|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #436 Dátum: 08 nov 05, 08:55:52 » |
|
Én beszállok majd de nemegészen értem hogy miről is van szó Minden esetre szurkolni idén mert angol érettségi és nyelvvizsgám lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #437 Dátum: 08 nov 05, 15:32:35 » |
|
Seiri Kölcsönösen szurkolunk majd egymásnak? nekem a szóbelin nagyon drukkolni mert azt 1000% hogy elcseszem O_o (jó még azt se tom hova megyek majd .. ötletem sincs T_T) a bandában benne vagyok de csak ha lehetek a dobos x'D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 05, 15:33:12 írta xenon »
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #438 Dátum: 08 nov 05, 22:45:24 » |
|
Ányám szurkolunk neked 1000-el, hogy jól sikerüljön az érettségid és a nyelvvizsgád, szóval mindent bele. XDD xenon, te meg ne izgulj, ha az írásbelit nem cseszed el akkor a szóbelin már nem érhet nagy baj , egyébként úgy tudom, hogy a szóbeli csak valami beszélgetés szokott lenni a felvételinél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #439 Dátum: 08 nov 06, 12:14:09 » |
|
Köszönöm^^ Xeni megegyeztünkxD emlékezz miket mondtam neked a továbbtanulással kapcs. (én már nem emlékszem de te emlékezzxD) Am meg nem kell izgulni a szóbeli miatt, pont azért mert ott úgyis mindenki izgul Hát általában tényleg csak ilyen elbeszélgetés van, a szóbeli tényleg nem gyakori, én nem is jelöltem olyan helyet anno ahol kellett volna. De úgy hallottam ott elég pitiáner feladatokat adnak^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #440 Dátum: 08 nov 06, 14:40:59 » |
|
Seiri Ezzel kapcslatban Ha már megkérdeznek egy versidézetet vagy Folytassam a verset nekem lőttek x'D Egyetlen egy verset nem tudok amit Irodalomból kelett tanulni mert soha nem is mondtam föl őket vagy ha mégis másnapra már elfelejtettem x'D de azért remélem nem lesz gond
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #441 Dátum: 08 nov 10, 19:50:05 » |
|
hmm ... a kajaparty jo 4let!perpill ugyis éhes vok! A bandában is benne vok ... leszek gityos ... vagy nemtom ... akármi hát a verseken asszem énis megbuknák ... ha egyszer megtanulom akk holnapra elfelejtem!én ugy tanulok verset h ora elott 5 percen megtanulom aztán miután elomndtam má azt se tudom mi volt a címe!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #442 Dátum: 08 dec 01, 15:48:56 » |
|
Babáim kérek majd szépen egy alrészleget itten... A DEFSz...tehát a Drukkoljunk Együtt a Felvételizőknek szervezetetet...nagyon para lesz majd...még úgyis ha tanulok 1000rel :\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #443 Dátum: 08 dec 02, 09:42:31 » |
|
Megadva!!! Drága tanoncom! Alfőnök lettél! Az alrészlegen.. DEFSz
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #444 Dátum: 08 dec 02, 16:17:57 » |
|
hmmm ... ezt a DEFSz csak én nemtom kiejteni vagy más is így van vele??? ... mármit ha nagyon akarom kiejtem (pár liter hp után! xDDDDD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #445 Dátum: 08 dec 05, 02:20:35 » |
|
Arigatou Aemy sensei^^ Miért olyan nehéz kiejteni azt h DEFSz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #446 Dátum: 08 dec 05, 02:38:54 » |
|
Alrészlegünk is lett , látszik, hogy ritkán járok erre, de hajrá, drukkoljunk a felvételizőknek is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #447 Dátum: 08 dec 05, 02:43:05 » |
|
Köszesz^^ Váhh és már december van O.o És január 24-én van a felvételi... TE SZENTSÉGES JÉZUSATYAÚRISTEN o.O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #448 Dátum: 08 dec 05, 03:05:16 » |
|
Nem kell annyira félni tőle nem olyan nehéz az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #449 Dátum: 08 dec 05, 13:28:32 » |
|
Előtte ajánlom, csokizz be és valami energia ital... Meglátod, máris könnyebben megy majd!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
|