Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #465 Dátum: 09 jan 20, 15:06:52 » |
|
Asszem idén érettségizik a club titkáraxDD de a jó kivánságokat adjátok másnakxDD.<---- én biztosra megyekxDD fő az önbizalomxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #466 Dátum: 09 jan 20, 18:28:41 » |
|
jah fő az önbizalom hmm xencsimencs am neked meg hajrá menni fog érzem de azér hajrá meg azseenek is ugyan ez menni fog minden csak akrni kell hmm nem tom sztem nem mintha már lettem volna ilyenen de sztem lényeg h ne parázz semmiképp hmm én továbbra is mindenkinek teljes erővel szorítok hakérin hanem nincs ellenvetés
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #467 Dátum: 09 jan 21, 00:51:24 » |
|
hm én most szombaton kérek majd szurkolást xD felvételi powaa xD mondjuk nem izgat ha olyan lesz mint a lapok amiket a suliban adnak felvételi feladatok címén akkor hibátlanra megcsinálom x""DDDDDD
Sensei én drukkolok neked 10.000-el és kívánom, hogy sikerüljön a felvételid, de am szerintem is menni fog mint a karikacsapás, még csak esély sincs rá, hogy ne sikerüljön, szóval hajrááááááááá, xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #468 Dátum: 09 jan 21, 09:43:04 » |
|
Azért nekem is szurkoljatok légyszí xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #469 Dátum: 09 jan 21, 10:06:22 » |
|
Én mindkettőtöknek egyformán drukkolok. De úgyis imádnak majd titeket, emiatt nem kell aggódnom.
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #470 Dátum: 09 jan 21, 13:24:56 » |
|
Engem imádni? xD Kivágnak mint macskát szarni.. max... xD De am oszt társam anyja jófej megszólal majd üljün k egymás mellé én tanuljak matekot a haverom meg magyart :'D beosztjuk xDDD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #471 Dátum: 09 jan 21, 15:36:40 » |
|
Azért nekem is szurkoljatok légyszí xD
Bocsi Aysee , természetesen neked is szurkolunk. Engem imádni? xD Kivágnak mint macskát sz*rni.. max... xD
Sensei, mintha azt mondtad volna, hogy téged nem lehet utálni (hát igen egy csöppet se vagy egoista xDD) és most azt mondod, kivágnának mint macskát sz*rni, hát szerintem ha ott is ilyen leszel mint itt, akkor szerencséd van ha nem kell autógrammot osztogatnod. xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #472 Dátum: 09 jan 21, 15:53:40 » |
|
hm azoknak nem lehet utálni akik ismernek de ők pár órás ismeretségből csak a hülye oldalam ismerik meg és ezért
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #473 Dátum: 09 jan 22, 08:50:19 » |
|
Xencsikém, ne aggódjámán ennyire! Menni fog a felvételi, és nem vágnak ki sehova! Ne légy kis butuska.
- ölelgeti tanoncait-
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #474 Dátum: 09 jan 23, 20:55:02 » |
|
Meg alap no para,ha a központoi nem lesz egetrengetően jó,akkor sincs gáz,ha van szakos felvételi,én is viszonylag rossz központit írtam,viszont a sulibna az egyik legjobb szakos felvétleit írtam+szóbeli és így már felvettek Mégpedig a 13-dik voltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #475 Dátum: 09 jan 23, 20:56:37 » |
|
Hajrá felvételizők ^__^. (Milyen jó, hogy nekem, nem kellett felvételiznem xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #476 Dátum: 09 jan 23, 20:58:51 » |
|
hm de nekem a szóbelin esélyem se lesz xD Főleg hogy ahova jelentkezni "akarok" ott nincs ilyen x"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #477 Dátum: 09 jan 23, 21:03:51 » |
|
Szóbeli...omg Hmm...félek...sztem a matek alatt elhalálozok O.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #478 Dátum: 09 jan 23, 21:05:32 » |
|
Én is azhittem,aztán mégse,cska no para,vigyé magaddla csokit meg itókát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #479 Dátum: 09 jan 23, 21:12:32 » |
|
Hajrá felvételizők ^__^. (Milyen jó, hogy nekem, nem kellett felvételiznem xD)
Egyetértek! =D Annyira jó, hogy én már túl vagyok rajta. =D Amúgy nem olyan vészes. Nekem 70 alatt központim lett, viszont 4,65-ös átlaggal tök simán felvettek 4ból 3 helyre. (a 4.-ra csak azért nem mert oda nem mentem el szóbelizni... elfelejtettem =D) A szóbelin meg max. angolból kérdezgetnek. Legalábbis engem abból kérdeztek. :'D Meg beszélgettek velem, hogy mi a hobbim meg ilyen hülyeségek. :'D Nah mind1, a lényeg, hogy no para, és hajrá! ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|