Na. Itthon vagyok. Ez a matek O.o K*rva nehéz volt. Legalábbis nekem. Olyan 3-as körülire saccolom. Az a durva hogy a régebbi ( 2008,2009,2010,2011 ) matek feladatsorok sehol se voltak ( szerintem ) ehhez képest.
Tényleg nem volt könnyű ez a matek, de bőven meg lehetett írni. Az a röhej, hogy szerintem jobb lesz a magyaromnál, pedig 10.-ben még kettes voltam félévkor belőle
Ha már Lew és Lolah is irt valamit, akkor én is, csak mivel nem lehet a Dumába írni, egy-két figyelmetlenség miatt. >_> Ezért a saját topicjába írom a mai csodálatos élményemet a matekkal kapcsolatban.
Lew: Egyet értek, szerintem is nehéz volt, vagyis bonyolult. >_> Mikor a 45perces utána kimentünk a 10perc szünetre figyeltem az osztálytársaimat, és az arcuk mindent elárult. Egyszerűen a 3/4 társaság azon izgul, hogy legyen meg a kettes, még a jó matekosok is, mert nem bíznak benne hogy jó lesz. Én sem bízom benne, sőt, nagyon szomorú vagyok, mert olyan ... számomra alap feladatok, amiket unalomig gyakoroltam, nem jutott eszembe, hogy hogy csináljam meg. És ez nagyon rossz volt. A 130percesnél, nos, az első oldalon lévő feladatot az utolsó órában vettem észre. xD Valahogy átlapoztam. -.-' Pedig még a nevemet is felírtam, na mindegy. Érdekes votl ez a hosszabb, párszor éreztem hogy "na, ez könnyű, sima ügy" máskor meg "tejóég, ezt hogy kell?"
Szóval néha jól ment, máskor meg nem.
Anyukám mesélte, hogy a rádióban mondták, az a B-nél az egyik feladatban valamit elfogalmaztak. O.o Csak enm tudom melyikben már.
AZ poén votl, mikor kijöttem a teremből (11körül) láttam hogy 3-an már végeztek, kimentem hozzájuk, kérdezi az egyik "Akarsz róla beszélni?", mondom "És te?"
És elég is volt.
Viszont sokat ásítoztam a hosszú írása közben, de nem csak én, meg mivel nagyon fáj a tűsarkúban a lábam és ha nem abban megyek be a terembe, akkor rám szólnak, hogy vegyem föl, na de miközben dogát írok, mindig leveszem és mezítláb mászkálok, nagyon élvezem.
Elsőnek az igazgató helyettes furán nézett rám, mintha valami bűnös dolgot csinálnék, majd mikor néha benézett ajánlgatta más lányoknak is hogy vegyék le a cipelőjüket >_>
Egyébként más is kap minden reggel, valami gyümölcs levet és csokoládét ajándékba? Kérdeztem a tesóimat és mondták, hogy mikor ők írták anno, akkor nem kaptak, akkor ez csak az én sulimban van?O.o
Szanisz, sok sikert! Nagyon jól teszed, hogy előre hozottan teszed le. Én is azt csináltam 10.-ben és most jöttem rá, hogy milyen bölcs döntés volt ez tőlem.