Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #885 Dátum: 09 júl 21, 16:39:56 » |
|
igen ezzel nincs is gond erőős de a hideg kiráz tőle bár sztem érthető bogarak vannak a testében stb és az a szótlanság meg nemtom csak a hideg kiráz tőle de nem utálom csak fura
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ilia
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Filler-imádó
|
|
« Válasz #886 Dátum: 09 júl 22, 13:01:53 » |
|
Train,Renningan:attól,hogy valaki jelentéktelen még nem feltétlenül utálnivaló. Ha az életünkből is kivennénk a jelentéktelen emberek, mondjuk, akiket csak látsz az utcán, milyen hülyén nézne már az ki. Én egyébként a hisztizős p****kat utálom.(Ino,Sakura,Shizune)Valamint Danzout és társait.
|
|
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game ! "A szellemes visszavágás olyasvalami, ami huszonnégy órával később jut az ember eszébe."/Mark Twain/ "Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye." "A kreativitás titka, hogy jól tudod leplezni a forrásaidat."/Albert Einstein/
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #887 Dátum: 09 júl 22, 13:46:13 » |
|
Train,Renningan:attól,hogy valaki jelentéktelen még nem feltétlenül utálnivaló. Ha az életünkből is kivennénk a jelentéktelen emberek, mondjuk, akiket csak látsz az utcán, milyen hülyén nézne már az ki. Én egyébként a hisztizős p****kat utálom.(Ino,Sakura,Shizune)Valamint Danzout és társait. Nem is arra fel mondtam. Csak + még1 indok amiért utálom őket. Olvass vissza pár HSZemet, azokban bővebben ki is fejtettem. Ebisu szerintem nagyon szánalmas. Öntelt, szerencsétlen, fontoskodó, olyan mint Okoska Konohamaru meg egy utánzó kis ***.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #888 Dátum: 09 júl 22, 16:11:23 » |
|
Ilia: szerintem itt nem utálatról van szó a jelentéktelen szereplők felé. Inkább kicsit idegesítő, hogy semmi szerepe nincs, mégis az időmet rabolja, miközben a történésekre vagyok kíváncsi. Abban igazad lehet, hogyha kivennénk azokat az embereket az életünkből, akik jelentéktelenek gyakorlatilag, akkor elég hülyén nézne ki. Bár ez kicsit szőrszálhasógatós mert tudod, hogy nem erről van szó... Vagy én nem tudom, miről van szó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül
|
|
« Válasz #889 Dátum: 09 júl 23, 07:12:33 » |
|
igen ezzel nincs is gond erőős de a hideg kiráz tőle bár sztem érthető bogarak vannak a testében stb és az a szótlanság meg nemtom csak a hideg kiráz tőle de nem utálom csak fura hát igen azok a bogarak a testében, kicsit visszataszító de gondolj bele, egy atomrobbanást tuti túl élne A hidegvére az a legjobb, mert biztos nem fog hülyeséget csinálni harc közben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #890 Dátum: 09 júl 23, 11:07:39 » |
|
az tuti h az atomrobbanást túléli de gondolj bele narutoban hol találsz atom bombát ??? és a hidegvér biztos nem lenne olyan mint Naruto kicsinek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #891 Dátum: 09 júl 23, 15:53:09 » |
|
hát igen, nekem pl ez a felszabaduló erő a legelső Chuunin vizsgájára emlékeztet mikor Kiba ellen küzdött Ott is felszabadult egy hatalmas erő
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 23, 15:54:26 írta Szellem Lovas »
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #892 Dátum: 09 júl 26, 18:04:41 » |
|
Asszem Karuit se kedvelem, mert folyton pofázik. A "Te teljesen hülye vagy!" megjegyzése dühít, de nagyon És képes volt gondolkodás nélkül cselekedni. Arról az esetről beszélek, amikor meghallották Naruto Sáska-féle dumáját, ő meg támadni akart, ahelyett, hogy udvariasan megkérdezte volna őket... Ha Samui ott lett volna, biztos leállította volna, mert ő intelligensebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #893 Dátum: 09 júl 28, 10:51:44 » |
|
Azért kíváncsi lettem volna, ha Naruto nem hagyja, hogy püföljék, hanem akkor kihívja Karuit egy harcra, hogy akkor Naruto mennyire verte volna el a nagy száját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Korina
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #894 Dátum: 09 júl 29, 14:24:15 » |
|
Ebben egyet értek, célszerű lenne beraknI Karuit a szavazásba, mert biztos nem lenne híján a szavazatoknak, az én voksom is rajta lenne. Annyira idegesít hogy azt hiszi azt ver meg akit akar, azt persze Naruto simán legyakhatná HA akarná. ez a bajom Sakurával is. Karuit a szavazásba!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 30, 07:19:36 írta Korina »
|
Naplózva
|
[/url] "Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
|
|
|
RobeyKing
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #895 Dátum: 09 júl 29, 14:46:56 » |
|
ÉN Denzoura szavazok , pedig Narutot se birom , Narutót azért nem birom mert majdnem mindig nyer , ez felháboritó:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ruby
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #896 Dátum: 09 júl 29, 14:50:53 » |
|
Én azt nem értem, hogy miért majdnem mindenki Sasukét utálja. Végülis sokkal rosszabb karakterek is vannak nála...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #897 Dátum: 09 júl 30, 05:48:29 » |
|
de azért utálják mert fekete a haja, és azt hiszik hogy akkor már emos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #898 Dátum: 09 júl 30, 11:19:30 » |
|
nekem semmi bajom a fekete hajjal csak azok a duzzogások és a hisztik és a viselkedése idegesít nagyon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #899 Dátum: 09 júl 30, 12:19:37 » |
|
Moderátor: Karui hozzáadva a szavazáshoz.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|