Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #150 Dátum: 08 máj 04, 19:19:51 » |
|
kérek ölit^^ de az elöbb Duma topikba nem nagyon akartál adni xD
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #151 Dátum: 08 máj 04, 19:20:50 » |
|
Öllést, csak élőben lehet adni... Akkormeg nemlátszik az a csúnya bácsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #152 Dátum: 08 máj 04, 19:22:20 » |
|
Hiei A titkár az "A" betűn van a hangsúly így olyan mint ha fontosabb lenne a többi titkárnál.xDD És köszönöm a felvételet ha nem gond beszédet nem mondokxDDD. A csókért meg sorba állokxD És Haku ha egyszer beiszunk akkor majd talán ölelgethetszxD és akkor is csak azért mert nem bírsz mennixDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #153 Dátum: 08 máj 04, 19:58:33 » |
|
Szasztok megjöttem! Visszaolvastam mindent, amióta nem volta, és látom mi lett két csirkémmel... Szomorú vagyok. Mindenkit beveszünk! Gyertek töltsétek be az űrt! Kana! igazad van! Hol vannak az érettségizőink? de annál több szurkolást kaptok ti! szórólapunk is van! úgy örülök neki! kedves Hiei! nem támogatom a piros lámpás közeledést unokahugicámfelé! előbb kérd meg a kezét!
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #154 Dátum: 08 máj 04, 20:03:35 » |
|
drága unokanővérkém hogy elsieti a dolgokat....meg amúgyis férjecském is van csakhát már az esküvő óta azt se to hogy éll-e jaj lányom amúgy meg lessz éretségi jövőre is (neked is) majd akkor is szurkolunk
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #155 Dátum: 08 máj 05, 09:20:07 » |
|
Anyu olyan rendes tőled hogy emlékeztetsz rá... Igen gyerekek, jövőre ugyanekkor, ugyanitt... (ugyanígy fogok rinyálni... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #156 Dátum: 08 máj 05, 11:36:13 » |
|
Mi pedig ugyanitt egy évvelkésőbb ugyenekkor fogunk téged bíztatni! ÍÉs kapsz boros colát is! És ez nem rinya! Mind együtt érzünk veled! Akik átestek ezen: amiatt, h tudják mit érzel! Akik meg utánad fognak vizsgázni, azok meg azért, mert pont úgy félnek tőle mint Te! Hajrááá Kana és a többiek!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 05, 11:39:47 írta gmaemy »
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #157 Dátum: 08 máj 05, 14:36:33 » |
|
Na mi van?Kihalt a DEÉSz?xD Hahoo...itt vagyok...szerencsére megérkeztem!!!
---szerkezstés---
Sajnálom a két hugomat! A himnusz oltári király!!!Rekage ,te tényleg zseni vagy!Nagyontutiiii!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 05, 15:25:11 írta Naruto kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #158 Dátum: 08 máj 05, 17:44:03 » |
|
Szervusz kedves öcsikém! Ölel! Látom végre Chuunin lettél! Vagyis sikeresen levizsgáztál! Gratulálok hozzá! --------- Na mi van emberek? Mi lett veletek? Nyakunkon az érettségi! Írásbelik!!!! És a szurkolótábor sehol?! :'X Nem lesz ez így jó.... Gyorsan összeverődni emberek! Üdítőt, kurjongatókat, szórólapot, mindent elő!!!! Jönnek a vizsgázóink! Hát drukkoljunk nekik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #159 Dátum: 08 máj 05, 17:55:34 » |
|
hát nálunk már túlvyan az írásbelin a népség....most épp pótéretségi zajlik....sok szerencsét nekik is...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #160 Dátum: 08 máj 05, 17:57:49 » |
|
Hát én amennyit halottam jól becsókolták a magyaralxDD Valami neve sincs embernek a novelláját kellett elemzenixDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #161 Dátum: 08 máj 05, 18:00:06 » |
|
Azok a szerencsések, akik már átestek az írásbeliken, legyenek boldogok, kapnak tőlünk lufikat és mikrofont, hogy bíztassák azokat, akik még most kezdik majd a vizsgasorozatot! Egyépként ugyanígy drukkolunk a pótérettségizőknek is! csak mindent belleee! huh.. egyre gonoszabb vizsgafeladatokat találnak ki... nem jó ez így... tudtok még valamit az írásbelikről? milyen feladatok voltak? ---- Némán megkezdem a megemlékezést drága megboldogult Csirkéimnek: Sakura19-nek és Singaa-nak... hüpp hüpp Hiányozni fogtok...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 05, 20:42:49 írta gmaemy »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #162 Dátum: 08 máj 05, 18:15:58 » |
|
Hali!!! Tényleg ossze kéne rázodni!Nem lesz ez így jo!!! Ja,és az érettségizoknek:Itt a BeHappy udítoital!!! Csak meg kell keresni!Ok??? ---szerkesztés--- Emberek!!!Ittvan minden érettségizo és Ti meg sehol? Nem lesz ez így jo!!! Kb. 2 nap alatt írtatok 8-9 oldalnyi hsz-t és most meg semmi? Lehet hogy én halasztom ki a topicot?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 05, 20:14:34 írta Naruto kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #163 Dátum: 08 máj 05, 20:26:53 » |
|
Akkor volt ma emlékmű állítás, vagy tegnap volt, és emlékezetkiesésem van? Megérkezett a Szórólapos-Közlegény ^^' Ebben a opicban mindenki De Ész! (Nincs tehetségem a szóviccekhez ) Hajrá érettségizők, drukkolunk nektek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #164 Dátum: 08 máj 05, 20:40:38 » |
|
Néma búcsút rendeztem nekik, mert senki sem volt itt... De végre megjött a szórólaposunk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|