CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #165 Dátum: 08 máj 05, 20:43:46 » |
|
Na!Legalább osszegyulik a csapat! Ez már tetszik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #166 Dátum: 08 máj 05, 22:20:01 » |
|
Sok sikert a holnap éretségizőknek és haku majd megölel mindenkit helyettem isxDD Az erő legyen veletekxD és ha minden kötél szakad ne csak akkor puskázzatokxDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #167 Dátum: 08 máj 06, 07:33:05 » |
|
Igen Hiei igazad van! Puskázzatok ha tudtok! Minden alkalmat meg kell ragadni a győzelemért!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #168 Dátum: 08 máj 06, 12:14:27 » |
|
Pontyosan!...Ja,nem sry:...Pontosan!...ezt akartam írni.xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #169 Dátum: 08 máj 06, 15:40:47 » |
|
Na itt se nagyon fordultam még meg ^^". Pedig márcsak illendőségből is megteszem, mert kötelességemnek érzem hogy csatlakozzak miután egyetlen bátyám is most érettségizik Remélem elnök nővér is áldását adja rá(m)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #170 Dátum: 08 máj 06, 15:44:25 » |
|
Sztem is csatlakozhatsz!...sot!szukségunk van a tagokra!Asszem nemrég kicsit megfogytkoztunk...szal sztem Tag vagy! Ha itt lesz Aemy jelezz neki h milyen posztot szeretnél!Ok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #171 Dátum: 08 máj 06, 16:26:45 » |
|
Hát részvétem a matek miatt hallom bele nyultatok nem kicsitxDDD De se baj bizzatok fortunábaxD. Ha megnyugtat titeket én tuti megbuktam volnaxDDVagy a felénél ott hagytam volnaxDD. További sok sikert a töbi tárgyhozxD ennél már csak könnyebb lehetxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #172 Dátum: 08 máj 06, 17:43:20 » |
|
Hiei honnan vagy ilyen tájékozott? Hozod itt a "jobbnál-jobb" híreket... Szal. ezek szerint nehéz volt a magyar és a matek is? Mi lesz velem csütörtökön... Biztos az angol sem lesz könnyű... (ezek után meg főleg... ) Haj-hajjj...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #173 Dátum: 08 máj 06, 17:47:30 » |
|
seiri mit kívánsz tenni a klun érdekében?? xD na, ma kinek hogy sikerült a matek emberek?????
am göndör a hajam^^ (ez azért nagy szó, mert nekem állandóan egyenes csak most meg van csinálva^^)
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #174 Dátum: 08 máj 06, 17:49:51 » |
|
hm én arra gondoltam hogy majd rámsóztók valami nemes feladatot és csak várok...és várok... elnökasszonynővérnéni ? csatlakozhatok ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #175 Dátum: 08 máj 06, 17:54:26 » |
|
persze hogy csatlakozhatsz ezt én mondom... biztos megengedi, ha nem akkor majd szenbeszállok vele.. nem tudom... találj ki valamit xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #176 Dátum: 08 máj 06, 17:56:27 » |
|
kana kislányom nyugi jövőre nehezebb lenne (vagy csak nálunk olyan mocskok h évről évre nehezítik...no mindegy nálunk mint mondottam vala már túlvannak az írásbelin és az angolból itt aztmondták h A szintenb a fogalmazás volt nehéz...B-n meg nehezebb volt a halgatás mint A-n persze mi más ország vagyunk más szisztémmel meg minden de nálunk ez volt...) seiri örülök h itt vagy köztünk és szurkolsz...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #177 Dátum: 08 máj 06, 18:00:21 » |
|
hm nem is tudom mi lehetnék... kreativitásom ma nincs a tetőfokon hogy enyhén fogalmazzak xD De mondjuk van nektek hivatalos vállveregetőtök? nah nah? >köszön a szívélyes fogadtatást Am én jobban izgulok a bátyám érettségije miatt mint ő az gáz? ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #178 Dátum: 08 máj 06, 18:03:58 » |
|
látod az még nincs... szerintem ne...hát majd a tieden legy nyugott oszt jo..szerintem...vagyis én ha ideges vok mindent elszarok mondjuk sokat idegeskedem :'X
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #179 Dátum: 08 máj 06, 18:07:10 » |
|
oké akkor seiri a mai naptól a Hivatalos Vállveregetőnk xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|