Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #240 Dátum: 08 máj 15, 16:51:38 » |
|
Megkésve bár de törve nemxDD gratulálok én is. És hasonlóan sikerekben gazdag szbelit kívánok nekedxDD. Jaaahh és a lényeg majd nem elfelejtettemxDD. Érezz ne töpreng, és az erő legyen veledxDDD. Amúgy higgyél magadban és nem lesz bajxDD ha így állsz hozzá elfogod pánikolni nyugi ha tudod akkor nem lehet baj.xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 15, 16:53:38 írta Hiei »
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #241 Dátum: 08 máj 15, 19:40:34 » |
|
Hát akkor grat neked Kana és továbbra is sok sikert Most hívott barátnőm élmény beszámolót tartani a föci érettségíről. Hát ahogy elhallgattam elég kemény feladatok voltak néhol benne Eddig csak rosszat hallottam róla. Mindenki rimánkodott hogy ne ázsia legyen topográfiában, persze hogy az lett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #242 Dátum: 08 máj 16, 17:50:56 » |
|
Gratulálok anyu, így legalább lesz miért izgulni.. hisz anélkü nem is érettségi az érettségi^^
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #243 Dátum: 08 máj 19, 19:46:35 » |
|
Gratulálok, hogy lassan vége az írásbeli érettséginek, és senki sem könyörgött itt lelki trauma kezelésért, infúzióért, vagy más segítő dologért... :clove: Csak lelki támaszra volt szükségetek. Remélem, elégedettek vagytok a topic személyzetének a szurkolásával. Csak így tovább!!!
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #244 Dátum: 08 máj 20, 20:20:12 » |
|
Először is gratulálnék, minden éretségizőnek az írásbelijéhez, bármilyen is lett! Másodszor sok sikert kívánok a szóbelikhez!
Harmadszor megjegyzem, hogy egy haveromnak 4-es lett a dogája, mert ő NEM írta le az előtte ülőről, mint néhányan!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #245 Dátum: 08 máj 20, 21:24:43 » |
|
Puskázni nem szégyen addig amíg nem buksz lexDD. Senki sem tudhat mindent...xDD És hajrá minden értteségízőnekxDD az erő legyen veletekxDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #246 Dátum: 08 máj 21, 11:11:56 » |
|
Egyetértek az előttem szólóval! Nem szégyen a puskázás. Sőt előnyös! Csak jól kell csinálni!
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #247 Dátum: 08 máj 21, 12:38:45 » |
|
de ha nem csinálják jól az gáz..
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #248 Dátum: 08 máj 22, 12:47:54 » |
|
csak én kaptam meg eddig két érettségim eredményét és más nem, vagy csak nem publikus
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #249 Dátum: 08 máj 22, 12:51:35 » |
|
és mesélj Sora! Milyen lett? Elégedett vagy az eredménnyel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #251 Dátum: 08 máj 22, 18:54:16 » |
|
Hát gratulálok Sora a sikeres éretségihez.Külön grat a jó töri éretsségihezxDD. További sok sikert és szerencsét a szóbelikhezxDD. Az erő veled vanxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #253 Dátum: 08 máj 26, 11:50:29 » |
|
Biztosak lehetünk benne, hogy sikerált mindenkinek az érettségi, és és a vizsga. Mert hát itt a nép jobbik része tartózkodik (kivéve 1-2 trollt...) Szóval minden erőnkkel bíztatunk titekt! Míg meg nem kapjátok a végeredményt a szóbelik után!... Nem féltelek titeket! Tudom, h remekül fogtok teljesíteni ott is!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 26, 11:51:18 írta gmaemy »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #254 Dátum: 08 máj 28, 17:52:32 » |
|
Hű ahogy ezt elolvastam elég sok elvetemült agyu embört láttam tehát Én is szeretnék csatlakozni a DEÉsz-hez de én még csak 7 vagyok szóval nekem még messze az érettségi de a felvételi lassan de biztosan közeledik áá na szóval lehetnék-e a hivatalos szakács jah és gmaemy gmaemy ARRA GONDOLTAM......
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|