Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 08 máj 06, 11:44:21 » |
|
Most minden kiderül a véleményetek alapján!!!
Azért indítotam ez el mert kiváncsi vagyok arra hogy szerintetek ki volt a legjobb Naruto-nak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 23, 16:50:46 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Drave
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 08 máj 06, 13:01:15 » |
|
A sima Narutoba Jiraiya de ha a Shipuddent is veszem akkor Kakashi, mivel egy olyan edzés tervet talált ki neki amivel még nagyon sokra viheti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #2 Dátum: 08 máj 06, 17:11:08 » |
|
Naruto Jiraiyától többet tanult az elmúlt 3 év alatt. Amióta visszajött szülőfalujába, Kakashi kezdte el tanítani, de Yamato is besegített, hogy lefékezze a Kyuubit. Jiraiya meg információgyűjtésre ment...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3 Dátum: 08 máj 06, 22:00:39 » |
|
Az igazság az, hogy az Oodama Rasenganon és a genjutsu szétoslatáson kívül nem tudjuk mit tanított még neki Jiraiya. Én négy embert sorolnék fel: - Iruka: apja helyett apja volt, "emberség és önfeláldozás" tanár, - Sasuke: kell egy jó rivális ha úgy igazán fejlődni akarsz és azt sem árt megtanulni mit jelent a "barát" szó, - Jiraiya: egy jellemben hozzád hasonló, de nagyobb tudású embertől könnyebb sokat taulni ( főleg ha az apádnak is ő volt a senseije ), - Kakashi: nincs mese, ő pro, elsőrangú shinobi, kiképző és sensei ( és az sem hátrány, ha az apád tanítványa volt )
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4 Dátum: 08 máj 07, 10:23:21 » |
|
chakra ezt nem vártam volna tőled kihagytál valamit ero senin től tanulta meg irányítani a kis vukk erelyét ami elég hasznosnak mondható. meg ahgy jetix mondaná testidéző dzsutcu t és a sima rasi t is. de akk is kakashi az ultimate sensei.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 07, 10:24:38 írta Volfid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 08 máj 07, 15:04:44 » |
|
Ebben igatad van Chakra!!
De ha nézed akkor másba ha tetszik Sasuk-ét is láthatod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #6 Dátum: 08 máj 07, 15:15:03 » |
|
Én azt mondom Irukától és Kakashitól tanult a legtöbbet(de ugye kettőre nem lehet szavazni, úgyhogy Kakashira szavaztam ), mert ha belegondoltok Jiraiyatól 3 év alatt is csak azt tanulta meg hogyan használja jobban a már meglévő tudását, pedíg ennyi idő alatt ennél többre is futotta volna az biztos. Egyébként szerintem Irukától tanulta meg a legfontosabbat az emberségét, ami nagyon fontos, mert ha ő nem lett volna akkor Naruto most lehet, hogy rosszabb lenne mint amien Gaara volt. Kakashitól pedíg olyasmit tanult meg egy hét alatt ami egy átlagos shinobinak évekbe tellik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 07, 23:41:09 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #7 Dátum: 08 máj 08, 10:11:48 » |
|
Irukától az illemszabályokat is megtanulhatta volna Amikor együtt falták a rament, Naruto Ero-senninezett, Iruka meg azt mondta neki, hogy ne mondjon ilyet (ha jól emlékszem erről szólt a téma)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #8 Dátum: 08 máj 08, 18:53:01 » |
|
Az lehet, de legalább Irukának köszönhetően nem lett egy hidegvérű gyilkos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9 Dátum: 08 máj 08, 20:04:51 » |
|
Mindenkitől tanult valamit, ( najó Ebisutól nem de komoly hogy benne van ő is a szavazásban ) én még is Irukára szavaztam. Azért mégiscsak ő adott értelmet az életének azzal, hogy mellé állt, és volt egy ember aki szerette őt és nem nézte selejtnek. Kakashi és Jiraiya is sokat segítették, de mégis Iruka alapozta meg a jövőjét... én szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 08 máj 08, 20:23:07 » |
|
A kedvetekért szerkesztettem a szavazáson!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Indiekidd
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 08 máj 09, 19:25:58 » |
|
A valasz egyszeru szamomra Sasuke. Sasuke az elete ertem,a az egyetlen ember akiert eletet adna nagyreszt. O az akit a legjobban szeret szinte, se alegtobbet kozd erte, ezaltala szinte minedn Sasuke alltal tanul meg. ^^. Ha modnjuk Kakashi nem Sasuket tanitja, hanem Narutot, soah nem tanuljameg a Rasengant, ami vegul a fo jutsuja lessz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #12 Dátum: 08 máj 11, 12:12:32 » |
|
Sasuke megmentése inkább ösztönzés volt Naruto számára szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HUNTER
Vendég
|
|
« Válasz #13 Dátum: 08 máj 12, 19:12:39 » |
|
hát Jiraiya-tól tanuulta meg leginkább az alapokat néküle aligha lenne Naruto ezen a szinten
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rocklee
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 08 máj 12, 20:35:13 » |
|
Ez egy elég kegyetlen kérdés volt, mert alig tudtam dönteni. Irukatól megtanulta az alapokat, és ő indította el a ninják útján. Kakashi megtanította neki a csapatmunkát, és a shippuban még többet is. Viszont Jiraiya tanította neki a legtöbb technikát, de "elméletett" keveset tanított.
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"
Mesterem: sani-chan
|
|
|
|