xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #345 Dátum: 08 jún 04, 14:45:55 » |
|
na ma kivánshág hét lesz de egy nap csak 2 ember kivánhat eggyet(kivétel kedves sensei neki kettőt szabad jah és noemimi-chan is kivétel de csak ha kaopk puszit ) na akkor lehet kezdeni érettségizők előnyben
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #346 Dátum: 08 jún 04, 15:27:23 » |
|
Ez nem éri!!!xD
Noemimi-nek megengedem h elottem kívánnyon de csak akkor ha énis kapok egy puszit!xDDDDDD És így hármat kívánhat mert helyettem is kíván!!!xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #347 Dátum: 08 jún 04, 16:00:57 » |
|
felőlem de előbb meg kéne várni noemimi véleményét is nem? jah eddig még semmit se készítettem hát ha nektek nem kell kaja.....
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #348 Dátum: 08 jún 04, 19:50:48 » |
|
Azt nem kell megvárni!!!xD Vagy mégis? Am ha fozol mit fozol???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #349 Dátum: 08 jún 04, 20:00:49 » |
|
jah már csináltam töltöttpulykát mert senki nem kért semmit és elosztogattam azok között akik már túl vannak a vizsgáikon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #350 Dátum: 08 jún 04, 20:11:18 » |
|
Nincs valami marasék??? Nert szeretem a toltottpulykát!!!Nyammm!
Am sultcsirke nem lessz???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #351 Dátum: 08 jún 04, 21:14:18 » |
|
Tiszta kaja topic lesz itten! Kívánságok: 1- kérek sülltésztát, mert kedvenc 2-kérem, hogy mindenki fagyizzon velem, érettségizők, vizsgázók duplagombóccal (mert nekem 2 kívánságom lehet ) Xenon mit kérsz? Te kívánságod? Öcsikém? Ja helyetted uncsitesóm kíván... De kis kedves dolog....
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #352 Dátum: 08 jún 04, 21:37:48 » |
|
Szóval Noemiminek így már van kb. 3 db kívánsága, nekem meg még mindíg csak egy , na nem baj akkor valami nagyon okosat fogok kitalálni. Egyébként a fagyizásban én is benne vagyok Aemy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #353 Dátum: 08 jún 05, 06:17:17 » |
|
j csináltam fagyit mert annyira kértétek sült tésztra kész lesz kb du 4 re akkor lesz időm megcsinálni és sensei ha kapok puszit akkor lehe még egy kivánsága KISS THE COOK fagyi: Eper, CITROM,(sensei kedvéért) csoki, vanilina, mogyoró, barack, tiramisu, és kiogytam az alapanyagokból érettségizők 2-3 gombóc tagok 1 noemimi 2 persze a feltétl adott sensei 2 vagy három és naruto-kun mert naruto-kun vagy ezért neked is annyi jár mint a többi tagnak :PPPP
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 05, 06:18:16 írta xenon »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #354 Dátum: 08 jún 05, 07:14:20 » |
|
KISS THE COOK feliratú kötényt kapsz tőlem Xenon!!!! ÉS küldöm a puszimat is! Köszi a finom fagyikat! 3 gombócot tömnék magamba.... Feltét csokiöntet!!!! jeeee.... Így abszolut nem lehet panasza az érettségizőknek! Mert annyira el vannak havazva étellel és édességgel, hogy teli lesznek energiával!
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #355 Dátum: 08 jún 05, 11:54:46 » |
|
KAPTAM PUSZIT és készül a sült tészta nem soká kész van és egy régi családi levest is kipróbálok azért régi családi mert egy régi családtagomból föztem nos már csak egy valaki kivánhat ma remélem valami érettségizőnek izleni fogy a régi családi reecept
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #356 Dátum: 08 jún 05, 12:52:43 » |
|
Nem biztos, hogy bárkinek is lesz gusztusa megenni, de azért tegyél egy próbát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #357 Dátum: 08 jún 05, 13:54:49 » |
|
fúúúúúúúúúj kannibalizmus!!!!! kérlek Xenon neeeeeeeeeeeeeeee inkább kerüljük az ilyet... nem hiszem hogy bárki is kannibál lenne közülünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #358 Dátum: 08 jún 05, 14:09:32 » |
|
Legalább finom???xD
Am már megint ugy jol fogok lakni h az már no!xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #359 Dátum: 08 jún 05, 16:36:36 » |
|
ign naruto-kun jól fogsz lakni és amúgy nyugi sensei mert cssk vicc volt ami szam úszkál benne az csak egy polipé
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|