Rájöttem, hogy mégt annál is hülyébb vagyok, mint amilyennek kinézek...
Ma gondoltam, hogy nekiülök már egy kicsit az angolnak...
Összeírom a tételeket egybe, meg hozzá párosítom azt a röpke 180 kérdést ami előfordulhat a szóbelin...
Hátööööööööö..... ez nagyon sok és sokkal több időt igényel mint gondoltam...
1 hét múlva szóbelizek... és vár rám :
20 tétel ->180 kérdés (de nem ám olyan amatőr kérdés mindegyik h. "discribe your school"
olyanok vannak h. magyarul se tudok sokat hozzászólni... (környezetvédelemtől a mai divaton keresztül az internet
csodáiig mindenről tudni kell beszélni... )
és ez csak az 1/3-a a dolgoknak...
van még 20 szituációm (és ott se csak olyanok h. elmegyek a piacra és tudnom kell venni 2 dinnyét...
van olyan h. foglaltam szobát egy szállodában és mikor odamegyek közlik velem h. az épületnek az a része ahol az én szobám volt sajnálatos módon leégett.. erre nekem el kell kezdenem pattogni merthogy nem tudnak ugyanolyan szobát adni mint amilyet foglaltam (a nem ugyanolyanra értsd: nem fürdőkád van benne hanem zuhanyzó... hát most komolyan.. x'D )...
Jah és végül képleírás ahol tulajdonképpen megint nem az a lényeg h. elmond mit látsz a képen..
Arra kíváncsiak h. hogy tudod átvezetni a képen látottakat valami másra amire a kép alapján asszociáltál..
És hogy miért itt panaszkodok ahelyett h. most is inkább tanulnék?
Hát azért mert így este tételírás közben észrevettem, hogy lassan több lesz a zárójeles elrontott szó mint a helyesen írt...
Ígyhát gondoltam, mára felfüggesztem a tanulást...
Végülis ha azt nézzük hogy nem szokásom agyontanulni magam, akkor akár azt is mondhatnánk h. tök jó h. most
1 héttel korábban elkezdtem... (mondjuk ha az 1 hét alatt megin' csak hébe-hóba ülök le tanulni akkor megint helyben leszünk...x'D ) Áh... no de nem ám.. Most nem lustálkodom el..
Ezen múlik az 5-ösöm...
Jah... ha már itt tartunk, írtam irodalomból kisérettségit és 87%-os lett... Szerintem ez 0 rákészüléssel <-(hátöö... igen, megint látható h. milyen szorgalmas is vagyok..x'D ) egész jó... ^^
Igaz h. erre csak egy-egy 5-öst kaptam irodalomból meg nyelvtanból (ami persze tökjó, de milyen jó lett volna ha ezt már érettségi eredménynek írják be... )
Na majd jövőre...
Most már csak az angol van a szemem előtt... meg egy akkora rakás jegyzet h. alig látok ki mögüle..