Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Dátum: 08 máj 03, 08:52:17 » |
|
Megyitom a topicot! Cart'necker engedélyével! Íme a DEÉSz vagyis a "Drukkoljunk Együtt az Érettségizőknek Szervezet" nyílt topicja! Mindenki! Aki szeretné segíteni, támogatni, lelkisegély szolgálatot nyújtani az érettségizőknek, vizsgázóknak, jelentkezzen ide!
Gyertek, bővüljünk! Támogassuk a társainkat!
(Köszönet lelkes ötletgazdánknak! Naruto kunnak!)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 02, 16:38:18 írta Aemy »
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1 Dátum: 08 máj 03, 08:53:56 » |
|
Én is szeretnék tag lenni ^^ Drukkolni akarok az exemnek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2 Dátum: 08 máj 03, 08:54:47 » |
|
én szeretném támogatni őket igen szeretném nos asszem ennyi egyenlőre szóval szorítok minden éretségizőnek és sok sikert kívánok nekik
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 03, 08:55:39 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #3 Dátum: 08 máj 03, 08:56:49 » |
|
Üdv nektek! Nagyon örülök nektek! Persze, h jöhettek! Mindenki, aki be szeretne lépni a többiek támogatásába,csak írja ki az alájába! És jöhetnek ide is a bátorító szavak!
Hajrá skacok! Csak ügyesen! Mi drukkolunk nektek a vizsgán!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 02, 16:38:26 írta Aemy »
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #4 Dátum: 08 máj 03, 08:57:57 » |
|
Egy gyors szervezet áttekintés... Aemy: Elnök Rekage: - Alelnök, FeladatKiosztó, Deész-i Hírlap főszerkesztője , Aemy hivatalos ugráltatottja Naruto kun - BeHappy üdítőital-osztogató, 1. számú hangosbemondó, Aemy hivatalos lehiggasztója Haku - az ő feladata fenntartani a hangulatot, és Naruto kunt helyettesíteni noemimi-chan - SokSikertPuszi - osztogató Kana-chan - "hülye skizofrének, akik maguknak szurkolnak" részleg vezetője Harrd - szórólaposztogató Dongo - Noé SokSikertPuszi-osztogató-helyettese/segítője Hiei - Aemy és az Én titkárom^^ Dongo - kutyasétáltató Fejesbence - 2. számú kurjongató matrayzz - informatikai segítő Csibe19 - műszaki zseni eddig ennyien vagyunk xD várjuk a további jelentkezőket^^ (az érettségizők már alapból tagok...ja vmi olyasmi)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 29, 07:11:56 írta Rekage »
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #6 Dátum: 08 máj 03, 09:02:56 » |
|
Aemy kineveztem magam feladatkiosztónak... akinek nem teszik a feladata az nálam reklamáljon!! xD
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7 Dátum: 08 máj 03, 09:03:37 » |
|
hát én is válalnék valami munkát pl...pl...pl. mittom én sok sikert puszi osztogató vagy valami amit ti jónak láttok a hangosbemondó is jó tesó? unokám?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9 Dátum: 08 máj 03, 09:27:34 » |
|
rendben akkor lehet hozzám jönni szerencse pusziért :clove: mondjuk a hangosbemondós nem lett volna olyan jó ilyesmi esetekben nagyon elszalad valem a ló
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #10 Dátum: 08 máj 03, 09:35:04 » |
|
Na akkor az a hangosbemondós poszt sok emberre kerül rá. Merthogy: akkor hugicám is és én is birtokolhatunkmajd egy-egy mikrofont, hogyha nem bírunk magunkkal, lehessen hol kiordibálni minden jót magunkból. de akkoris kérek rá mondjuk 5 hangosbemondót! Rekage! toborozz kérlek!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 02, 16:38:59 írta Aemy »
|
Naplózva
|
|
|
|
singaa
Vendég
|
|
« Válasz #11 Dátum: 08 máj 03, 09:54:31 » |
|
Hááháá.. tyúkanyám én is szeretnék ide csatlakzoni Várom is a feladatomat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #12 Dátum: 08 máj 03, 10:00:39 » |
|
És ide azoknak is szabad írni akiknek drukkolnak? Mert én akarok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 08 máj 03, 10:01:44 » |
|
Jéééé...DEÉSz topic! ...Mégis megnyitottad?...Nagyon joooo!!! DE akkor szeretnék valamit kérdezni:Nem lehetne 1 helyettesem?Mert nem mindig vagyok itt...pl ma sem leszek itt mert sajna dolgom van... ?????????
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu