Katie-chan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #570 Dátum: 08 júl 13, 10:12:50 » |
|
egyértelmű h sasukét utálom a legjobban. beképzelt majom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csabe
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #571 Dátum: 08 júl 13, 10:18:07 » |
|
én végülis utálni nem utálok senkit , de ha nagyon választani kellene Ino-Sakura páros valamelyike lenne a győztes
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Tenchi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #573 Dátum: 08 júl 14, 17:48:18 » |
|
Hát én Szászkét nagyon nem szeretem.. Igen én is mióta elment.. és nem csak amit Narutoval emg Sakurával tett hanem amit Itával.. Deivel.. Meg amit oroval tett az sem volt szép dolog..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tem
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #574 Dátum: 08 júl 14, 17:51:23 » |
|
Meg amit még Konohaval fog tenni... xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenchi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #575 Dátum: 08 júl 14, 17:53:11 » |
|
Na az meg a másik.. bár én ezt most nem értem hogy miért is kell elpusztítania.. ez tiszta hülye.. x"DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #577 Dátum: 08 júl 17, 19:06:07 » |
|
Karin fúj olyan kényes.Csak is azért került a Hebi csapatba,mert valami különlegeset tud csinálni nem tom már mit.Még ez a szászke miket nem művel.
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Alice
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #578 Dátum: 08 júl 18, 16:53:40 » |
|
Sztem kezdek örülni h nem olvasok előre mangát,Karinról már annyi rosszat hallottam,h látatlanba se szeretem
|
|
|
Naplózva
|
Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #579 Dátum: 08 júl 18, 21:52:18 » |
|
a hülyegyerekek mellett Karinnal csak az a bajom, hogy mindent rózsaszínben lát Sasuke miatt. Utálom, amikor valaki szerelmes és mindent hajlandó megtenni szíve választottjáért. OFF: én pl. nem örülnék, ha vki rosszul bánik a szeretteimmel vagy az állatokkal. Olyankor nagyon MÉRGES tudok lenni!!! OFF vége
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hundory
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #580 Dátum: 08 júl 19, 19:47:15 » |
|
Orochimarunak túúúúúl hosszú a nyaka.... :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsuki Leader - Madara
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #581 Dátum: 08 júl 22, 17:40:15 » |
|
De sokan utáljátok Szászke kunt:D Szerintem jó karakter, Konoha ellen van, Akatsuki szövetséges. Ennyi elég is, már is megkedveltem. AKkor utáltam Sasket mikor Konohai volt ... Jelenleg Narutot utálom a legjobban, mert Saiból jót csinált, Gaaraból is jót csinált, és még Zabuzából is a halála előtt xD...
|
|
|
Naplózva
|
Pusztuljon Konoha! Le a Senjukkal! Vissza az Uchihák méltóságát x)
|
|
|
Taiki
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #582 Dátum: 08 júl 22, 18:08:05 » |
|
Senju Hashirama-t utálom a legjobban , mert megalapította Konohát . Utálom még Narutot , azért mert nem lenne semmi ereje ha nem lenne bele zárva Kyuubi .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #583 Dátum: 08 júl 22, 18:55:08 » |
|
Én Sasukét utálom amióta ott hagyta Konohát s nem is az a bajom hogy Akatsuki szövetséges hanem hogy egy beképzelt gőgős majom akinek semmit nem számította a barátság és a szeretet. Rohadék. Csak a hatalom és az erő a bosszú érdekli s még Orot is kinyírja... S amióta el akarja pusztítani Konohát azóta gyűlölöm. Semmi tisztelet nincs benne semmi iránt.
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #584 Dátum: 08 júl 25, 22:18:49 » |
|
Csatlakozom a többeikhez..én is a kis Sáskát utálom,tényleg beképzelt,utálatos karakter,először a kis bosszúállócska most meg játsza a nagy keményfiút...psziho állat és kész viszont úgy gondolom,hogy ilyenek is kellenek,csak sztem már kezd kicsit sok leni belőle,lassan nem is Narutoról szól a történet,hanem erről a kis gyökér pöcökről.Új anime:Sasuke.Mondjuk van már egy ilyen nevű anime,de az pöppet más..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|