CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #195 Dátum: 08 máj 06, 21:21:47 » |
|
Rap?Hát...hogy ugy mondjam abba is beleremegtem hogy leírtam és lehet hogy még ki is cenzurázom. R.p-re inkább ne-Ok?Vagy ha nagyon muszáj,legyen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #196 Dátum: 08 máj 06, 21:23:14 » |
|
Énis úgygondoltam h a DEÉSz tagok táncolnak Ha mást nem, mi férfiak is beállunk, mejd meglássuk, érdekes lesz Nobodyknows+ - Hero's Come Back /DEÉSz/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #197 Dátum: 08 máj 06, 21:27:51 » |
|
Ütős lesz az a Himnusz!!! Miénk a világ!!!! Akarom mondani a szurkolás! Holnap kezdjük a próbákat!!! Készüljetek!
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #198 Dátum: 08 máj 06, 21:32:03 » |
|
De miért pont rap?Ja am tom h hulyének fogtok nénni de nemtom mi az a Hero'S Come Beck de lesz+rom!
Nem lehetne inkább valami jokis DeathMetal számra kéne felnyomatni...van valakinek jo mély hanga?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #199 Dátum: 08 máj 06, 21:34:18 » |
|
A híróz kám bekk az a shippuudent első openingjének a zenéje
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #200 Dátum: 08 máj 06, 21:36:24 » |
|
Ja...jooo vannnn...de akkorse r.p!De ha mindenki azt akarja akkor Ok! Am nekem ez tetszik...a klub 1. lázadoja vagyok!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #201 Dátum: 08 máj 06, 21:37:53 » |
|
Heroes comes back a shippuuden első openingje és szerintem jó ötlet volt. xD Úristen már edzem magam a holnapra, hogy próbálni tudjunk xD Látom már az érettségizőknek szurkolásban is világra törünk nem bajaz xD >már megint megelőztek mert mindig elkezdek fecsegni és elfelejtem mit akartam írni igazából mostse tudom :'X azért is elküldöm hmm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #202 Dátum: 08 máj 06, 21:40:47 » |
|
Hát én szeretem a rapot de nem csinálom véleményt meg intrikát adok szivesen de nem fogok singingelnixD. Mert nincsen szép hangomxDD igazából lámpa lázas vagyok de ez nyilt titokxDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #203 Dátum: 08 máj 06, 21:45:16 » |
|
Jaaaj annyira nem komoly rap... Gondoljatok a híróz kámbekre, annyira nagyon nem rap, csak megközelitőleg, sztem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #204 Dátum: 08 máj 07, 07:10:24 » |
|
Nem komolyan rap, csak az alapzenét lopjuk le (csúnya kifejezés), és rámondjuk... Am lehet furi lesz magyarul, de akkoris kérek magam mellé minimum 2 vokált!!!! és 2 srácot is!!! tök jó lenne összehozni! kinek van meg a Heroes comes back karaoki formában?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 07, 07:45:11 írta gmaemy »
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Dongo
Chuunin
Nem elérhető
Újra itt van a nagy csapat
|
|
« Válasz #205 Dátum: 08 máj 07, 09:48:17 » |
|
ha csak az alap szenét nbyomjuk az oké . nem szeretem a rapet, de az o.p-k zenéi közül az volt a kedvencem karaoki-formában?hm...fura lesz magyarul
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #206 Dátum: 08 máj 07, 13:34:40 » |
|
Na hallom legalább a töri egyszerű voltxDD Ha tudtad kezelni az atlaszt akkor simán mentxDDD. Hát remélem mindenkienk jól sikerülxDD. Holnap lesz a nyelv igaz?xDD Hát ott majd megizzadtokxDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #207 Dátum: 08 máj 07, 14:00:44 » |
|
Ok!Bele1eztem!Tolem johet!
2 srácot?Minek?Énekelni?Hááttt...xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #208 Dátum: 08 máj 07, 14:03:57 » |
|
Nah valaki elmesélné milyen volt a töri emelt ma? Mert báttyám valahogy még mindig nem tért haza, lehet eltévedt a nagy sokktól a kocsma irányába
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #209 Dátum: 08 máj 07, 16:04:56 » |
|
Esetleg valaki be tudna linkelni egy oldalt ahol le lehet tölteni a középszitnű info érettségi feladatsorait. A régieket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|