Alice
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #465 Dátum: 08 máj 12, 22:16:12 » |
|
Oro röhögésén én mindig röhögök:kukukukuku-ÁÁÁÁÁÁÁÁ herótot kapok tőle Am igen ő is tehetséges zseni volt,ő is az egyik Sanin,de ez már sztem lerágott csont
|
|
|
Naplózva
|
Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
|
|
|
Kakashi6
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #466 Dátum: 08 máj 13, 08:47:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alice
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #467 Dátum: 08 máj 13, 15:37:48 » |
|
Jah az már nem sápadt,az már vmi viaszságrán is túltevő vmi
|
|
|
Naplózva
|
Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #468 Dátum: 08 máj 13, 16:09:18 » |
|
A színe mindíg egy (égő) gyertyára emlékeztet xD De nem utálom, kifejezetten szimpatikus.
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #469 Dátum: 08 máj 13, 16:33:12 » |
|
egy (égő) gyertyára??? Engem inkább egy ritka fehér kígyóra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #470 Dátum: 08 máj 13, 16:43:13 » |
|
Olyan viaszos. De jellemző. A negatív szereplőknek vagy megnyerő a külsejük (álcázás -.-) vagy nagyon rondák xD
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Alice
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #471 Dátum: 08 máj 13, 16:51:21 » |
|
Oro nem is lenne rossz hapsi,ha nem lenne ez a gyertyaszín,meg a kígyós dolog,meg a gonoszság ugye
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #472 Dátum: 08 máj 13, 16:54:12 » |
|
A gonoszság nálam jó pont. Nekem nem jön be ez a harcoljunk a jó ügyért filing. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alice
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #473 Dátum: 08 máj 13, 17:03:58 » |
|
A kis elvetemült -am tény h a rosszfiúkban van vmi vonzó,bár ez csak akkor igaz ha jó pasi az illető
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #474 Dátum: 08 máj 13, 17:23:06 » |
|
Jaja Kár hogy ennél a szavazásnál nem lehet többet jelölni lett volna még 1-2 ember
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alice
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #475 Dátum: 08 máj 13, 17:26:01 » |
|
dettó :DSzöcskébe is jóformán csak azt bírom h rosszfiú lett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #476 Dátum: 08 máj 13, 17:28:53 » |
|
barátnőm eleinte Szöszke fan volt. /Én az elejétől utáltam. / Így csak azért vagyok hálás neki mert megutáltatta magát a barátnőmmel xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alice
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #477 Dátum: 08 máj 13, 17:30:23 » |
|
Legalább vmiért szereted is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #478 Dátum: 08 máj 13, 17:32:03 » |
|
Ne aggódj elég csak a Narutoval való harcát megnéznem és újra megutálom Nem mintha Narutot olyan nagyon bírnám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alice
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #479 Dátum: 08 máj 13, 17:32:47 » |
|
Nekem a kedvencem,Naruto fan vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|