Sevanna
|
|
« Válasz #540 Dátum: 09 máj 04, 13:32:03 » |
|
Hát ha tényleg ennyivel könnyebb volt az érvelés akkor jogos, hogy azt választottátok. Szóval én csak húgoméra mondtam, a tiétekbe nem szólhatok bele. Ő viszont mindenképpen egyetemre megy szóval jó lenne ha jó jegyet szerezne, meg nálunk a kettes/hármas égés lenne irodalomból. Matekból viszont csoda Szerintem az a para, hogy szinte mindenki érvelést írt, ezért a tanárok egy csomót fognak látni és lehet hogy csak a legjobbakat fogadják el... Na mindegy megpróbálok leakadni a témáról, mert csak leégetem itt magam. OFF: Hiei látom Ergo Proxy-s alád van. Én most nézem (8.-dik résznél tartok) és teljesen rákattantam. Annyira jó!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #541 Dátum: 09 máj 04, 13:36:19 » |
|
Nekem is vagy 3 éve már megvan a reccségi Rohadt könnyű volt, nemtom mit kell ezen parázni xDD ... jó mondjuk anno én is paráztam 1 picit Magyarból az érvelést választottam aztán legyártottam 4 oldalt belőle, pedig mondják az a legnehezebb... nemtom miért. A töri az egyszerű szövegértés, az angol az egy bazi nagy lottószelvény annak aki nem tudja, a matek... hát... az már neccesebb Sok sikert
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #542 Dátum: 09 máj 04, 13:39:23 » |
|
Sok sikert minden érettségizőnek. És, nyugi, nem az érettségi a rossz, az igazi szívás utána jön. xD Matek? Fúj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #543 Dátum: 09 máj 04, 15:18:18 » |
|
Azta **** Jól lemaradtam xD nah szóval én teleírtam a az egész lapot alig maradt ki hely és igen az érvelésből mert az úgy jött és végig lehetett standupolni de am komolyan szerintem nagyon eltaláltam xD és fé 11 kor már készen voltam szóval easyyyy A szövegértés is könnyű volt....úgyhogy következik a matek hááát az legyen meg egy hármas xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #544 Dátum: 09 máj 04, 16:36:32 » |
|
Mit mondjak, én a matektól fostam a legjobban, aztán 80%-os lett, asszem 5-ös volt.Ez a második doli, mivel sok fax miatt 2-szer kellett írnunk... Ami amagyart illeti: 3-as lett... Verselemzés volt, de a szóbeli miatt görbült lefelé a jegy. Mint tudjátok a magyar tanár arra ment, hogy a 2 kedvencén kívűl mindenkit megbuktasson... Aztán ő bukott: lefelé a 2. emeletről Egyépként senkit sem érdekel, hogy hanyas lett az érettségi. Mivel utána mentem felsőbb szakra. Azzal meg jól elvagyok. Őszintén szólva, ha engem is a szüleim támogattak volna talán lehettem volna tolmács, ahogy azt szerettem volna és szeretném most is. Csakhát nekem sajna 17 éves korom óta dolgoznom kell, hogy elérjek valamit. Dw wzt ne vegyétek nyavalygásnak: elértem, hogy 22 évesen saját lakásban élek a párommal, van rendes melóhelyem és boldog vagyok. Kell ennél több, hogy valaki boldog legyen?! 1 dolgon kívül mindent elértem, amit szerettem volna.
