Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #45 Dátum: 08 máj 03, 11:41:42 » |
|
remek remek. most h ezeket tisztáztuk, ideje h figyelmeztesselek titeket: a topic a szegény vizsgázók kedvéért indult szval: ÉLJENEK A VIZSGÁZÓK! ÉLJEN A TUDÁSUK! HAJLONGUNK AKARATOTOK ELŐTT, ÉS TELJESÍTJÜK KÍVÁNSÁGAIZOKAT!!!! izé: Himnuszt kéne írni nekik... nem rabszolga csirkém... olyan nincs. csak titkárnő, aki a kívánságainkat lesi. (szomjas vagyok)
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
singaa
Vendég
|
|
« Válasz #46 Dátum: 08 máj 03, 11:42:18 » |
|
Héyy Sakura19 te csak ordibáljál, ahogy csak bírsz!! Kivánságokat lesem?? Heyy, de jó.. ÉLJENEK A VIZSGÁZÓK!!!!!!!!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 03, 11:43:12 írta singaa »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #47 Dátum: 08 máj 03, 11:43:48 » |
|
hú de sok mindenről ,lemaradtam pedig csak kint nyusziztam meg kutyáztam no akkor én nem mondhatom a közleményeket aemy lett egy öcséd is?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #48 Dátum: 08 máj 03, 11:45:14 » |
|
sorra találjuk meg egymást a családdal hugicám! ami azt illeti 2 öcsém lett... köszönet a vizsgázóknak!
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #49 Dátum: 08 máj 03, 11:46:58 » |
|
akkor ők nekem mik várjál legyenek nekem mostohatesók vagyis a te tesóid de nekem nem értem... no szóval amíg elmegyek kajálni tessék lassítani mindenki milyen túlbuzgó
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #50 Dátum: 08 máj 03, 11:47:48 » |
|
Drukkoljatok majd nekem is, kéremszépenXD Bár előrehozott és csak 2 tárgyból, akkoris kell a drukkolásXD Köszi előre is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sakura19
Vendég
|
|
« Válasz #51 Dátum: 08 máj 03, 11:50:13 » |
|
HAJRÁÁ MOONIE-CHAN, HAJRÁÁÁ....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #52 Dátum: 08 máj 03, 11:51:03 » |
|
nekem öcsikék, akkor neked féltesók hugi! Sierinek mostoha öcsikék, csirkéimnek bátyók. ennyi férjuramnak meg sógorok... Kana-nak meg unokabátyók... szzem mindenkit összeszedtem drága Moonie-chan! Teljes erőbedobással drukkolunk! hol vannak a kurjongatóink? hééj! mikrofon! kurjongatók!!! ÉLJEN MOONIE!! ÉLJEN MOONIE!!!! ÜGYES LÉGY A VIZSGÁN!!!!! Khm: kéne az a Himnusz a vizsgázóknak....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 03, 11:56:45 írta gmaemy »
|
Naplózva
|
|
|
|
singaa
Vendég
|
|
« Válasz #53 Dátum: 08 máj 03, 11:52:50 » |
|
Áhh.. Hajrááá Moonie - chan!! Sok sikert! Legyél ügyes, okos!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #54 Dátum: 08 máj 03, 11:55:04 » |
|
kéne bizony himnusz inkább legyenek féltesók így ok... nos ha kér kkor szivossen küldök moonienak is egy szerencsepuszit mellesleg szorítok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #55 Dátum: 08 máj 03, 11:56:06 » |
|
ééén mint újságírással felhatalmazott egyed, vállalom hogy megírom a himnuszt^^
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
singaa
Vendég
|
|
« Válasz #56 Dátum: 08 máj 03, 11:56:33 » |
|
Ki milyen himnuszra gondol? Mert télleg jó ötlet.. kéne egy Áhh és milyen himnuszt írsz??
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 03, 11:57:04 írta singaa »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #57 Dátum: 08 máj 03, 11:58:15 » |
|
köszönjük szépen! ha megírod, kérlek illeszd be a névlista alá! köszönöm szépen... öhm... nem a titkárnőnek kén a papírmunkát végeznie? asszem csak kiszolgáló lesz belöle....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sakura19
Vendég
|
|
« Válasz #58 Dátum: 08 máj 03, 11:58:49 » |
|
Na, akkor kéne írni egy himnuszt.... De sietősen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
singaa
Vendég
|
|