Sun9us
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #585 Dátum: 08 júl 25, 22:34:14 » |
|
Nekem egyértelmüen Sasuke az abszolút negatív (hős???? ) Kollégista vagyok azaz abszolút barátcentrikus így elég gyengének tartom Sóska indokát hogy bosszú meg mittom én . Csak egy szimpla áruló.........gerinctelen.....negatív (hős???? ) Ezen fellül remélem Narutóék kiábrándulnak a bálványukból mikor majd öszetalálkoznak vele Akatsukis mezben (remélem nem volt OFF )
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szar játék de a grafikája ottvan........ Az élet szar játék kerüld a game over-t! Az élet szar játék ne hagyd hogy bannoljanak......
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #586 Dátum: 08 júl 26, 18:51:24 » |
|
Mostanában nekemsem a szivem csücske! Eddig nemvolt nagy bajom vele,csak 1 kicsit haragudtam rá amiért lelépett Oro-hoz, de nam annyira h ezért kifejezetten utáljam. De amit mostanában művel... Valaki jól fejbeverhetné már, hátha attól észheztér!!!
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #587 Dátum: 08 júl 26, 18:55:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
|
« Válasz #588 Dátum: 08 júl 27, 18:20:18 » |
|
ja szegény ténylewg beteg egy kicsit.. de mindenesetre nekem akkor is az egyik kedvencem marad am senkit nem utálok igazán..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #590 Dátum: 08 aug 04, 15:35:05 » |
|
Én nem utálok senkit a Narutoból azért is jelöltem be.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #591 Dátum: 08 aug 04, 16:14:31 » |
|
Sasuke a Felsőbrendűségi komplexusával és az elviselhetetlen modorával kibírhatatlan. Már sokkal inkább negatív karakter mint pozitív. És igen tényleg visszazökenthetné Valaki a valóságba egy jó nagy fejre mért ütéssel(pl: Naruto)!!
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #592 Dátum: 08 aug 04, 16:37:21 » |
|
Micsudi Lee-avatarja hogy miért? mert abban az epizódban tök idétlen volt. Még jó, hogy nem hányta le az egész hegyet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #593 Dátum: 08 aug 04, 16:50:43 » |
|
1. Abban a részben Lee nagy poén volt!! 2. Mi bajod van vele afent említetteken kívül!! 3.Ha ismétlem Ha Lee-t utálod akkor azt nem az avatarom fikázásával kell kifejezni!! 3+1. Sasukét akkor sem bírom!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheMonstrum
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #594 Dátum: 08 aug 04, 16:57:11 » |
|
Hát vajon miért sasuke vezeti a szavazást ? Mondjunk én se nagyon csipázom Sasukét , de mondjunk jobb lenne ha fejbevágnák már egy rassengannal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SasuSaku
Vendég
|
|
« Válasz #595 Dátum: 08 aug 06, 20:39:27 » |
|
Jájj... na most válasszak... Orochimaru: Szászke miatt... és mert egy bájgúnár (a nyelvét leszámítva ) Kabuto: mert egyszerűen egy görény És Gaara apját, mert... hogy bánt már szegény Gaaraval!? (Oro-ra szavaztam)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 06, 21:16:39 írta SasuSaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #596 Dátum: 08 aug 06, 21:58:15 » |
|
Egyértelmüen Szöcske de miért is lenne egyértelmű? talán azért mert szegénynek annyi esze sincs hogy megkérdőjelezze bizonyos emberek mondandóját és így arra vezetik amerre akarják plusz beképzelt nem bírja elviselni ha valaki jobb nála és úgy kb ennyit volt kedvem pazarolni rá mert nem ér meg annyit se hogy miatta irkáljak xD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #597 Dátum: 08 aug 08, 01:28:58 » |
|
Egyértelmű h Sáskát (sasuke) Az előbb elég keveset írtam szal írok még valamit hozzá H mért utálom? mert egoista, nagyképű ....És Itachi foroghat a sírjában ő miatta hisz Ita-kun azért tett mindent h megvédje a falut ezmeg... Hoppá -.-ˇ" véletlen volt...^^" Valaki ki tudná törölni nekem az előző írásom?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 08, 01:30:14 írta Fujii »
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #598 Dátum: 08 aug 08, 10:13:21 » |
|
Úgy látom másoknak is annyira szimpi nktek is Sóska mint nekem. Ez valyon véletlen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
Nerf my genjutsu, if you can!
|
|
« Válasz #599 Dátum: 08 aug 08, 10:48:35 » |
|
Egyértelmű h Sáskát (sasuke) Az előbb elég keveset írtam szal írok még valamit hozzá H mért utálom? mert egoista, nagyképű ....És Itachi foroghat a sírjában ő miatta hisz Ita-kun azért tett mindent h megvédje a falut ezmeg... Hoppá -.-ˇ" véletlen volt...^^" Valaki ki tudná törölni nekem az előző írásom? te is ki tudod törölni...Sasuket meg még szép hogy utálja mindenki 100 chapter Sasuke mint Chuck Norris után eléggé beképzelt lett és még lehetne sorolni. Új téma kit utálsz Sasuke után, hajrá Anti Sakura fanok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|