Szóval ne féljetek! Csak mindent bele!!!! Mi drukkolunk!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 05, 07:15:33 írta aemy »
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #545 Dátum: 09 máj 04, 18:59:54 » |
|
Na, jöttem én is beszámolni, h túléltem a magyartxD Én nehezebbre számítottam... a szövegértelmezés nem volt nehéz, a másikban meg az érvelést választottam. Összehasonlítást eleve kizártam, mert rettenetes vagyok verselemzésbenxD Eredetileg azért imádkoztam, h elemzésben novella legyen, meg is kaptam, de nem igazán értettem... szóval maradt az érvelésxD Pedig magyartanár minket is óvott tőle, de szerintem nem is sikerült olyan rosszul... helyesírási hibák, külalakkal semmi probléma, és mivel írónak készülök, gondolom a fogalmazásmódom sem olyan rémesxD Max. meg ha nem sikerül túl jó, majd pótolom a szóbelin, mivel csak a magyarra kell tanulnom (dejó, h tavaly megvolt a töri meg angol ) Viszont holnapi matektól, meg jövőheti műv.töritől parázok elég rendesen, csak éljem már túúúúlxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #546 Dátum: 09 máj 04, 19:22:44 » |
|
nyugi moonie én szurkolok a müvtöritöl ne párázz mi Jaschikosok tartsunk össze
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #547 Dátum: 09 máj 04, 19:23:56 » |
|
Pontosan De akkoris, annyira nemtudom, és áááxD Még szerencse, h rajzból nem lehet megbukni, valamit majd csak összerizsázok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #548 Dátum: 09 máj 04, 19:25:33 » |
|
figyelj nem vészes a müvtöri reménykedj hogy a román kort kapod amúgy ha lehet szeretnénm kérni hogy tag lehessek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 04, 21:17:34 írta Dorci »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #549 Dátum: 09 máj 05, 06:45:05 » |
|
Négy éve minket is óvtak az érveléstől, hiszen jó ha 2-3 óránk szólt róla. Az év nagy részében verseket elemeztünk, meg hasonlítottunk össze. 1-2 ember kivételével mindenki az összehasonlítást választotta. Amit viszont a mai napig nem értek, hogy az összehasonlításnál mindig a sját gondolataimat írtam le, és mindig be is jött. Az érettségin is enyém lett a legjobb, én meg csak néztem. Húúú viszont a matekot nagyon csúnyán elnéztem. Az első még jó lett volna, de amikor újraírtuk, már annyira fáradt voltam, hogy éppen elértem belőle a hármast. Aztán a végén kiderült, hogy nem is nézik a jegyet, csak azt, hogy megvan-e vagy sem. Mindenesetre kéz és lábtörést mára is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #550 Dátum: 09 máj 05, 09:26:25 » |
|
Hát igen mára is sok sikert mindenkinek Fuj matek...
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #551 Dátum: 09 máj 05, 10:38:24 » |
|
Tesómnak ez megy legjobban...remélem jól siekrült neki...amúgy fent van a magyar érettségisor és a megoldása
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #552 Dátum: 09 máj 05, 10:53:36 » |
|
Na igen az érveléstől minket is óva intettek, illetve azt mondták, hogy tényleg csak az próbálkozzon érveléssel, aki nagyon jól tud fogalmazni és tud is jól érvelni. Gabor ezen nincs mit megérteni, sokan azt hiszik, hogy az érettségin az ember tudására kíváncsiak, de nem, arra kíváncsiak, hogy mire jut egyedül a megszerzett tudással.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 05, 11:01:20 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #553 Dátum: 09 máj 05, 10:59:49 » |
|
Na matek milyen lett minna? Húgom és oszt. társai azt mondták, hogy évek óta nem volt ilyen nehéz a matek... A húgom nem volt túl optimista... Azért reméljük a kettes meglesz... Csibe: Egyetértek, igazából az írásbelire nem lehet tanulni, azzal kell dolgoznod, amit a négy év alatt elsajátítottál. Gabor-sama: Miért írtátok újra a matekot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #554 Dátum: 09 máj 05, 11:10:13 » |
|
Azt aki kitalálta a matekot megkeresem megtaposom kiverem a fogát és kiszámoltatom vele mennyi a valószínűsége ,hogy 3 foga megmarad ha 4-et ütök és abból az egyik ütés csak félig talál és a 3. ütés ereje a légellenállás miatt 21 ,342132 ezrelékkel gyengül...
u.i nekem elég sz*r lett... kértem, hogy ne legyen kordináta retek ne legyen vektor és nehéz kombinatórika... hát lett, de ,hogy mind a 3-om... fuck off.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 05, 11:11:21 írta Hiei »
|
Naplózva
|
|
|
|
|