Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #420 Dátum: 08 jún 26, 14:34:00 » |
|
Köszike^^ A régi már úgyis gagyi volt ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #421 Dátum: 08 jún 26, 14:57:41 » |
|
Ha már van egy új koktélkeverő pult, akkor semmi akadálya annak, hogy végre jöjjenek a finomabbnál finomabb koktélok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #422 Dátum: 08 júl 11, 15:10:21 » |
|
istenem nyári szünet egyenlő csönd a klubban? de jó akk a szakács is elutazik nyaralni 
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #423 Dátum: 08 júl 11, 21:49:40 » |
|
Én se értem mi ez a nagy csend emberek a klub nem halt meg csak azért mert nyár van. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #424 Dátum: 08 júl 16, 11:41:40 » |
|
Na akkor most szünet van..  Tehát buli, strand mindenki gyülekezőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő 
|
|
|
Naplózva
|
 Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #425 Dátum: 08 aug 06, 22:37:24 » |
|
 gondoltam ismét felhozom uncsim topicját bár nem hiszem h valaki is írna de mindegy am multkor elgondolkoztam h jövőre talán többen fognak éretségizni a fórumról hmm nem tom nah és mindegy is...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #426 Dátum: 08 aug 06, 22:39:32 » |
|
Hát ha éretségi nem is de nekem felvételi lesz és ha rágondolok már kavarog a gyomrom szal nekem is szurkolni ám xD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #427 Dátum: 08 aug 06, 23:41:14 » |
|
Ne félj xenon neked is fogunk szurkolni (de lehet, hogy nem  ) ki tudja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #428 Dátum: 08 aug 11, 18:05:43 » |
|
Hát ja...a klubb kb meghalt amiota nyár van de remélem nem lesz 1 egyész éven keresztul ilyen!Ha igen akkor mindenki kap a seggére!xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #430 Dátum: 08 okt 28, 12:22:46 » |
|
o-o-o-oooo Itt vagyok Sensei dedede lehet egy kéréseeem? neekm is tessék majd szurkolni a felvételin >_______<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #431 Dátum: 08 okt 28, 12:26:36 » |
|
Alap, hogy szurkolunk neked kis dinkám! (szemtelen, lökött, nagyszájú, hibbant stb)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 28, 12:33:05 írta aemy »
|
Naplózva
|
 Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #432 Dátum: 08 okt 28, 12:30:50 » |
|
nem vagyok dinka OKÉV mérésen 100ból 93 pontot értem el >____< inkább a szóbelitől kell félteni *stresszelve rángatózik és lerágja az ujjait* 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #433 Dátum: 08 okt 28, 12:34:23 » |
|
Tavaly olyan jól drukkoltatok, hogy a törim és az angolom is 5ös lett, drukkoljatok a maradék 3 érettségimnél is, légyszi 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #434 Dátum: 08 nov 04, 21:38:24 » |
|
drukkolunk mi mindenkinek!:D jah am kéne valami amivel felturbozzunk a klubbot!csak nemtom ki ... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|