yamashita_chiaki
Gennin
Nem elérhető
Sana/Chiaki/Gill
|
|
« Válasz #975 Dátum: 09 dec 04, 21:25:58 » |
|
Sasuke... Régen nagyon szerettem, de mostmár csak utálni tudom xD Már a feje is irritál xD Bocs, Sasuke-fanok xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hubsika-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The Art is a BANG!!!
|
|
« Válasz #976 Dátum: 09 dec 09, 19:44:15 » |
|
Sasuke. Nagyon befolyásolható. Mindent elhisz Lol Kakashit senki sem utálja. Sztem is naon jófej
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nerwarin-kun
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #977 Dátum: 09 dec 10, 20:56:08 » |
|
Sasukét utálom a legjobban. Régebben kedveltem, de nagyon megváltozott. Szánalmas az értékrendje, ráadásul nekem úgy tűnik bárkit kihasználna csakhogy elérje a céljait. Ezenkívül pökhendi alak, elég beképzelt. Szöcske fanoktól pedig előre is elnézést kérek, de nekem ez a véleményem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
P4ndora
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #978 Dátum: 09 dec 11, 19:42:02 » |
|
Én igazából senkit sem utálok, csak még a régi részekben Sakura olyan idegesítő volt, de végülis a shippuudenben már nem rossz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Murcik
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Béke csak akkor lehet ha előtte háború van.
|
|
« Válasz #979 Dátum: 09 dec 13, 10:15:56 » |
|
Én Tobit azért utálom:-röhejes -akkora szarkeverő hogy az nemigaz -"most madara vagy, hopp most tobi" mint egy skizofrén nemcsoda hogy a barátja Zetsu - Aki zetsuval barátkozik az nem 100%-as
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #980 Dátum: 09 dec 13, 11:20:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nerwarin-kun
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #981 Dátum: 09 dec 16, 15:50:32 » |
|
Ja, Danzou-t én is utálom. Az ilyen emberek megragadnak minden lehetőséget, csakhogy hatalomhoz juthassanak. Pff......szánalmas
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 16, 15:51:54 írta Nerwarin-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
GDAVID
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #982 Dátum: 09 dec 16, 21:03:37 » |
|
Számomra a leggyűlöletesebb szereplő Orcsimarcsi 1: Szimplán nem tetszik a képe mert amikor látom viszketni kezd a tenyerem 2: Egy pedofil disznó 3: :csak és kész
|
|
|
Naplózva
|
A sport megtanít becsülettel győzni és emelt fővel veszíteni vagyis a sport megtanít élni
Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent, nekem szülőhazám itt e lángoktól ölelt kis ország, messzeringó gyerekkorom világa. Belőle nőttem én, mint fatörzsből gyönge ága s remélem, testem is majd e földbe süpped el. Itthon vagyok.
|
|
|
esztike03
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #983 Dátum: 10 jan 06, 19:34:11 » |
|
ehh lehet az, hogy Madarát gyűlölöm de Tobit bírom?? Amúgy Danzout, mert egy utolsó sz*rházi Meg Sakurát, mert egy rohadt ribanc^^ Hát sorry a fanoknak, de ez van
|
|
|
Naplózva
|
Ha nem lenne sötét, sose látnánk a csillagokat.
|
|
|
Ravengoth
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #984 Dátum: 10 jan 11, 14:43:53 » |
|
Én Danzura szavaztam de Sakura sem marad le tőle messze nálam(Mindig kibaxik es átveri Narutot)
|
|
|
Naplózva
|
Fear of the dark!
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #985 Dátum: 10 jan 11, 19:39:04 » |
|
Karin-t utálom nagyon mert idegesítőxDD. Az anime láttán Killer Bee is ide fog kerülnixD.
XxXRooliXxX én nem tudom te mit olvasol de nem ugyan azt a mangát mint én:D. Sakura eddig csak egyszer verte át Narutot... nem ez így sem igaz no mind1XDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
~Miku
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #986 Dátum: 10 jan 11, 23:14:08 » |
|
Szőkét szinte mindenki utálja. Köztük én is. Én legalább nem divatból...
Nekem a karakter stílusa, jelleme személyisége nem tetszik. Ráadásul már elegem lett hogy folyton őt mutogatták a legtöbbször a sima Narutoban...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Diva
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #987 Dátum: 10 jan 11, 23:36:59 » |
|
Egyértelműen Sasuke. Nagyon idegesítő, hogy mindenki utána lohol és minden róla szól. A sorozatot is egy idő után inkább Sasukére kellett volna átkeresztelni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsoc
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kellemetlen...
|
|
« Válasz #988 Dátum: 10 jan 16, 23:10:16 » |
|
Fura, hogy sokan utálják Sasukét, pedig meg lehet érteni szerintem. Viszont most ez a konohai támadás nem a legjobb ötlet, de nehéz helyzet..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
undybundy
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #989 Dátum: 10 jan 19, 12:21:45 » |
|
Kakashira tényleg senkisem szavazott:D Szöcsivel az a baj,vagyis nem baj,na mindegy a lényeg,hogy sokan szeretik a főszereplőt(nekem pl ez volt a második ahol nem utáltam a főszereplőt) és Szöcsi egyfolytában kicseszik Narutoval,meg szimplán egy bunkó. Nah emiatt utálja mindenki lényegében... szerintem
|
|
|
Naplózva
|
Lehet,hogy csak egy ember vagy a világon,de valakinek te magad jelented a világot.
|
|
|
|