Sevanna
|
|
« Válasz #525 Dátum: 09 máj 04, 10:01:40 » |
|
A Katolikus Rádióban azóta már bemondták, hogy csak du. hozzák nyilvánosságra... Nem tudom mire jó ez a hihetetlen titkolózás... Mintha vmi államtitokról lenne szó... Ez nevetséges... Amikor én érettségiztem szépen bemondták reggel 8-kor a rádióban. Csak így most lövésem nincs, hogy mit kaptak, mert volt pár olyan dolog, amitől nagyon félt a húgom. Pl. Ady...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #526 Dátum: 09 máj 04, 10:06:40 » |
|
Hát szerintem érthető ez a nagy titkolózás, eddig minden évben ment a balhé, ment mindig a kelleténél korábban szivárogtak ki az infók az érettségiről. Am bocsi Aemy, teljesen kiment a fejemből mostanában ez a topic , de igyekszem gyakrabban írni ide most már.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #527 Dátum: 09 máj 04, 10:08:58 » |
|
Hát de könyörgöm mostmár nem mind1 hogy kitudódik amikor ők is tudják? x"D Am sry mostmár én is beállok körbehordani a finlandiákat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #528 Dátum: 09 máj 04, 12:19:37 » |
|
Hát ha vkit érdekel: Spiró Györgynek az irodalomolvasás és az írás mai helyzetéről kifejtett véleménye mellett vagy ellen kellett érvelni, volt egy Lázár Ervin novella és a vers összehasonlítás pedig Vörösmarty Keserű pohár és Petőfi Ivás közben volt. A húgoméknál szinte mindenki az érvelést választotta. Ő is. Szerintem ez tipikusan az a dolog, amikor mindenki azt hiszi, hogy az a legkönnyebb pedig az érvelésnek vannak szigorú szabályai. Szóval nem tudom vmi híg rizsát mennyire fognak elfogadni. Szerintem sokkal jobb lett volna ha a vers összehasonlítást választja... Nagyobbik húgommal (magyar szakos) átbeszélték az összes költőt, szóval simán ment volna neki. Na mindegy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #529 Dátum: 09 máj 04, 12:58:40 » |
|
Nem akarok kötekedni, de ha oda dobnak eléd 20 ezret vagy azt mondják dolgozz érte egy napot melyiket választod? Nem vagyok stréber és nem érdekel hányas lesz az érettségim... ebből kifolyólag a könnyű utat választomxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaze
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #530 Dátum: 09 máj 04, 13:00:42 » |
|
Csatlakozom ha az embernek vért kell izzadni vagy simán megvan valami sztem inkább a könnyebbik út a járható feleslegesen nem stresszelem magam ha nembaj xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #531 Dátum: 09 máj 04, 13:02:24 » |
|
Bátyám is az érvelést válaszotta...hát...nem is tudom, könnyű téma volt az tény..nem volt mellette nehéz érveket felhozni, de érvelni tényleg nem könnyű... Én a novellaelemzést választottam volna...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #532 Dátum: 09 máj 04, 13:04:07 » |
|
Nálunk is sokan választották az érvelést. Én nem xD én az összehasonlító verselemzést írtam meg. Minket figyelmeztetett a tanár is meg mi is tudtuk h nem a legjobb az érvelést választani, mert jó érvelést nehéz írni. És még nehezebb belefűzni olyan dolgokat amik azt sugallják h tudsz is valamit xD de egy kettes persze meg lehet vele =) csak nálunk a legtöbb embernek nem az kellett, ahogy nekem sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaze
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #533 Dátum: 09 máj 04, 13:06:43 » |
|
Jóh de mondjuk aki nem tud verset elemezni mert nah vagy összehasonlítani... annak hiába mondod h könnyebb az ha semmi háttértudás nincs akkor szivacs mind1 végülis sztem nekem elég jó lett mert tudok érvelni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #534 Dátum: 09 máj 04, 13:08:10 » |
|
De örülök hogy van még 3 évem... Inni kéne valami töményet de nincs itthon -.-amúgy holnapra mégtöbb sikert xD
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #535 Dátum: 09 máj 04, 13:09:59 » |
|
Nekem se a kettes kellett... 10 pont... hogy mehessek szóbelirexDD. Könnyű jót írni ha van helyes írásod... de nekem alapból mínusz 18 pont... sok szerencsétxDD.
u.i. nem vagyok buta csak lusta és nem kívánok tovább tanulni... így nekem elég a rühetek papír a jegy nem érdekelxDD.
Még valami nálam az érettségi azt jelenti, hogy elsajátítottad azt a gondolkodás módot ami kell az élethez^^. Ez nem feltétlen csak a tudáson, ha nem a dolgok látás módján is látható erről szól az érvelés. Lehet én is írnék négyest ha egsyszer rá veszem magam arra, hogy tanuljak...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 04, 13:11:57 írta Hiei »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #536 Dátum: 09 máj 04, 13:13:40 » |
|
veronika hát igen én is örülök hogy még ilyen kis pöttöm vok és van kb 2 évem és akkor holnapra is hajrá hmm am nem értem nekem nálunk könnyebbnek tünik az éretségi ámen
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Kaze
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #537 Dátum: 09 máj 04, 13:16:53 » |
|
Még valami nálam az érettségi azt jelenti, hogy elsajátítottad azt a gondolkodás módot ami kell az élethez^^. Ez nem feltétlen csak a tudáson, ha nem a dolgok látás módján is látható erről szól az érvelés. Lehet én is írnék négyest ha egsyszer rá veszem magam arra, hogy tanuljak...
ezzel mélységesen 1et értek... az érettségi papír a tudásról és nem arról hogy mennyire fogod fel a környezeted Tanulni meg csak az tanuljon aki akar Ti meg csak ne örüljetek majd fogtok ti is így szenvedni mint mi előbb vagy később az olymind1
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 04, 13:17:48 írta Kaze »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #538 Dátum: 09 máj 04, 13:20:10 » |
|
Akkor most gonosz leszek és kimondom: nekem már 4 éve megvan az érettségim. Egyébként anno én is az összehasonlító elemzést választottam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 04, 13:20:41 írta Gabor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #539 Dátum: 09 máj 04, 13:26:20 » |
|
Ti meg csak ne örüljetek majd fogtok ti is így szenvedni mint mi előbb vagy később az olymind1 evvel meg én értek mélységesen egyet de mind1 valahogy csak átvészeljük...ha nektek is sikerül nekünk is
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|