24 nov 24, 22:29:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 27
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hebi - Taka  (Megtekintve 89934 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
kronosz7
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #60 Dátum: 07 júl 23, 15:04:42 »

Majd elvalik de az alapjan amik eddig kiderültek Juugo erösebb nala.
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #61 Dátum: 07 júl 23, 15:10:40 »

Igen amit eddig tudunk Juugorol h Ő volt az első kis "kedvence" Oronak oll. Naon beteg és benne van átok pecsét.
Amit Suigetsuról:Zabuza tanította,a víz elem az eleme,Zabuza kardjával "nyomul" És az izmai lehetnek 30x akkorák.
Ezek alapján az átokpecsét miatt Juugo az erősebb Szomorú
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #62 Dátum: 07 júl 23, 15:23:09 »

Te tudsz ennyit Mosolyog, azt is tudjuk hogy Suigetsu eddig még nem birt el Juugoval meg hogy egszer mar harcoltak és mégis az van hogy csak Kimimaro volt eddig az egyetlen aki lebirta csillapitani Mosolyog, ebböl arra következtethetek hogy amikor ratamadt Suigetsura akkor öt alaposan elverhette de jött Kimimaro és megallitotta öt Mosolyog.
Naplózva

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #63 Dátum: 07 júl 23, 15:26:09 »

Jó ezt is tom akkor ,csak nem írtam le :-[
Igen de akkor amikor Suigetsu meg Juugo harcoltak akkor Juugo sem bírt el Suigetsuval,az a meccs nem volt 1értelmű.
És amikor Juugoért elment Sasuke akkor pl. egymásnak estek és ott győzött volna Juugo (minden bizonnyal).
Naplózva
Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #64 Dátum: 07 júl 30, 15:28:49 »

Na jó akkor most már hiszek nked Kroni.
Juugo télleg naon erős mert tud beszélni az állatokkal és így sok hasznos infót is tud szerezni mindenhol...Persze amikor most előjött belőle a gyilkolási vágy akkor Karin és Suigetsu könnyen lefogták és akkor könnyen meg is lehetett volna gyilkolni  ??? De azért Suigetsu is erős hogy kibírja Karinnak azokat a rúgásait Mosolyog
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #65 Dátum: 07 júl 30, 15:48:44 »

Persze hogy erös ök mind erösebbek mint Sasuke, és Suigetsuban én a kardmaniajat birom mert az nekem is van Nevet. Egyébként nem oan könnyen fogtak le meg még éppho csak elkezdett elöjönni az ereje és rögtön visszafogtak a sharingannal valaho, gondolom a masik személyiségét valahogy elötudja csalni Sasuke vagy vmi iesmi lehet. És az hogy ért az allatok nyelven az megint egy jopont nala és érdekes hogy nem félnek töle az allatok Mosolyog. Valszeg ö az eggyetlen joember a hebiben Mosolyog, tisztara mint Tobi az akatsukiban Mosolyog.
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #66 Dátum: 07 júl 30, 17:35:42 »

Valamiért olyan érzésem van, hogy nem Tobi a legjobb ember az Akatsukiban.  Nevet Óóó... és miből gondolod hogy mindenki erősebb Sasukénál?  ???  Nevet  Mármint a Hebiből. Elvégre az elején Suigetsu sem merte meftámadni, és akkor sem merték amikor Juugo és Suigetsu harcolt egymással, Sasuke meg leállította őket.  Nevet Nekem az a rész olyan volt, mintha megijedtek volna a sharingantól.  Nevet  Nevet Bár lehet hogy csak nekem.  :-X  :-[
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #67 Dátum: 07 júl 30, 17:51:24 »

A genjutsuk (illúzió technikák) nagy valószínűséggel nemcsak megtévesztésre, összezavarásra, hanem lenyugtatásra ill. egyéb pszichés hatások kiváltására is használhatóak. Így tudta Sasuke is lenyugtatni Juugo-t, szerintem.
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 30, 19:29:33 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #68 Dátum: 07 júl 30, 19:25:31 »

Igen én is vmi iesmire gondolok.
Azert nem merik megtamadni mert megölte Orochimarut, de mivel tudjak hogy levolt gyengülve igy ök is érzik hogy még most erösebbek mint Sasuke, egyébként ha jol emlexem Suigetsu mondta is neki hogy ne parancsoljon neki mert attol még ho le tudta gyözni Orot nem lesz naluk erösebb mert mar ökis rég meg akartak ölni csak nem volt alkalmuk ra Mosolyog.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #69 Dátum: 07 júl 30, 19:34:38 »

Ha annyira ki akarnák purcantani Sasukét, akkor ebben a lerobbant állapotában (lásd manga 364.) már rég megtették volna, hiszen "tolókocsi nélkül járni sem tud". Nevet

De

Karin bele van zúgva.
Juugo kíváncsi rá, hogy Sasuke ér-e annyit, ha már Kimimaro meghalt érte.
Suigetsu meg... hát... talán egy kicsit felnéz az Uchihára, hogy ki tudta fektetni Orochimarut (még ha az le is volt gyengülve).
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #70 Dátum: 07 aug 13, 17:54:52 »

(Hopp... gomen amott Chakra. Elvitt a hév...az a nagybetűs helyi...)

Tehát milyen göncbe öltöztessük a Hebi-t? Vaagy mi legyen az, ami nagyon Hebis és mindig a Hebi tagoknál van?
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #71 Dátum: 07 aug 13, 18:03:31 »

Zemori ebböl most semmit nem ertek  :Mosolyog.
Chakra, Suigetsu szerintem csak azert van Sasukeval mert segithet neki megszerezni azt a bizonyos kardot Mosolyog.
Naplózva

Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #72 Dátum: 07 aug 13, 18:06:30 »

Csak amott... isten tudja melyik topicban elhajlottunk off-ra, hogy mi legyen az, amit a Hebi hordjon.
Az Akatsukisoknak ott a fekete köpeny, kabát - fene tudja mi - a vörös felhőkkel, Oroéknál meg sokan hordták ezt a lila kötelet a derekukon. Aztán vmi fejvédő vagy ilyesmi kéne, ami közös a Hebinek.
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #73 Dátum: 07 aug 13, 18:15:23 »

Ne mar ha egyenruhaja lesz Juugonak en nem nezem tovabb xD, nekem annyira bejön az a függöny rajta szerintem nem kelle ennel jobb Nevet.
Naplózva

Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #74 Dátum: 07 aug 13, 18:17:21 »

Jaa, azt akkor ide nem is írtam, amit amoda? Hogy mi lenne, ha mindenkin függöny lenne?
Mert az aztán állati! A függönyös Hebi!!
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam

Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 27
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins