másik énje olyan mint egy idegbeteg Ororchimaru Mosolyog

Suigetsu: hát... ő egy kicsit emlékeztet Zabuzára. Talán ő az aki a "leggonoszabb" a csapatban.

Szerintem. Mosolyog

miért a végén zabuza se volt gonosz de sztem inkább kisamés
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
Ayaka
VIP

a tudás üldöz, de én gyorsabb vagyok

« Válasz #94 Dátum: 07 szep 02, 10:29:57 »

Nekem Suigetsu képessége nagyon tetszik. És Juugot is bírom h ien őrült fazon :-[ Valahogy az őrülteket nagyon lehet bírni Nevet Egyetértek abban h Karin télleg nagyon gyenének van beállítva. De sztem biztos van valami képessge, amiről még nem tudunk. :-[ És kíváncsi lennék rá h mit tud valójában Nevet
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #95 Dátum: 07 szep 02, 12:18:56 »

de Juugonak két énje van, az egyik a normális, a másik az átokpecsétes. ...

A normális "lelkiállapota" is tudja használni azt az enzimet (mert az még nem átokpecsét, azt csak Orochimaru hozta létre belőle).

... De Juugoban azt nem szeretem, hogy Kimimaro-mániás.

Inkább Kimimaro-mániás legyen mint egy Orochi-fan. Nevet
Amúgy pedig Kimimaro volt az egyetlen akiben bekattant állapotban sem tudott kárt tenni és talán ő volt az egyetlen aki megértette őt.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Chioin
Vendég
« Válasz #96 Dátum: 07 szep 05, 19:39:35 »

Háát ???...Suigetsut  nagyon birom... :-[ De Karin milyen már?Enyhén unszimpi a kiscsaj ;D
Naplózva
inuchan
ANBU újonc
*

« Válasz #97 Dátum: 07 szep 05, 20:56:59 »

Hát az igaz hogy Karin is enyhén rá van cuppanva Sasukéra,de még mindíg jobb mint Suigetsu.
Naplózva
Chioin
Vendég
« Válasz #98 Dátum: 07 szep 06, 16:23:22 »

Neemár,Karin szemüvegéről folyton a volt matektanárnőm ugrik be...ami nem túl jó élmény.
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #99 Dátum: 07 szep 06, 16:57:39 »

de Juugonak két énje van, az egyik a normális, a másik az átokpecsétes.
De Juugoban azt nem szeretem, hogy Kimimaro-mániás.
Mar leirtam de akko leirom mégeccer, Juugo nem örült.. Neki betegsege va ami ien rohamokkal jar a rohamja pedig abbol all hogy gyilkolasi kényszer jön ra, es igy nem igazan tud neki ellenalni, szal az nem egy masik személyiség az ugyan az a juugo csak rohama van, magyarul nincs maganal, kb mintha részeg lenne vagy vmi iesmi.
A masik meg az ho Kimimaro mania.. az nem Kimi mania hanem csak tiszteli öt azert mert ö volt az elsö valaki aki le tudta csillapitani amikor rajön a roham.
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Fighting Dreamer
Vendég
« Válasz #100 Dátum: 07 szep 09, 19:29:35 »

NANE NANE NANE!!! Karin az egy ************!!! Hadd ne mondjam ki mi! Utálom.-.- A többieket bírom és kíváncsi vagyok már nagyon rájuk, főleg Suigetsura.
Naplózva
Ayame
Akadémiai tanár
*

« Válasz #101 Dátum: 07 szep 28, 15:11:08 »

Hát Karin tényleg idegesítő :idegroncs:lehet hogy az a képessége hogy meg érzi mások chakráját ???tiszta Sakura kettő de Sakura jobb és erősebb Nevet
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #102 Dátum: 07 szep 28, 15:15:48 »

Karin:
Követni ill. meg is tud valakit találni a chakra-ja alapján és nagy távolságból is megérzi a chakra-t és a benne beálló változást.
« Utoljára szerkesztve: 07 szep 28, 15:16:29 írta Chakra » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #103 Dátum: 07 szep 30, 15:22:42 »

Ezt a feltételezést egy külföldi fórumon találtam. Sajna az eredeti kép azóta eltűnt így újraalkottam nektek. Mosolyog

Bal: Yahiko
Jobb: Juugo

Hasonlítanak, nem?  ???
Naplózva

xxaby
Gennin
*

« Válasz #104 Dátum: 07 szep 30, 15:56:51 »

N én pont ezt kérdeztem tegnap este de nem gond a mangában Nevet akkor senki mégcsam nem is méltóztatott vélaszolni:)
De amúgy szerintem nagyon. és van kép ahol mégjobban.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 27
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins