|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #211 Dátum: 08 máj 07, 16:30:08 » |
|
Köszi szépen Emlékeztem erre az oldalra csak nem jutott eszembe a címe xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #212 Dátum: 08 máj 08, 11:06:39 » |
|
Na gyerkőcök meséljetek, milyen volt a nyelvi érettségi?! Meséljetek! Imádom a nyelvi vizygákat! Szval hajrá!!! Ki milyen nyelvből, milyen feladatot csinált?
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #213 Dátum: 08 máj 08, 13:05:33 » |
|
Nah.. gondoltam jelentek: Túléltem az angol érettségit... Azt ne kérdezzétek hogy hogy ment, mert nem tudom... Minden feladatot be tudtam fejezni... (mert egyébként ez a gyengém... :'X képes vagyok elpepecselni 1 feladattal, aztán kapkodni kell h. az egész dogát be tudjam fejezni... és hát nem mindig sikerül... ) De most ment... legalább mindenhol van 50% esélyem, h. pontot kapjak... x'D Jah... és köszönöm mindenkinek aki ma gondolt rám/ránk! ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 08, 13:06:45 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #214 Dátum: 08 máj 08, 13:11:41 » |
|
Akkor orulunk! Reméljuk jol ment!50% az jo,bár lehetne 51 is de akkor is szurkolunk!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #215 Dátum: 08 máj 08, 13:53:33 » |
|
Kana! 99%-os lesz a vizsgád!!! Vagyis akkora 5-ös, hogy rögtön oklevelet is kapsz mellé!!! Ezt boszorkányos adottságaim súgják nekem!!!
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #216 Dátum: 08 máj 08, 15:12:16 » |
|
Itt gratulálok, mionden egyes éretségizőnek ^_^.
Biztos sikerült ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #217 Dátum: 08 máj 08, 16:41:34 » |
|
anyu ha már te nem teljesítesz, mi lesz velem, amikor rám kerül a sor?! xD de én bízom benne(d) hogy jólment^^ ez értelmes volt..
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #218 Dátum: 08 máj 08, 16:49:09 » |
|
Nos gondoltam ide is benézek Én agolból érettségiztem és hát voltak benne igazán érdekes részek pl volt hogy egy szöveg elé mondatot kellet kiválasztani csak, hogy ha elé raktam volna bármelyik mondatot akkor kb 3* szerepelt volna benne a mineral water szó :'X ( egy kis szerzői túlzás is van benne )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #219 Dátum: 08 máj 08, 17:04:56 » |
|
Gratula innen is mindenkinek aki eddig sikeresen túlélte a dolgot Hm nekem egyik kedves haverom állított ma be úgy angol érettségire, hogy nem hozott szótárt , tollat semmit se... ráadásul 8 óra 10-re ért be kedvesen mosolyogva, úgyhogy majdnem nem engedték hogy megírja .. hát kissé szétszort a lelkem :'X De azért remélem jó lesz mindenkinek, eddigi közvélemény kutatásaim alapján még a magyar volt a legnehezebb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #220 Dátum: 08 máj 08, 17:07:49 » |
|
igen gratulálok én is mindenkinek, aki túlélte, akár jól írta meg akár nem, legalább látták a tanárok, hogy bátor vagy és megmered írni xDxD
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #221 Dátum: 08 máj 08, 19:35:53 » |
|
Eddig nem írtam ide mert azt mondta mindenki milyen könnyű volt az angol "ennél nehezebre számítottam"xD. Én megmondtam hogy könnyű lesz eddig kétszer ígértem meg hogy az lesz és mindig bejöttxDD Hát igen ilsyen egy jó DEÉSZ titkárxDD. Nem tudom mi a kövi tárgy talán föci? Erre nem mernék tippelni mert a föci tágxD és van húzos és könnyű része isxD. De az erő legyen veletek itt is és sok sikert mindenkinekxD. Képesek vagytok megcsinálni érzem bennetek az erőtxDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 08, 19:53:39 írta Hiei »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #222 Dátum: 08 máj 10, 10:39:21 » |
|
számolgattam angolból a pontajaim hát ööö minden feladatnak a max pontjának a felét vagy kevesebbet érem el :'X bár volt jól sikerült feladatom is mindenkinek további sikeres érettségizét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dongo
Chuunin
Nem elérhető
Újra itt van a nagy csapat
|
|
« Válasz #223 Dátum: 08 máj 10, 14:04:31 » |
|
fuha, nálunk a tanárok nagyon szidták a magyar érettségit...h tök kétértelmű volt, meg,h a novella, amit elemezni kellett...hát..nem volt a legjobb...(pl.: egy 19 éves srác hogyan élje bele magát egy vénlány szerepébe, akit soha nem szerettek, és ő sem szeretett senkit, és csak egy jó bszás hiányzott neki.by: a némettanárom )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #224 Dátum: 08 máj 10, 19:24:01 » |
|
ez nagyon nagy :Dmondjuk én el se olvastam a novellát mert rögtön lecsaptam az érvelésre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|