a szavazók 72.2 % nem Szöszkére szavazott,
de...
mivel 15.7 % nem utál senkit, maradt 56.5 %, vagyis az a maradék 56.5 % azért szavazott másra, mert van akit jobban utál Szöszkénél, ez nem azt jelenti, hogy mindenki utálja, csak vannak olyanok akik több karaktert nem kedvelnem, de mivel nem lehet többre is szavazni, ezért arra tették a voksukat amelyiket a legjobban utálják, vagyis nem tudjuk pontosan, hogy hányan utálják Szöszkét
vagyis, lehet, hogy többen vannak azok akik utálják, de lehet, hogy azok akik szeretik...
ezt csak akkor tudnánk meg, ha több névre is lehetne szavazni és nem csak egyre (persze, egy névre csak egyszer)úgyhogy fölösleges azon vitázni, hogy melyik táborban vannak többen, mert úgysem tudjuk xD
----- -- -
valamikor régen és Tobira szavaztam, bár már nem tudom, hogy miért és ha vissza lehetne vonni a szavazatot akkor én is szöszkére szavaznék...
oka:
-elég irritáló ez az egoista stílusa, hogy csak az számít neki amit ő akar és nem érdekli más csak a bosszú, meg a saját vágyai...
-nem tudom mit lát benne Naruto, hogy még mindig meg akarja "menteni", mert már igazán észrevehette volna, hogy egy jó nagy agymosással lehetne ezt megcsinálni
-"Szegény" Szöszke kicsit beleőrült abba, hogy ő akart lenni a legerősebb, hogy legyőzze a bátyját aki még hagyta is magát a végén, mert lazán megölhette volna, ha tényleg úgy érzett volna Szöszke iránt, mint ahogy mondta...
ezzel nem akartam megsérteni senkit, csak gondoltam elmondom a véleményem, ha már ide írok...