kryboy
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #165 Dátum: 08 feb 07, 23:08:00 » |
|
hát persze de tudod saskérol van szó, ő a nőknél egy bálvány!de szeretném már őket látni harc közben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #166 Dátum: 08 feb 17, 19:33:28 » |
|
Nos mint szerintem mindenkinek kiderült...Karin csak azért hajlandó Sasukéékkal menni mert arra vágyik hogy Sasuke őt...inkább nem részletezem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #167 Dátum: 08 feb 19, 16:50:34 » |
|
Nekem végülis szimpatikus (?) társulat, bár az elején nagyon nem bírtam őket mostmár elvisem. Karin meg Suigetsu is elég betegek :-X (ami persze nem baj) Akit nem bírok innen az egyedül Sasuke. Sosem bocsátok meg neki, ott végleg betelt a pohár amikor miatta Deidara felrobbantotta magát grrr :-\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #168 Dátum: 08 feb 23, 15:12:08 » |
|
Én innen Juugot nem kedvelem. Nem tudom miért, ellenszenves. Karibn még egész elviselhető, mert a környezetemben is élnek hozzá jellemben hasonlító lányok. Suigetsu... őt se szeressük. Sasuke meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #169 Dátum: 08 feb 27, 20:52:24 » |
|
Én Karint nem birom.( Habár kell 1 ilyen nyomulós karakter is.) Remélem találkozik majd Sakurával és Saku jól elveri
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #170 Dátum: 08 feb 27, 21:21:41 » |
|
Nekem ez a kedvnc csapatom, főleg Suigetsut csípem benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #171 Dátum: 08 feb 28, 16:53:20 » |
|
Ja az vicces ahogy Suigetsu szivatja Karint
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 28, 17:05:22 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #172 Dátum: 08 márc 10, 19:14:16 » |
|
hát én nem nagyon birom ezt a csapatot kivételt képez perse Suigestu, szerintem nem tudom, de idővel azért karin is fog mutatni normális tulajdonságokat nem tudom eddig minden liba így tett oszt megkedveltem őket legalább egy hangyányit
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Kriszti203
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #173 Dátum: 08 márc 10, 19:47:41 » |
|
Én bírom ezt a csapatot csak Karint nem... De olyan jó, hogy Suigestu szivatja Egyépként Karin kicsit olyan mint Sakura
|
|
|
Naplózva
|
Határtalan az én Hülyeségem Ez az egyetlen jó Képességem!
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #174 Dátum: 08 márc 10, 19:59:24 » |
|
rosszabb talán na a most sakura már OK ezért gondolom hogy idővel Karin is normis lessz, de ha belegondolok ehez kettejük közt túl nagy az eltérés mármint sakurát érdekelte hajdan egy picit más is míg Karinon ezt egyenlőre nem vettem észre
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #175 Dátum: 08 márc 10, 19:59:44 » |
|
Hát ezzel az utolsó(előtti, mert közben vki írt) megállapítással vitatkoznék (csak nem tom hogy itt kéne vagy a Sakura topicban :'X Chakra segíts..) Ilyenkor mit kell csinálni? Mindegy ide írom: Szerintem Sakura-t és Karint-t nem szabad összehasonlítani! Ezek ketten nem hasonlítanak (max. egy icipicit a réges-régi Sakurával, de most semmiképp) Mikor láttad te h. Sakura piócát játszik? Az első 2 félmondattal viszont egyetértek én is (sztem pont így írtam néhány hsz.-al ezelőtt ) Egyébként Kriszti203 hsz.-át kommentáltam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 10, 20:00:46 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kriszti203
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #176 Dátum: 08 márc 10, 20:11:56 » |
|
Sakura csak régen volt pióca és akkor úgy mondom, hogy a régi Sakuval van egy kis hasonlóság
|
|
|
Naplózva
|
Határtalan az én Hülyeségem Ez az egyetlen jó Képességem!
|
|
|
zsorzset
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #177 Dátum: 08 márc 21, 21:42:37 » |
|
nekem nem jön be a neve. Hebi? elősször azt hittem vmmilyen mosószerXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #178 Dátum: 08 márc 21, 21:45:33 » |
|
miért hát hebi=kígyó orochimaru emberei vagy mi voltak a tagjai aki a kígyókkal jólmegvolt és sasuke vezeti vagy mi őket és neki is van egypár kígyós trükkje
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 21, 21:54:11 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #179 Dátum: 08 márc 21, 23:31:04 » |
|
Szeirntme ez a kígyós dolog csak sasuke - ra jellemző ... Innen siugetsu - t bírom alegjoban ... Karin -t utálom ... Juugo emg csak nem jön be ... Sasuke m eg ugyebár sasuke ... Amúyg jó kis csapatot hozott össze szöszke ... Midne van itt ami kell ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
|